Gravidute & Mamici de IASI (61)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
Helau! 
Ce planuri aveti pentru aceasta zi minunata?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Andreea, ma bucur ca Sebi e mai bine. Si noi tot de cresa ne pregatim.
Cristina, ai dreptate. Mie imi e foarte greu, desi ce fac acum am facut si inainte... si tot se simte pauza. Am pierdut ritmul. Spunea cineva, ca pentru copil e bine sa stea mami si trei ani, dar pentru mama e suficient unul singur. Acum depinde de fiecare....
Miha, nu facem nimic special. Doar o iesire in parc cu Stefy. Acum zice ca o cheama Lulia-Nia. Adica Iulia-Stefania.
Si o intrebare pentru mamicile ai caror pitici merg la gradinita sau cresa a doua oara, adica al doilea an. Analizele pe care le-am facut prima data, si Stefaniei si noua, trebuie refacute la fiecare inceput de an?
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ralnied1 spune:
www.youtube.com/watch?v=cOFD_tCmiNI&feature=related" target="_blank">Emotie de toamna-Alifantis
www.youtube.com/watch?v=OuwTnLDLwFY&feature=related" target="_blank">Emotie de toamna-Adriana
www.youtube.com/watch?v=xgN7LchXcaA" target="_blank">Toamna-Tudor Gheorghe
www.youtube.com/watch?v=3OULgQskt98" target="_blank">Totusi toamna-Tatiana Stepa
www.youtube.com/watch?v=Oj0VBGKCZRY&feature=related" target="_blank">Lasa-mi toamna pomii verzi-Margareta Paslaru
Sa aveti o toamna frumoasa!
iulia-stefy spune:
Ralu, multumesc. Chiar nu stiam de unde sa la iau. 
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
mihamora spune:
Neata!

![]()
Merge cineva in Copou?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
ralnied1 spune:
merg eu, Michelle...
Da' imi pui o pila sa ma invoiesti de la munca? :D
Hello, lume!
Pa, lume!
Sa aveti o zi faina!
mariussimiuc spune:
Helau!
Ralu,putem merge si cand termini munca. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
salutare
Daca dimineata am inceput sa stramb din nas cand Michelle ne invita in Copou..acum ii dau dreptate..e superb afara! Cum a venit putin frigul am inceput cu sinuzita..si aveam o durere de dimineata..mi-am facut nu stiu cate ceaiuri..parca-s baba
si cu 2 pulovere pe mine in casa:))dupa a venit bona la 8.30 in tricou
si mai vroia sa scoata fata in curte..am zis ca oi fi eu nebuna si sensibiloasa..
in fine, fata a iesit la plimbare cu bona prin centru de pe la 12..si eu pe la birou putin sa vad ce mai e prin targ..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
Fetele, am si eu o rugamminte, daca puteti sa-mi recomandati un ortoped pediatru.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Ralu, multumesc. Chiar nu stiam de unde sa la iau. ![]() |
Cu placere, Lacramioara!