Gravidute & Mamici de IASI (61)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 LA MULTE LUNITE! AMIRA DA, MIHA noi luam in continuare Vigantol, mie mi-a spus sa-i dau pana la 1 an jum in fiecare luna. |
Multumim!

Si noua la fel ne-a spus,dar numai in conditiile in care nu mergem la mare.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kriss79 Azi Miha sarbatorim iar |
Multumim!

Da da,sarbatorim.
Acus acus facem si tort. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
La Mai Multe Lunite Amirei!
Miha, cu Vigantol-ul si noua ne-a spus la fel pediatra. La mare pauza.
Irina, eu am carat dupa mine o groaza de medicamente, dar nu am folosit nimic si asta va doresc si voua. Un antitermic, un gel gingival, un termometru, un antialergic, un spray impotriva insectelor, supozitoare cu glicerina, un spray cu apa de mare, dar a tras ea destula din mare.... , alcool mentolat si ceva care sa blocheze urcarea brusca a temperaturii, ca de ata imi e frica...
Vacanta placuta si sa va intoarceti sanatosi.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
tuscut spune:
Multumesc fetelor! 
De Vigantol nu stiam, ce-i drept n-am intrebat dr. Am sa ii fac o vizita sa vad ce zice si ea. Cam asa ceva am pregatit eu: pansament steril, plasturi, paracetamol supozitoare(3), nurofen, 3 sup. cu glicerina, bepanthen, pasta de apa, un termometru, fier si vit C (le are la tratament), si am pregatit si vigantol. Astea le am oricum in casa si zic eu ca nu strica sa le iau la mine. Ma gandeam sa iau si Smecta si Hidrasec... E clar ca-mi trebuie lada frigorifica
Eu am o geanta insa din experienta stiu ca nu tine prea mult racita.
Pentru Iustina am luat deja un colacel cu chilotel
si as vrea sa mai iau si o piscina, eventual de-aia acoperita daca mai gasesc pe undeva 
Ce-i drept si eu is cam...
, numai ca eu prefer sa le am toate la mine decat sa umblu ca nebuna (ca la norocul meu asa patesc...tocmai ce n-am luat la mine imi trebuie)
Noi avem o gazda la care stam de cativa ani buni cand mergem la mare, la Costinesti. Au acolo si frigider si aragaz si e f. curat.
Asa ca papica o sa o pregatesc acolo. Nici eu nu sunt de acord cu borcanasele iar la restaurant la mare manacam si noi foarte rar.
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
In alta ordine de idei...
La Multe Lunite Amira!
...Mihaaaa.....
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
Nonna76 spune:
Salutare!
La noi trebuie sa vina miine dimineata Zina Maselutza. Dintele e deja sub perna.Mai rau ca ploua si nu stiu daca poate pleca zina sau zinul dupa cadou.
Lui Vlad i-a cazut primul dinte si e f. mindru de asta.
Miha! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita.(vreau si eu reteta de tort Amandina- ca si robert sunt o devoratoare de tort cu ciocolata(cind fac maninc singura cel putin jumate)
draga Amira!Ce tort a facut mami?
Eu cind am plecat la mare am facut bagajele in viteza si am uitat medicamentele.Dar n-a fost nevoie . Crema de protectie sa ai.
Mincare a mincat Andrei din portia noastra daca era permis. In rest fructe, cereale, iaurt.Borcanele nu maninca si nici n-am mai cumparat.
De ceva vreme ma duc zilnic in Copou de 2 ori pe zi si nu mai apuc sa deschid calculatorul.(e f. departe parcul si mergem pe jos)
Cam atit.
iulia-stefy spune:
Irina, eu am zis ca nu mai car piept de pui si nu mai stiu ce, de aici si am cautat 2 ore piept de pui refrigerat in Mangalia, care sa si arate de dat la copil, ca ce am vazut..... Eu am zis ca au Penny Market si inca ceva pe langa el, dar fiind sezon era cam gol si aglomerat.... Asa ca am luat teapa. Chestii de plaja, sunt la toate colturile....
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Nonna76 Lui Vlad i-a cazut primul dinte si e f. mindru de asta. |
Asa repede?| Citat: |
Miha! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita.(vreau si eu reteta de tort Amandina- ca si robert sunt o devoratoare de tort cu ciocolata(cind fac maninc singura cel putin jumate) draga Amira!Ce tort a facut mami? |
Multumim!

Mami a facut un profiterol sa ne racorim,ca ne-am copt de cald.
| De ceva vreme ma duc zilnic in Copou de 2 ori pe zi si nu mai apuc sa deschid calculatorul.(e f. departe parcul si mergem pe jos) |
Sa inteleg ca sunteti in Iasi?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...