Gravidute & Mamici de IASI (61)
Raspunsuri - Pagina 14
alynta27 spune:
Salutare!
Mihamora noi am fost aseara in Copou cu sotul, sora, David si nepotelul de 5 luni, Andrey! Foarte placut!
David a cazut si s-a lovit la buza de sus! Merge bine in piciorele si interactioneaza cu natura! E asa incantat de miscare! Chiuie de bucurie afara! Si se mai pregatesc sa iasa "numai" 3 dinti! Asa ca trezirile de noaptea au devenit o obisnuinta!
Tuscut ma bucur ca plecati la mare!
Kriss mai e putin si plecati!
Miha frumos tort cu masinute atasate!
Simo poate Matei vrea sa se faca stomatolog cu masina si bani!
Celia bine ai revenit!
Cristibun felictari pentru ziua de nastere petrecuta frumos! Asteptam poze de la mare!
Ralu draguta ca de obicei si romantica! Multumim de melodii!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Noi ne uitam la Cerb! Urmariti?!
Somnik dulce!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
teomaria spune:
buna ,mamicilor!!
As avea si eu o intrebare, poate stie cineva ceva.Dr. meu(Pintilie) e plecat in concediu pana pe 15 sept. si e posibil sa nasc pana atunci(col scurtat si deschis la 2 cm) , dar m-a lasat pe mana dr. Ciuchi(cred ca am scris bine?!).Eu nu stiu nimic despre el, poate stie careva dintre voi ceva.Multumesc anticipat!!
Imi cer scuze ca nu intru sa scriu si la subiectul asta, asa ca daca n-o sa vreti sa-mi raspundeti ,va inteleg!!
O zi superba s-aveti!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
37 + cu
ANA
pozenoi
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
kriss79 spune:
neata
LA MULTI ANISORI MATEI!!!
Sa ai viata lunga si plina de noroc!
Noi ne laudam cu primul Kk la olita in aceasta dimineata! si ieri
si-a dat drumul la o manuta.pana acum nu mergea decat de ambele manute tinuta..
Am intrat si noi la bazarul pt. Sosonica..dar noi plecam acusi si vom participa cand ne vom intoarce..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
kriss79 spune:
alina, imi pare rau de cazatura lui David..bine ca nu si-a spart vreun dintisor..
teomaria, te urmarim la odisee! nu stiu nimic de acest doctor.sa mai stea bb in burtika pana pe 15.09!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
Salutare!
LA MULTI ANISORI MATEI!
Alina, nu mai apuc sa ma mai uit la TV in general, ca sunt franta de oboseala. Un
dulce lui David sa nu-l mai doara unde s-a lovit.
Teomaria, nu stiu nimic despre doctorul respectiv. Daca aflu ceva iti scriu. Nastere usoara. Sa dea DD sa stea acolo micutul pina la 15 sept, ca nu mai e mult.
Cristina, felicitari Alessiei si pentru manuta si pentru olita. aveti fata mare. Sa va traiasca.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI MATEI! Sa cresti mare si voios! 
Teo,tinem pumnii sa mai stea bebe la caldurica pana pe 15 spt. Nu stiu nimic de dr respectiv.
Roxana,deja au trecut 2 ani? Wau...Mai e FanParty din spate de la Alila...mai e unul,imi scapa acum numele,in Tatarasi...Parca Raluca (Byu) a facut acolo ziua lui Casian.
Dupa ce terminam pregatirile pt gradinita neaparat o sa ne ocupam si noi de problema asta,sa nu ramanem fara loc in noiembrie...
Cristina,felicitari Alesiei pentru progrese! 
Monica,ce v-a adus Zana Maseluta? ![]()
Noi am fost azi la control la sold/picioruse cu Amira.E foarte bine,am scapat...nu e displazie.
De-acu are liber la alergatura. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
amironeanu spune:
Multumesc tare mult pentru urarile de ziua lui Matei. Am un baietel mare, frumos si cuminte foc si o domnisoara si mai mare, frumoasa si desteapta foc
. Poze nu am decat de la mare si de la ziua Stefaniei, poate reusesc in week-end sa pun si de la motul lui Matei. Le gasiti la semnatura, la cele mai noi.
Teo, nici eu nu am auzit de dr. respectiv.
Despre locuri de sarbatorit, noi si ziua Stefaniei si motul lui Matei l-am/il organizam la o pensiune, Mirage, din Paun (este pe drumul Iasi-Vaslui, chiar inainte de releu). Au terasa cu bucatarie ok (nu pretentioasa), un mic loc de joaca pentru copii, gazon si un teren de tenis unde au intrat copii si s-au jucat cu mingea, badminton. Aveti cateva poze in albumul din august, in primele 2 pagini. La ziua Stefaniei am stat pana la 10 seara cand ne-a alungat frigul (de la 6 seara), acum sambata vrem sa incepem pe la 5:30 si cred ca pe la 9 mergem spre casa. Ca si costuri eu spun ca am iesit super, au fost cam 12 adulti si 8 copii, am comandat platouri cu cartofi prajiti, taranesti, snitele de pui, mici si aripioare, suc/bere fiecare ce si cat a vrut, tortul l-am luat de la Tuffli si totul ne-a costat pana in 350 ron (numai tortul a fost 80 de ron). Eu spun ca este o ideea buna, dar de acum vine toamna si se face frig, dar poate pentru la anul va intereseaza.
Gata, ma duc la
, maine voi fi zombi.
A, si ma iertati ca nu scriu mai des, dar nu reusesc, poate dupa 15 sept voi fi un pic mai libera, dar de urmarit va urmaresc.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o
tare pentru cine vrea, ca eu pic de oboseala. Am o saptamana de cand nu ma lasa sa dorm noaptea si deja imi e rau de la oboseala. Nu stiu cum sa rezolv problema, ca vesnic la pranz cand doarme ea, eu am ceva de facut prin casa sau bucatarie.
Miha, ma bucur ca a fost o alerta falsa si Amira e bine.
Dar ce liniste e pe aici.... Toata lumea se preagteste de cresa/gradi/scoala.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mexxa spune:
Buna dimineata
Lacramiora multumesc de 
Eu m-am trezit asa de dimineata...nu am putut dormi.Azi am al doilea interviu la o firma....a fost primu l-am trecut cu brio
daca il trec si pe asta sunt angajata
amironeanu trimite in pm nr tau de tel....l-am pierdut din pacate.Te rog vreau sa te intreb una alta despre cresa
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )