Gravidute & Mamici de IASI (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Citat:

Mai e cafea?

Este, este...poftiti, va rog

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc Irina! Si...stiu ca e scump zaharul dar o vreau mai dulce.

Daniela,ai primit mesajul meu referitor la pensiunea din Maramures?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Daca e sa fie dulce, dau si o tableta de ciocolata (nu de casa, ca de-aia nu stiu sa fac)

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu tot o cafea beau.

Miha nu-s in Iasi( iti imaginezi ca dadeam sfoara-n tara!), si parcul de la noi tot Copou se numeste.Nu-i la fel de mare, n-are teiul lui Eminescu dar e frumos. Banci la umbra pentru pensionari, alei dosnice pentru indragostiti si parc de joaca pentru copii.Pacat ca e singurul.

Vlad a primit un robotzel de la Zina. Stiu ca e devreme cu dintii dar asta e.

Andreea bine ai venit pe la noi!

Kriss tu nu trebuia sa pleci in concediu? Sau n-am retinut eu bine..Daca pleci sa te gindesti si la mine, si eu as pleca undeva fara copii.

De luni incep scoala.De fapt pina pe 15 e mai usurel, apoi vine iar nebunia.Abia astept totusi sa ma vad iar cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

pisigri, eu am nascut cu dr. Galearschi si sunt foarte multumita de dansul si nu sunt singura. Ti-l recomand. Sarcina usoara.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA(lulualex) si ANA ALEXANDRA(oana8188)!!

pisigri, am uitat sa-ti spun, bine ai venit. Ti-am trimis PM.

Miha, super profiterolul.

Andreea, bine ai revenit. Sper ca sunteti bine. Sa ne scrii ce face Sebicu.

Monica, un lui Vlad, ca a schimbat deja un dintisor.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nonna76
Miha nu-s in Iasi( iti imaginezi ca dadeam sfoara-n tara!), si parcul de la noi tot Copou se numeste.Nu-i la fel de mare, n-are teiul lui Eminescu dar e frumos. Banci la umbra pentru pensionari, alei dosnice pentru indragostiti si parc de joaca pentru copii.Pacat ca e singurul.

Chiar daca e mare si chiar daca are Teiul lui Eminescu...e tot singurul. In rest,in tot Iasul nu gasesti decat betoane.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...o sau un ceai...

Sa va zic despre Sedibicu....de cand am venit de la Bucuresti se cunoaste ca evolutia lui este buna...in doar cateva zile a invatat multe cuvinte...repeta dupa noi destule. E un dulce cand striga dupa pui, recunoaste "boaca"(broasca), cau,di(calu) si multe altele.
Cat a stat mama mea cu noi 3 saptamani de obisnuise cu ea si deja o striga buni

Asteptam sa inceapa cresa....din pacate alta solutie nu am avut pentru ca nu avem pe nimeni....sper sa se acomodeze bine si sa fie bine mai ales.
Abia astept sa incep munca...acesti 2 ani de stat acasa...se resimt si mai ales acest ultim an care l-am petrecut mai mult in spital decat acasa.

Va pup ...mai revin.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

PISIGRI bine ai venit si sarcina usoara.

MIHA am primit mesajul, multumesc mult. Eu imi doresc f. mult sa ajung in zona aia, dar sotul are mult de lucru in perioada asta, si mai avem si o nunta....sper sa nu se amane prea mult planurile de a pleca la munte.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Andreea, ma bucur ca evolutia lui Sebi e buna..
Stiu ca e greu sa te intorci la treaba dupa 2 ani..nu te condamna nimeni.eu dupa 7-8 luni simteam ca innebuneam numai casa- copil..eu de la 1 oct as vrea sa ma reintorc si stiu ca imi va fi f greu, dar cu cat voi amana mai mult momentul va fi si mai greu.asa ca Succes in reintoarcerea la lucru!
Cand incepe Sebi cresa?la 1 sau 15 sept?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput