Gravidute & Mamici de IASI (61)
Raspunsuri - Pagina 13
Celia spune:
Kriss, multumesc.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Ralu, multumesc. Astept sa-mi scrii. |
ti-am scris aseara.
Nu stiu daca acest dr este cea mai buna solutie, dar o intrebare nu strica niciodata, nu?
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Ralu,multumim pentru acele melodii .Ce ne mai spui ? Pe cand in grupul gravidutelor? |
ce draguta esti tu, Celia...
doxinu spune:
ANUNT UMANITAR
s-a deschis BAZAR PENTRU SONIA ,unde puteti gasi atat lucrusoare noi cat si folosite la un pret foarte mic!
Prin participarea la aceasta licitatie, ii dam unei fetite minunate sansa la o viata aproape normala!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kriss79 spune:
ce tacere..
Am uitat azi de cele 2 aniversate: Miruna si Biencuta, La Mai Multe Lunite dragalaselor!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mexxa spune:
Neata....nu apare nimeni la o
...o barfa mica de dimineata???
Ralnied...esti ocupata grada tare....
![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Nonna76 spune:
Am aparut eu.
Cafeaua am baut-o la scoala.De luni am inceput serviciul din nou. Directorul ne-a facut program zilnic 8.30-13 dar azi am sters-o caci mama nu putea deschide usa dupa plimbarea baietilor.
In rest nimic nou.Profit de zilele frumoase si-mi plimb copiii asa ca e cam greu cu treburile casnice.
Darria spune:
tuturor
ceiut verde, pt. cine doreste
cu intarziere La multi ani! sarbatoritilor mici si mari
Ral: iti trimisesem mesaj pe mess. L-ai primit?
Lacramioara: intrebai de ortoped. Cred ca este tarziu dar raspund oricum: dr. Gotia.
o zi placuta tuturor
sunt in viteza acum......
iulia-stefy spune:
Andreea, multumesc de
.
Darria, nu-i tarziu, multumesc.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
lullabay spune:
Salutare tuturor.
Poate ma puteti ajuta cu niste recomandari:ati sarbatorit ziua copilasilor pe undeva pe la un loc de joaca?ati fost multumite?
stefan face in curand 2 ani si as vrea sa ii fac o mica petrecere..
ce am vazut pe net e dumbrava minunata si stanley park,la dumbrava am fost la o petrecere a fost bine dar cam simandicos cu meniul cu snitele etc,copilasii au doar 2 ani nu au rabdare sa stea la masa sa manance...
daca aveti vreo recomandare astept cu mare interes raspunsurile,ca timpul ma cam preseaza.
multumim.