Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

In legatura cu tema
Nu ma feresc de ea, taica-su niciodata nu a stat dezbracat in fata ei. Nu stie ce e aia putica. Rareori pune manuta si nu pronunta cuvantul.Ea stie, si-a manifestat interesul fata de titi, ale mele, ale ei si ale copiilor din pozele ambalajului de pampers de ex, si ii place buricul dar tot titi ii zice.I-am aratat si la vaca dar altceva i-a atras ei atentia la vaca, faptul ca are coarne, face muu.Interesant e ca intra dupa mine in baie dar niciodata cand e taica-su, desi nu i-am spus vreodata ca nu e frumos sa intre cand e tati acolo. Eu o las sa intre poate poate o face si ea la olita/wc, deocamdata nu presteaza. Cand fac dus e innebunita sa intre si ea..

Yagmur si Luca....ce e cu ei?
Laura frumos foc Dani!!Tot cu bona aceea sta?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Cu intarziere ,DANDUSA iti doresc LA MULTI ANI,si tot binele din lume,sa fii mereu fericita si iubita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

la multi ani, teo, acum m-am trezit...... iti doresc ..stii tu ...de toate , si vezi ca m-a innebunit de d...prima oara cand ne-am intlnit alexia ii tot ssutea un ciocanel, iar d saracul, cateva saptamani bune imi zicea ca teo nu , si-mi arata de ciocan...acum..ei..alta poveste..cum vede un biscuite...teo! . si apoi trebuie sa-mi spuna neaparat de i, ca doar i-ai dat si sticksuri in forma de I . deci..next time..bring food

la mult ani, dana, imi pare tare tare rau ca de data asta ziua ta a fost ultimul lucru la care sa te gandesti, vreau doar sa-ti spun ca ma simt norocoasa ca te-am intalnit, ca te-am cunoscut, ca am oricand cineva cu care pot sa vorbesc orice, care stiu ca intelege, si..vezi? ...iar am ajuns la mine.... va pup drag si sper sa se faca bine crinutzi repede repede

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

katrinel dr sears nu e chiar cu AP, e mai ..comercial...oricum, intentia conteaza

fetelor, cu lovitul, eu am mai zis, conteaza mai mult de ce o face. adica ar trebui inlaturata cauza, nu comportamentul. plus ca ar trebui sa acordati mare atentie gestului, sa ii lasati sa isi exprime furia cumva, daca este. poate sa o directionati spre altceva. dar e normal ca un om sa fie suparat, frustrat, infuriat, si e normal si sa-si exprime sentimentele astea cumva. ele nu trebuie inabusite, nu trebuie sa inteleaga ca a fi furios, de ex, e un lucru rau. a, ca sa nu loveasca, ok, dar e ok sa se simta asa.

[u]cu grupa mica[/b] una la mana nu zice nimeni ca tre' sa fie 3 copii in grupa, de varste dif, si pusi sa se joace impreuna. doar sa aiba posibilitatea sa se studieze unii pe altii cat mai mult timp. hai sa-ti mai zic o chestie. uite, eu am lucrat la un mom dat, in facultate, intr-o firma micuta, in acelasi birou cu o secretara, o tipa de la depozit, o contabila si o tipa de la vama. fiecare cu altceva de facut, alta pregatire. am invatat in lunile alea...o gramada. de la una am sutit excelul :))), pt aia de la depozit gaseam mereu metode de a calcula chestiile mai simplu, de a aranja/eticheta chestiile in tiruri, pt aia de vama faceam mereu comisioane :))). slujba in sine nu era mare branza, era fix pt o studenta, insa stand acolo am invatat enorm. cel putin tipa de la vama...cum vb cu toti...cum isi pastra relatiile, cum isi facea altele...ei, apoi am lucrat cu vreo 5 tipe, toate studente/absolvente de arhitectura, faceam toate acelasi lucru. aceeasi pregatire. da, faceam toate amenajari, mai ieseam la un suc, ne mai vedeam si in we...dar..atat. nu am invatat nimic nou, nu am 'furat' nimic de la nimeni, nici macar nu am castigat niste prieteni pentru ca in mom in care am plecat de acolo s-a terminat tot. (apropo, pe tipa de la vama o am si acum pe mess :) )cu cat oamenii sunt mai diferiti, cu atat invata mai mult unii de la altii. fie ca-s adulti sau copii. iar la copii 'pregatirea' consta in varsta. parerea mea, evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

tema zilei:

Am citit ca pana pe la 5-6 ani copiii nu simt pudoare in fata unui corp nud, sau in fata propriei nuditati, dar de pe la 2 ani de cand incep sa faca pipi singuri, isi dau seama ca fetitele nu-s ca baietii, ca fac pisu diferit. Sunt de accord cu Ktrinel good parts, but private parts. Ei se vor explora oricum, mai rau o fii cand se vor explora intre ei
In curand intimitatea o sa devina foarte importanta pt ei si consider ca vom trebui sa-i invatam sa bata la usa inainte de a intra la baie cat de curand.

Eu pe Dani nu-l mai las sa ma traga de sfarcuri...nu de alta dar ultima data a vrut sa ma traga in fata socrului...si daca nu se poate afara nu se poate nici in casa...nici niciunde. Consider ca-l derutez daca il las sa ma pipaie acasa dar pe strada nu, ii permit anumite chestii acasa dar pe strada nu. Ori alba ori neagra.

Cu lovitul a lasat-o mai moale, cam deloc...si dupa lovit merge si da pupa...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

cu nuditatea
sunt convinsa ca la fel cum vor veni toate, va veni si asta... nu ne ferim de el, dar nici nu ne expunem in vreun fel. a avut o perioada cu putza...e si in una din poze..descoperise ca si pisicul are putza...vai ce incantat a fost...si catelul ..de fiecare data cand sta in fund, d imi arata ca are putza . de la tz mereu ia cate o gura cand le vede, desi a avut perioade in care le ignora.

a..iar cu batutul la usa...imi vine sa-l mananc . pt ca ne-a vazut pe noi batand la usa de la baie, bate si el . celelalte oricum stau deschise mereu deci nu-l intereseaza. dar si cand am fost la mare batea la usa de la baie. si, cel mai tare, de ramasesem toti cu gura cascata, a batut la usa unei fetite cu care se tot juca. pur si simplu s-a dus la usa si a batut. ea fiind inauntru, evident. era sa mor de drag .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianocica

fetelor, cu lovitul, eu am mai zis, conteaza mai mult de ce o face. adica ar trebui inlaturata cauza, nu comportamentul. plus ca ar trebui sa acordati mare atentie gestului, sa ii lasati sa isi exprime furia cumva, daca este. poate sa o directionati spre altceva. dar e normal ca un om sa fie suparat, frustrat, infuriat, si e normal si sa-si exprime sentimentele astea cumva. ele nu trebuie inabusite, nu trebuie sa inteleaga ca a fi furios, de ex, e un lucru rau. a, ca sa nu loveasca, ok, dar e ok sa se simta asa.

Da, Diana, ai dreptate si, in ceea ce ne priveste, evident ca m-am uitat intodeauna la cauza si o cunosc, insa NU-l voi lasa sa loveasca. Trebuie sa invete ca frustrarea, furia nu poate fi rezolvata folosind violenta, in niciun caz...si da, e ok sa simta furie, frustrare, de multe ori i-am spus ca-l inteleg, dar ca...(alte explicatii, depinde de ce si cum)...Anyway, sper sa treaca odata perioada asta si sunt extrem de curioasa ce fel de aport vor avea si educatoarele la gradi in ceea ce priveste problema.

Da, Ktrinel, mergem si noi la gradi de luni. Ne spui si noua cam ce fel de meniu au picii din Canada, cam ce scrie in contractul cu gradinita???? Si, btw, mi-ai mai spus tu odata, mai demult, dar am uitat: cat platesti acolo pentru gradi?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

tema zilei:

Eu pe Dani nu-l mai las sa ma traga de sfarcuri...nu de alta dar ultima data a vrut sa ma traga in fata socrului...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

si de ce nu l-ai lasat???

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Diana, am scris de Dr Sears ca sa castig simpatia adeptilor AP ..cred ca pe el il mai citeste lumea cand se refera la AP (bineinteles si literatura adiacenta) ...sau cititi direct de la origini, parca prin anii '50.

asiza, sa iti scriu tot meniul? ...platesc 150cad pe luna,timp plin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

asiza, sa iti scriu tot meniul? ...platesc 150cad pe luna,timp plin.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Ce, n-ai timp??? ...hai, ma, macar asa, in mare...le da mezeluri, carne de porc, dulciuri, fructe, pui, spaghetti...no, dintr-astea, concluzii la concluzii...

Slideshow

Mergi la inceput