Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ramo in final te-ai decis sa mergi la medic. Multa bafta ! Sper sa nu fie nimic grav.

Cu placere Mamiseli. Daca mai ai nevoie de ceva no problem.

Babyzapi ma bucur ca ti-a priit concediul iar bebitu e in mare voga zilele astea - in grafic , cuculetul face figuratie pe micile ecrane ! Tot dupa concediu buburuza mea si-a dublat greutatea. Se prea poate sa se resimta bebeii dupa o perioada de relaxare a "purtatorului"

Dea sper ca esti ok !

Simona astept vesti bune de la tine cit de curind posibil.

Bun venit noilor gravidute !

Noapte buna fetelor ! Sa ne auzim maine de bine!

Mirtha 31+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
babizapy bine ai revenit acasica...hehe da ce intamplare nepotica cu numele tau ce bine ca ai venit si l-ai vazut pe bb si e bine si toata lumea acuma vede burtika hehe la mai mare
mirtha iubita unde o sa faci analiza la 36 de sapt ca si eu trebuie sa o fac si de tu prima la cabinet sau la spital?
ramo si simona ma gandesc la voi si sper ca totul sa fie bine...curaj
ginye ma bucur ca esti ok
dea cuscra te incearca vreo lene...ca pe mine ma omoara... zi ceva prea liniste fara tine
amalia uff neni rai auzi net cu portia lasa ca vb dupa ce vi acasa
bravegirl imi pare rau sa aud asa vesti...uff... sa plece boala de la tine... sa treaca venutele
andy pai se poate simt o usoara suparare la tine in mesaje..punem biciul si pe tine...o sa fie bine numai pune totul la suflet
malina bine ai venit o sarcina usoara si de acum inainte
leeloo vezi ce e cu tine..sanatate multa iubita
anes felicitari pentru prefix la mai mare
otilia si pe anuska
am citit si eu acuma despre baietelul de la sept oct..deja e prea mult windwild si acum asat vb catalinei deja e genocid nu alta
noi facem bine azi am facut analiza de titrare ...si asteptam rezultatele...va pupacesc si va imbratisez in rest o lene mare ma cuprins...
28+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Amalia , Ginye si voi 30 sapt. waw deja , ce repede trece timpul sa ajungeti cu bine la termen ..mai e putin
Mariana _flo bun venit si tie in randurile noastre si multa sanatate tie si bebelinei tale
Somn usor burtici , sa ne auzim maine cu bine !

Criss 27+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Neatza dragi graviduze,
Ce dragutz babizapy sa aiba nepotzica numele ca al tau.
Ne bucuram ca bebe este bine. Sarcina usoara sa ai.

V-am spus ca miercurea trecuta pe 20 auguust am fost la ecologia morfologica fetala 4D. suntem in grafic, avem fetita 100%. Si atat de haioasa este ca deja si-a gasit susezeta. Era cu manutza in guritza, atat de gingasa este. Am avut emotii mari, cand am vazut-o pe ecran. Sotul meu a ramas fara cuvinte. A fost atat de marcat de emotii ca abia a scos o vorba. Minunea noastra era activa si a stat la pozat.
Totul a iesit bine...
Acum urmeaza sa ma duc la dr s avad ce spune si dansul. .. dar trebuie sa mai astept pentru ca saptamana aceasta este in concediu.
Un pic fierb, pentru ca sunt nerabdatoare sa vad ce spune si dansul....
Acum voi astepta....

Sa aveti o zi racoroasa si cu vesti bune

http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta 23+
AMR 17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Andy ai PM cu ce ai cerut.
Babyzapi bine ai venit acasa si felicitari pt bebe mare. Iti trimi si tie PM ca nu mai stiu daca ti-iam trimis sau nu.
Ramo sa vii cu vesti bune de la spital.
Mariana flo bine ai venit la odiseea noastra.

Mihaela 27+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Carmen ai PM.

Mihaela 27+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

buna fetelor!
ne-am intors si noi din vacanta. am fost la munte (Bran-Cheile Gradistei), a fost super dar tot ce-i frumos se termina repede. nu prea am citit din urma, doar am spicuit din capitoulul asta. deja ma asteapta teancul de acte pe birou.

Babyzapi bine ai venit!!! ce baiat dotat ai!!!daca aveam fata ii cuplam.doua sapt trec repede, ai sa vezi.
Amalia bafta la eco si la dentist.
Bravegirl, sanatate multa.
Ramo, Simona suntem alaturi de voi.sa veniti cu vesti bune.
fetelor nou venite le urez sarcina si nastere usoare.
fetelor va pup pe toate fara nominalizari caci sigur uit pe cineva si n-as vrea sa supar vreo gravidutza.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
hai poftiti la cafeluta si cornuri
monicus felicitari bravo ca fetita e cumintica si gingasa..hehe inca putin
alexa tu ce spui?
va pupacesc si va doresc o zi buna
28+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

va multumesc de urari si de primirea calduroasa facuta. Sunteti foarte dragute. Eu sunt inca la munca si nu pot sa intru foarte des pe forum, dar de luni sper sa intru in prenatal. Vreau sa ma duc vineri la medicul de familie pentru asta, sper sa nu-mi faca nici un fel de probleme.

anes, si eu am acelasi tip de durere, la mine e in partea stanga insa, in locul in care se termina costele. La mine durerea apare daca stau pe scaun si dispare daca ma intind sau ma ridic. Din pacate cat stau la munca nu am ce sa fac, asa ca suport cu stoicism, important este sa fie bebe bine.

O zi buna si usoara sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata burtici!

Amalia te asteptam cu vesti bune de la echo.

Criss asa e. Nu mai e mult. In curand o sa ne tinem bebicii in brate. Sa dea Dumnezeu sa ajungem toate cu bine la termen si sa aducem pe lume bebei sanatosi.

Leeloo tu nu mai zici nimic? Esti bine?

Elilov

Puptoate burticile!

ginye 30+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput