Gravidute & Mamici de IASI (61)
Raspunsuri - Pagina 12
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Ralu,putem merge si cand termini munca. |
cine mai merge la 9 seara in parc?E si intuneric, si frig... e toamna, ce sa mai discutam...
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Fetele, am si eu o rugamminte, daca puteti sa-mi recomandati un ortoped pediatru. |
pot doar sa-ti dau o idee, sa te interesezi mai mult. Iti scriu pe mess.
mariussimiuc spune:
Scrie fato aici ca ma intereseaza si pe mine.
Lacramioara voi ce problema aveti? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Dau o
pentru cine doreste.
Miha, problema nu e a noastra. Am o prietena, a carei fetita merge cu talpitele indreptate mult spre interior si vrea sa mearga cu ea sa vada ce se poate face.
Ralu, multumesc. Astept sa-mi scrii.
Sa aveti o zi buna.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Celia spune:
Buna dimineata mamici si bebici.
La un ceiut
va invit.
Noi ne-am revenit dupa petrecere... a fost FRUMOS . Andreea a ales din multele de pe tava :carte, carabiniera(un accesoriu important in ale alpinismului-tata foarte incantat ca va avea urmasi in ale hobby-ului),deodorant .Astea au fost primele trei apoi au mai urmat si altele caci a fost lasata sa mai aleaga sa vedem ce o mai intereseaza.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Monica , sa stii ca la Andrei zana Maseluta vine cu banuti si isi ia el ce vrea si saptamana trecuta a venit... Il pupam pe Vladut .
Miha , vreau si eu info de pensiune in Maramures ca ma bate si pe mine un gand de acea zona, desi nu cred ca mai ajungem pana incepem scoala...dar cine stie...
Pisigri, bine ati venit .Sarcina usoara si sa fiti sanatosi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Ralu,multumim pentru acele melodii .Ce ne mai spui ? Pe cand in grupul gravidutelor?
Irina , concediu placut.
Oana, cum a fost petrecerea? Ce a ales Victor?
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
aeperju spune:
Ia spuneti-mi si mie va rog la cat timp dupa cezariana se poate ramane din nou insarcinata? Multam!
emma
kriss79 spune:
| citat din mesajul lui aeperju Ia spuneti-mi si mie va rog la cat timp dupa cezariana se poate ramane din nou insarcinata? Multam! emma |
tocmai ti-am raspuns la papanasi
Buna dimineata tuturor!
Celia, bine ati revenit! Sa va fie de bine petrecerea de 1 anisor in avans!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)