Mamici de sept-oct 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miruna
nu pot sa ca ma vede copila, dar sufletul...

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Este absolut ingrozitor, sunt socata.....

ce tragedie...

Dumnezeu avea nevoie de ingerasi...Nici nu sunt in stare sa scriu cuvinte de incurajare...Plang alaturi de tine, Monica...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

burtici cred ca o sa va las totusi in seara asta, desi am zis ca stau cu ochii pe monitor, insa sotul mi-a zis ca ma cearta daca o supar pe bebelina si ca am nevoie de somn sau macar sa stau intinsa ca nu vrea sa nasc inainte de programare.

Asa ca va pup pe toate si aveti mare grija de voi si mai ales de bebei.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nu am niciun merit sfaturile sunt copiate si as fi preferat sa nu le postez niciodata.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Da fetelor, noi suntem bine.Va multumesc Am stat 7 ore pe gynipral si sunt cam palida ,dar nu mai sunt contractii. Colul este scurt dar inchis .Nici nu imi vine sa scriu....Imi pare atat de rau de ce se intampla cu Monica...

Miruna este foarte bine ca ai scris pentru ca nu toata lumea stie cum sa reactioneze la astfel de vesti. Unii dintre noi ne pierdem cu firea, sau pur si simplu ne ascundem pentru ca ne e frica sa nu ranim prin cuvinte spuse gresit...E pacat sa ocolim un om care trece prin perioade grele doar pentru ca nu stim ce sa spunem.

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Muuh nu are importanta ca sunt luate din alta parte. Sunt bine venite sfaturile astea. Nu toate fetele au citit ce scrie acolo, la odiseea vecina...

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Vroiam sa felicit si eu fetele care au nascut zilele asta si nu pot crede ce vad...Cumplit...Monica,Dumnezeu sa te intareasca pentru a merge mai departe.Inca nu pot sa cred...Iulia 34+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna seara!
Pentru ca de la momentul nasterii nu mai stim nimic de Claudinna, am indraznit sa o abordez sa o intreb daca e totul in ordine cu bebelusul ei.
Sunt inca in spital, ii tot amana cu externarea ba pentru ca are mamica febra, ba are bebelusul . Bebe Florin Razvan s-a nascut cu un tonus foarte bun, cu o mare pofta de mancare si foarte vioi, desi Claudinna nu are deloc lapte , dar la cateva zile ea a inceput sa faca febra si apoi si bebe.
Bebe a pierdut foarte mult din tonusul initial, acum doarme mai tot timpul, nici sa manance aproape nu il poate trezi .
Doctorii nu stiu de la ce, nu prea comunica cu ea, asistentele sunt in cel mai bun caz ignorante total. De azi l-au pus pe perfuzii si cu antibiotice, poate ca e vreo infectie contactata intr-o jale de spital si va trece rapid, sa poata pleca de acolo in cuibusorul pe care i l-a pregatit.
O sa mai vorbesc cu ea zilele urmatoare, cred ca e destul de plictisitor in spital sa tot astepti sa se intample ceva bun, cred ca si ea are nevoie de noi ...

Multa sanatate Claudinna si bebe Florin Razvan!

35+ AMR 34 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu sunt aici si va citesc dar nu pot scrie nimic sunt ...fara cuvinte.
babytza ma bucur ca esti mai bine.
claudinna sper sa fiti bine si tu si bb.

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Si pentru ca desi nu imi mai vine sa zic nimic stiu ca viata trebuie sa mearga mai departe vreau sa o felicit si eu pe

Alexa M : Sa va traiasca flacaul!! Sa creasca mare, voios si sa va bucurati de el!

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput