Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Ramo: Ai grija de tine!

Mamiseli: Trimite-mi si mie, te rog, datele mailului comun.

Olivia: Ma bucur ca esti ok si sa ne arati si noua poze cu camera puiului. Ai aproape 30 de sapt.! Mai ai un pic!

Alexa: Am aflat de vestea trista de la odiseea de septembrie-octombrie de ieri deja, fetele au si vb. despre acest subiect..... Dumnezeu sa ii intareasca pe parintii aceia si ne pazeasca de rau pe toti (cu bebei si familii cu tot)!

Andy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, eu plec spre spital...ma doare mijlocul, ma inteapa burtica...si medicul meu nu raspunde nici la telefon nici la mesaje...am impresia ca e plecat in America...
Merg la Cantacuzino, acolo e el, sper sa dau peste un medic bun si sa-mi spuna ce am.
Doamne ajuta sa fie bine bebelina si eu sa ma simt bine!Ea e activa...oare de asta am intepaturi?Sper sa primesc raspunsul la spital.

Ramo 24+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ramo tinem pumnii sa fie doar ceva trecator , sa te intorci repede si sa ne povestesti

Criss 26+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Yupiii! Buna gravidutzele mele dragi, ce dor mi-a fost de voi

Hai sa o iau cu inceputul...vineri ne-am dus la aeroport ca sa ma intorc in tara (singura) si culmea! nu eram pe lista pasagerilor...de ce? pai biletele erau cu data de sambata, nu de vineri , dar ametita cum sunt si disperata sa vin mai repede acasa ...si m-am si trezit degeaba la 4:30 dimineata. In fine....sambata am ajuns acasa, zborul a fost ok, mami si tati ma asteptau acasa si de altfel au ramas sa stea cu mine pt 2 saptamani pana vine soatza acasa ca mi-e frica sa stau noaptea singura. Si desi eram asa disperata sa ma intorca acasa, imi este ata de greu fara al meu...sambata am bagat cate 4 reprize scurte de plans...nici nu ma gandeam ca o sa-mi fie imediat asa de greu fara el. Dea tiu cum rezisti iubita mea mereu singurica? Zi si mie secretul tau...asta e 2 saptamani nu o sa mor...nu cred

Si azi am inceput si munca si toata lumea se minuneaza de burtica mea care e vizibila acum si eu nu mai pot de mine

Si acum vestea cea mare : Am facut azi ECO MORFO si am un baietzel tare frumusel si jucaus care facea tumbe intr-una si sugea degetelul, nu prea statea el la poza dar deh! seamana cu tati la capitolul asta...siiii are 1 kg !! Manca-l-ar mama de rasfatel! Desi am o burtica asa mik bebitza este foarte bine dezvoltat si exact de 27 de sapt si 3 zile ecografic ca si dupa data ultimei menstruatii. Si....a zis dr ca are un cocosel de te sperii ...Asa ca am baietezel dotat domne
Si mi-a dat si cd de la eco si poze si abia astept sa ajung acasa sa ma sune soatza sa-i dau si lui vestile cele bune.

Din pacate nu am avut timp sa citesc din urma...nu mai am laptop-ul acasa ca a ramas cu soatza asa ca nu pot decat sa intru de la munca. Dau fuguta sa citesc din urma.

Va pupic dulce pe toate si va multumesc celor care v-ati gandit la mine.

Babyzapi fericita 27+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia sa stapaniti sanaosi casa! Ma bucur ca aceste este motivul pentru care ai lipsit atat...ti-am dus lipsa pe aici si ne ingrijoram ca nu stiam ce e cu tine.
Babyzapi bine ai revenit acasa! Ma bucur ca ai vesti atat de bune de la ecograf! Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos, si tu pe langa el! Sarcina cat mai usoara in continuare!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 30+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ramo sa dai un semn cand te intorci de la spital! Iti tin pumnii sa fie totul bine! Multa sanatate!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 30+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Babyzapi, bine ai venit acasa !!! La cine ai facut eco morfo? Si bebele meu avea tot un kg sapt. trecuta!
Eu o sa vin zilele astea la Medlife pt ca trebuie sa-mi refac hemoleucograma, plus ca trebuie sa vin cu Strumfa mea sa-i fac analizele pt. gradi, asa ca poate ne vedem! Tare mi-ar placea sa te cunosc!

Ramo, sa ne spui cum a fost la dr.! Iti tin pumnii sa nu fie nimic grav!

.............

Eu azi i-am luat lui Bebit hainutele de iesire din spital, masura 0, vaaaai cat de micute sunt!!! Am si uitat cum e cu o papusica atat de micuta...

Andy, cum te mai simti? TI-a trecut supararea? Mai, dar eu tot am vrut sa intreb, cum naiba au mutit oamenii aia din cauza Listeriei? Se moare din asta???? Uf...ce nasol!

Diamisha, tu pe unde esti?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 28+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

ooo Bine ai venit acasa Babyzapi !
Ma bucur ca sunteti bine si tu si bb tau si ca esti asa bine dispusa , tine-o tot asa ca 2 saptamani trec repede si nu esti singura : esti in primul rand cu bb , cu parintii si cu nooooi
Asteptam poze cu bb si cu tine
Eu mai trebuie sa am rabdare pana joi sa-mi vad bebelina

Criss 26+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am aparut si eu...
saptamana trecuta m-am intors de la mare cu o enteroviroza groaznica. 2 zile am fost numai pe perfuzii. Am venele sparte...sunt vai steaua mea. Vineri merg si eu la eco sa o vad pe bebelina, care sper ca e bine. e f vioaie, toata ziua face tumbe.

==========
Corina 25+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

ramo- sa va intoarceti sanatosi de la spital. sper sa fie doar o alarma falsa. multa sanatate.

babyzapi - bine ai venit acasa. o sa treaca repede cele 2 saptamani departe de sot.. felicitari pentru . sa va vedeti la termen sanatosi.

27+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput