Gravidute & Mamici de IASI (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare fetili revin si eu dupa cateva saptamani.Am avut musafiri si a trebuit sa-i plimbat sa viziteza Londra.Kriss,Multumim frumos inca un pic si facem un anisor

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Miha, multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. Iti doresc tot binele din lume.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani Miha!!!!!!!!!!!!!!!!
Hai trezeste-te si hai la cafelutza si la "schimbul de informatii".

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

LA MULTI ANI ! MIHA, SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS PE LUME ALATURI DE FAMILIA TA. PUPICI SI O ZI MINUNATA

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

LA MULTI ANI MIHA!!! Multa sanatate, fericire si impliniri pe masura dorintelor!!!

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Acum dau si stam de vorba.

Am fost ieri la dr. cu Iustina pt controlul de rutina. Nu numai ca fata mea nu s-a mai ingrasat ci a slabit aprox. 100gr Nu stiu ce sa ma fac cu ea ca nu vrea sa puna gura deloc pe mancare, indiferent sub ce forma ii dau sa manance (cu lingurita sau bucatele pe care le baga ea singura in gurita). Vrea numai san si atat. Si problema e ca nu prea mai am si ne-a trecut pe lapte praf completare. Azi dimineata am incercat sa-i dau si nici macar nu a vrut sa puna gura pe cana macar sa-i simta gustul...de biberon ce sa zic ca il arunca cat colo . In plus mi-a dat dr. sa-i dau supliment de Fe si vit. C picaturi timp de o luna. Voi incerca si asa poate-poate.

A vrut dr sa se uite in gurita sa vada de are rosu in gat sau poate ii iese un dintisor si n-a avut spor I-a prins Iustina spatula aceea (sau cum s-o fi numind ca nu-mi vine acu in minte ) cu dintii si a inchis gura si mai uita-te in gura ei daca poti

Acum doarme si merg si eu langa ea ca mi-a facut iar noapte alba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Irina, eu zic ca Iusti are doar o perioada care va trece. Capul sus mami.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Irina, eu zic ca Iusti are doar o perioada care va trece. Capul sus mami.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Multumesc de urari dragelor!

Deocamdata dau si eu o cafea...mai tarziu dau si o prajiturica.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI SANATOSI MIHAELAAAA!!! Sa fii mereu vesela, iubita si sa ai noroc in ceea ce faci!
Irina, poate e o perioada..daca ii vei da Fe sigur va fi mai mancacioasa..eu ii dau de cateva zile si pot sa zic ca acum mai cere cand ii dau portia care i-o dadeam de obicei..si a mai pus si pe ea ceva..TI-a dat fe picaturi hausmann nu?
Simo, bine ati revenit pe aici!
Teo, cand mai venit in Ro?vad ca va prieste Londra!!are si sotul un verisor care lucreaza in constructii acolo si ne-a invitat..dar e mai greu cu picea..
Diannaaaa!!Cris!!!Celiaaaa!!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput