Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(71)
Raspunsuri - Pagina 4
Amalia spune:
BraveGirl sa treaca mai repede! Imi pare rau ca te-ai intors in asa conditii.
Maine dimineata merg si eu la control si la eco normala. Bebe e tare vioi, eu ma simt bine, deci astept vesti bune. Sunt curioasa cam cat estimeaza ecograful ca are in greutate. Mai mult ca sigur imi va da sa fac analizele pentru trim III de sarcina. Doamne ce mai trece vremea..Seara, dupa servici, am iar programare la stomatolog, sa-mi puna o coronita...acolo unde s-a putut lucra...ca mi-a lasat un crater deschis..ca a zis ca acolo trebuie extractie, de lucrat nu mai are ce...ce-i drept e doar un perete mic de masea... Sper sa nu fac nici un abces in viitorul apropiat
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 30+ Luca Gabriel
mariana_flo spune:
Salutare fetelor. Va citesc de mult timp, dar abea acum m-am decis sa va si contactez. Nu prea-mi place sa scriu. In schimb mi-au fost de un real folos discutiile voastre. V-am admirat pentru energia de care dati dovada. Am vazut si cateva din pozele voastre si ale bebeilor vostri. Eu ma mandresc cu o burtica... fetita, si abea astept sa o vad. Mai e putin.
Vroiam defapt, sa va rog sa-mi dati si mie adresa si parola contului comun, daca se poate. Pe curand
+27
babyzapi spune:
Bebecris si Mamiseli nu are rost sa ne stresam prea mult din cauza finantelor pt k oricum pb nu se vor rezolva doar pt ca ne zdrobim noi creierul cu ele. Si noi stam prost cu banutii d-aia a si ramas ink 2 sapt in franta soatza mea...de 4 luni tot asteptam sa incheie un contract. Si in afara de hainutele care le-a luat soacara nu avem nimic pt bebita. Conteaza sa vina bebeii nostri sanatosi pe lume ca dupa aia om rezolva noi si cu pb nu-i asa fetelor?
Ginye sa va priasca sederea in Targoviste si sper sa-i revina curand sotului tau pofta de viata.
Miky mersi mult suntem bine! la fel cum am scris si mai sus : sa ne traiasca bebelusi nostri scumpici ca cu celelalte pb o scoatem noi la capat.
ELi foarte frumoasa si dulcica nepotica ta, sa-ti traiasca! Hmmmm...si o cheama si ca pe mine!
Carmendu mersi mult de tot! Un bebel sanatos si voinic iti doresc si tie. Sper ca te-ai distratla nunta!
Amalia dar ce de cumparaturi ai facut! Sa le stapanesti sanatoasa si sa le porti cu placere!
Mirtha ma bucur ca te-ai distrat la nunta-botezul care ai fost!
Andy ai grija cu epidemia aia!
Leeloo ai grija de tine...eventual fa niste analize sa vezi de ce te simti asa de rau.
Anes felicitari pt schimbarea prefixului mult a fost putin mai este pana la marea intalnire!
Malina welcome si toate cele bune tie si bebicului tau!
Nebunica vad ca si tu ai ales numele Nicolas pt bebitza. Super tare
Ramo si Simona multa bafta la spital. Sper sa nu fie nimic grav si ma sa veniti cu vesti bune.
Diana mersi frumos! Ce ma bucur ca si bebe tau a avut tot 1 kg la 27 de sapt. Tre sa fie de bine . Si eu vreau sa te cunosc si pe tine si pe Domnisoara Nasturel. Eu lucrez in tura 2 sapt asta de la ora 14:00 pana la 22:00. Multi pupici
Criss esti o mare dulcica . Mersi din suflet! Asa e! Va am pe voi, care sunteti exact pe sufletul meu. Stii secretul optimismului meu? VOI SUNTETI! Facem galerie pt joi la eco !
BraveGirl sper sa te pui repede pe picioare si sa ne dai vesti bune, doar esti o fata puternica si curajoasa asa cum zice si nick-ul tau, nu? Auzi, dar ce e aia enteroviroza? sper ca am scris bine.
Dea viata mea, foarte cool hainutele pt bebelina! Sa le poarte cu placere!
Va pupic dulce dulcic pe toate!
Babyzapi fericita 27+ cu Rafael Nicolas
Primul nostru
Andy08 spune:
Diana: Acum sunt 5 decese din cauza listeriei in toata tara si 21 de cazuri confirmate de imbolnavire si 30 de cazuri suspecte. Si vad ca au inceput sa scoata de pe piata mai multe marci de mezeluri (la inceput era doar o companie) si sa alerteze oamenii asupra anumite produse ale unor fast-food-uri (McDonald's si altele). Cele 5 persoane care au murit erau in varsta (peste 60 de ani) si aveau imunitatea scazuta. A fost si un caz al unei gravide de 40 de ani infectate, dar nu au mai zis nimic despre starea ei.
Cat despre suparare....parca nu se mai opresc vestile rele.
Cand vine Ianca? Am vazut ca tu ai suportat greu despartirea... CAnd terminati de renovat?
Bravegirl: Cum ai cules enteroviroza aia? Aia iti lipsea.... Cum e bebe?
Babyzapi: Ce tonus fain ai! Hai, mai pove!
Amalia: Bafta la dentist! Brrrrr! Si tu ai 30 de sapt.! Ce mare esti.... Si hai, nu mai plange, ca acusi vine flacaul de la bunici si-ti umple iar casa!
Dea: Am vazut ca discutai de nume....ia mai lasa-i pe americani sa-si stalceasca limba un pic, ca nu patesc nimic! Imgineaza-ti ca noi vroiam sa punem numele de Ioana daca aveam fetita. Pt. francofoni mai e cum mai e, dar anglofonii pronunta numele asta intr-un hal.... Noi vrem sa punem 2 nume (unul romanesc si unul asa...mai international), ca daca se simte complexat de primul, sa-l foloseasca pe celalalt.
Mav, Loren@, Dandusa: Voi unde si cum mai sunteti?
Mariana_flo: Bine ai venit si sarcina usoara in continuare.
Cine ma ajuta si pe mine cu mailul comun si parola? Pleaaase?
Andy 23+
BraveGirl spune:
Babyzapi- e vorba de un virus care afecteaza stomacul si intestinul. Am inteles ca e epidemie. eu am luat de la fetita prietenei cu care am fost la mare. Nu e grav...adica voma si diaree care dureaza o zi. Dar din cauza deshidratarii severe am ajuns la perfuzii. Am fost cu moralul la pamant..nu mai suportam sa vad ace. Fetele de la Euroclinic au fost niste dragute, inercau sa ma faca sa ma simt cat mai bine....
==========
Corina 25+
My baby
Albumul meu
ginye55 spune:
Buna burtici!
E tare bine la Targoviste. Ma simt si eu mai rasfatata. Simt ca sunt gravida. Si totusi, sotul a mai avut 2 criza foarte puternice care ne-au tinut treji pana pe la 3 dimineata.
Bebe al meu edin ce in ce mai activ. Deja a inceput sa ma doara cand loveste. Dar ma bucur pentru fiecare lovitura.
Anes felicitari pentru semnatura!
Bravegirl sper sa te faci bine repede.
Leeloo
tu cum te mai simti>?
Elilov
Babyzapi bun venit acasa.
Ramo te asteptam cu vesti bune.
Pup toate burticile!
ginye 30+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malinas Buna, vreau si eu sa ma alatur grupului vostru. DPN este 09.11.2009, UM 3.02.2008 si DN 15.08.1974. Medicul care imi urmareste sarcina este Tutunaru de la elias. Nu m-am hotarat inca cum voi naste desi inclin spre cezariana. Medicul meu merge pe ideea de nastere naturala, dar...mai avem timp sa ne mai gandim. O saptamana buna va doresc. |
Bine ai venit!
Sarcina si nastere usoara, sa aveti un bb sanatos si cuminte. Stiti ce este bb sau preferati sa fie surpriza?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+
Pozele noastre
Amalia spune:
Ginye pup dulc bebe miscaret! Ma bucur ca esti bine si sper sa se rezolve cat de curand situatia sotului tau. Multa sanatate!
Andy multumesc frumos, chiar am nevoie de bafta acolo! Cat il priveste pe David...abia astept sambata, mai ales ca e Sf. Alexandru si mergem sa-l luam chiar de ziua lui M-a topit dorul de el..dar ne tinem tari...de 2 zile nici telefoane n-am dat, daca ei n-au dat nici un semn
babyzapi saru mana! M-am bucurat mult ca am reusit sa le gasesc pt toate in aceeasi zi..ca de luat mai am destule, mai ales ca pentru bebe n-am mare lucru...dar asteptam noi salarii
si 30+ Luca Gabriel
Otiliav spune:
Corina, multa sanatate si sa primesti vesti bune la eco!
Ramo, sper ca nu e nimic alarmant si ca deja esti acasa!
Amalia, sper ca nu ne lasi maine in supans, sa vii cu vesti bune!
mariana_flo, bine ai venit, sa va traiasca printesa, sa ai o sarcina si o nastere usoara!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+
Pozele noastre
Amalia spune:
Otilia am sa incerc sa intru si maine cat pot mai curand, dar asta nu inseamna mai devreme de 20:30...ca la 19 abia am programare la stomatolog, iar dimineata de la eco ma duc direct la servici...unde uratii astia nu ne-au dat acces la net, sa nu cumva sa frecam menta. Asa ca doar de acasa pot intra mereu
si 30+ Luca Gabriel