Gravidute & Mamici de IASI (61)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
Multumesc Simona,multumesc Cristina! 
Iaca a trecut si ziua de azi,cu toata agitatia aferenta.
Astazi era ora pranzului si eu inca nu aveam tortul facut.Si Robert ma tot intreba "mami,da nu facem petlecele de ziua ta?" "Ba da,mami,o sa facem,dar dupa ce terminam treaba" "Mami,da' tolt nu ai la petlecele?" "o sa faca mami si un tort dar dupa ce termin de strans de pe aici" "Mami,hai ca te ajut si eu sa stlangi,sa temini mai lepede". Mi-a fost asa de drag...
Si i-am promis ca fac un tort de care isi doreste el.Si a vrut un tort cu ciocolata,bineinteles
si cu masini.
Am incercat sa dreg eu busuiocul cu "o sa facem cu masini de ziua ta,acum facem cu altceva" dar nu mi-a mers."Acu facem cu masini si la ziua mea facem cu tlen".
Asa ca...azi mi-am facut un tort cu masini.
Am mai faurit si o rulada cu ciocolata si niste bombonele ce nu s-au intarit si le-am mancat cu lingurita. ![]()
Si la sfarsit am facut si niste pop corn ca toata lumea era incleiata de la atata dulce. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
moldoveanca spune:
Kriss venim in septembrie ca vream sa ii luam din mot in tara,acolo sunt si nasii.La Londra e superb pt vizitat dar fara printesa,ar fi prea obositor.Au venit niste prieteni acum cu o fetita de 1 an jum si e super agitata iar ei nu apuca sa vada mai nimic.
teo
Celia spune:

La multi ani Miha pentru ieri!Sa fii sanatoasa,fericita si sa ti se implineasca tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
La multi ani celor care si-au sarbatorit ziua in perioada asta , bebici, mamici, tatici si bunici!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Concediu placut celor care sunt sau vor pleca .
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Oana, petrecere placuta sambata !
Ne pregatim si noi sa-i facem maine petrecerea de mot Andreei , in avans cu o luna caci nasii ei nu sunt in tara cand ea va implini anisorul. Asa ca mamicile cu experienta in asemenea petreceri si obiceiuri poate postati informatii .
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mariussimiuc spune:
Helau! 
O cafea cine da? ![]()
Celia,multumesc! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
aeperju spune:
Eu, eu sunt prezenta la cafea si la schimbul de informatii! Auzi, da gustoase tre sa fi fost dulciurile de ziua ta.....mmm si popcorn-ul..cireasa de pe tort...hihihi. Pup! NUmai bine!
emma
iulia-stefy spune:
Salutare!
Alina, Cristina, ma bucur ca sunteti bine acum.
Miha, arata super bunatatile facute de tine. De unde ai luat masinutele? Iti mai urez odata La multi ani!
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kriss79 spune:
salut
Cris, bine ati revenit in iAsi! astept poze, bineinteles.
Celia, bine ai revenit pe la noI!haideti cu informatii pt. mamica Celia la taierea motului Andreei, ca se ne inspiram si noi cele de dupa voi![]()
Teo,va asteptam acasa in sept atunci!da, fara fata venim,daca e sa facem un drum pana acolo..
Miha, ca de obicei arata super bunatatile alea..hai ca am gustat si eu putin asa..virtual si sunt DELICIOASE!![]()
Eu am facut mancare pana acum..dar nu am apucat sa si mananc..![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)