Gravidute & Mamici de IASI (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha, la multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita cu familia ta si mereu harnica si frumoasa cum te stim! Si sa ti se indeplineasca dorintele!
Oana frumos a fost la bulgari! Mi-au placut plaja, piscina si mai ales locurile de joaca! Noi nu am mai fost, decat la bunici la Targu! La noi acasa e cel mai bine!
Fetelor vati apucat de pus ceva pe iarna? Eu ma gandesc ca cumpar vinete sa pun la congelator! Ieri si alaltaieri am bolit- am facut o indigestie care s-a lasa cu voma! A fost urat, dar a trecut! Se pare ca mi s-a tras de la o conserva de peste si de la oboseala! Va pup!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

acum am reusit sa vad pozele din bulgaria,Oana.Super!am vazut ca ati fost la obzor.ati mers cu masina sau charter-ul?
Sa va fie de bine concediul!
Alina, bine ca esti bine acum. si eu ieri dim mi-a fost rau, dar eu nu stiu de la ce mi s-a tras..diaree,voma, transpiratii reci..a durat vreo 2 h..dupa mi-am revenit si am luat si un plic de smecta..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Diannaaaa!!

Diana e la mare!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,Alina...multumesc de urari!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Diannaaaa!!

Diana e la mare!

mersi de lamurire

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Miha!

Multumesc de re-primire, numai ca n-am plecat nicaieri...va urmaresc din umbra nu prea am ce comenta...sau si tacearea e un raspuns

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Simo se poate spune si asa! Nici eu nu prea am gand de intarcare, cu toata ca soacramea nu mai incape de alaptatul meu- "Cand il intarci? Pana cand il mai lasi sa suga? bla bla bla" Cred ca in ritmul in care ma suge ,ii dau pana la 2 ani! Al meu acum merge singur! Matei la ce stadiu e? SI are 6 dintisori! El?! CUm a fost la mot? C a ales? Eu nu am apucat sa citesc, in caz ca ai scris!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Kriss vad ca nu sunt singura! Imi pare rau! Probabil si oboseala e un factor!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alina eu am avut un gand de intzarcare dar am renuntat ...si cei din jurul meu nu mai pot de suptului lui Matei. Le-am inchis gura cu "rusine cu paharul in bot, nu cu tzatza in gura"

De mers merge bine de la 11 luni, la mot a fost f cuminte, pe la mine a ajuns la sfarsit, cand nu mai avea cine sa-l dragaleasca ca plecasera toti. A ales mingea, chile de la masina si periuta de dinti, de unde cred ca va fi fotbalist cu bani si dinti buni ...Are 8 dinti, de-acum asteptam maselele!

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

LA MULTI ANI! Multa sanatate, sansa si implinirea tuturor viselor, draga Miha. Te-am luat de dimineata cu urarile, am zis sa inchei si seara cu ele.
Kris, Ralu, Miha va multumesc din tot sufletul de urarile pe care mi le-ati facut de ziua mea. Am petrecut la mare, a fost cea mai minunata aniversare din viata mea, ne-am distrat extraordinar de bine si am avut asa o multumire sufleteasca ca e prima oara cand implinesc anii ca mamica.
Luni ne-am intors de la mare, a fost atat de minunat dar mult prea scurt. I-am promis sotului ca la anul mergem macar 10 zile, deja de abia astept.
Kris, am raspuns prezent la apel. Din urma am tot urmarit ce se petrece chiar daca nu am mai intervenit. Dupa aproape 3 saptamani de vacanta, daca adun si muntele si colindatul prin tara pe la rudele sotului, nu imi vine a crede ca nu mai plecam nicaieri. Mai rau e cu Ami care se adapteaza greu din nou la Iasi, s-a obisnuit de la mare sa stea foarte mult afara. Are tot 6 dintisori ca si in iulie, face pasi tinuta de manute si de cand ne-am intors nu ma lasa nici la baie sa ma duc fara sa planga.
Cam atat despre noi, zilele astea o sa pun si cateva poze de la mare, in caz ca vi s-a facut dor sa ne vedeti.

Mami de Ami

Mergi la inceput