Gravidute & Mamici de IASI (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
De unde ai luat masinutele?

De la Robert,din dulapul cu jucarii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Neatza!

Cam slaba miscarea pe aici. Haideti la !

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Saptamana viitoare plecam si noi la mare vreo 4 zile . Fetelor care ati fost cu bebeii la mare, dati-mi si mie cateva indicatii referitoare la bagaj please... Ma refer in special la trusa medicala. Stiu ca s-a mai scrie pe aici, dar nu reusesc sa gasesc capitolul .

Mergi la inceput

Helau!

Irina,la noi a fost atat de limitat spatiul pentru bagaje incat n-am avut loc decat pentru un antitermic. Avand in vedere experienta noastra de la mare,crede-ma ca exista si acolo farmacii cu duiumul.Si medici care sa te indoape cu antibiotic.
Da' na!...io-s mai...nu stiu cum...ziceti voi ...Si nu tre sa faci ca mine.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Miha . Si cu papica Amirei cum ai facut? Ai pregatit acolo sau ai luat de acasa? Si daca ai luat de acasa cum le-ai pastrat acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna la toata lumea!

IRINA cand am fost la mare i-am pregatit eu supica in cateva zile pt ca aveam acces la bucatarie dar au fost zile cand nu vroia sa pape supica ei si ii dadeam din aia de care mancam noi la autoservire; ii mai dadeam si piept de pui, cartofi nature, fructe de tot felul. Eu am noroc ca nu-i mofturoasa la mancare.
Despre trusa de medicamente eu nu am luat foarte multe, dupa cum zicea si Miha sunt si acolo farmacii. Eu am luat asa: un antitermic, termometru, vigantol, o crema pt piscaturi de tantari, sterimar, calgel si...cam atat.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Irina,cu mancarea ne-am descurcat...onorabil. Am luat de acasa pentru ziua in care am ajuns si pentru urmatoarea,congelat si in lada frigorifica.In restul zilelor i-am luat borcanele,dar pe care nu le-a vrut,cu chiu cu vai lua cate 2-3 lingurite.Acuma,sa ma scuze fetele ce dau de mancare la borcanese,dar mie mi se par niste porcarii.Pe langa ca au un gust ingrozitor de naspa mai au si un miros de-ti vine sa lesini.Pai cand incalzeam un borcanel de ala se facea un miros in camera de nu iesea pana seara. Deci,pentru masa de pranz ma multumeam cu cele cateva lingurite de piure la borcanel,i-am mai dat si de la restaurant ciorbita cand mi s-a parut buna pentru ea...In rest a papat fructe,iaurt,cereale...

Mergi la inceput

Daniela,voi mai luati Vigantol? Noua ne-a zis pediatra,am sunat-o inainte de a merge la mare,sa sistam pana in septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Azi Miha sarbatorim iar La Mai Multe Lunite AMirei!
irina, distractie placuta la mare si sa veniti sanatosi!
AMR 7 zile pana plecam in concediu!!yupii!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

LA MULTE LUNITE! AMIRA
DA, MIHA noi luam in continuare Vigantol, mie mi-a spus sa-i dau pana la 1 an jum in fiecare luna.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput