Mamici ce asteapta al doilea copil (15)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_a spune:
Salut cu buna seara la toata lumea!
Galushca, si noi avem divergente de opinii, doar ca la noi e invers, tati e cel tolerant si eu cea severa. De exemplu merg la Kaufland siii spun de acasa sa nu-i cumpere dulciuri in carucior ca nu-mi mai mananca acasa cum trebuie la pranz, binenteles ca mi-l aduce ghiftuit! Si ilintreb daca a papat ceva la kaufland si imi spune ca a papat jeleuri..
Sau eu de obicei nu-l las inapa daca mergem pe la munte pe langa vreun parau si tat'su illasa sa se imoaie pana i se zbarceste pielea...etc...
crengu, al meu mi-ar fi zis din start ca nu-s sexi asa , eu am alt complex, legat de greutate, si el ma liniste si imi spune ca acum sunt mamica si ca o sa-mi treaca in curand.
Vroiam sa va intreb daca stiti cumva cand se schimba culoarea ochilor???
Am fugit ca este tarziu, azi am fost la munte toti 4 la gratare si mici langa Tihuta pe Valea Strajii.A fost super!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
CamiM spune:
salut si iata sunt la apel cu
Claudia felicitari pentru micuta Lucia.. nu se lasa deloc!!Bravo ei!!
Dany ma bucur tare mult ca lucrurile incep sa se aranjeze si pentru voi.
Ana nu stiu cand se schimba culoarea ochilor dar pot sa iti spun ca de pilda la Sofia abia dupa un an s-a definitivat(daca pot spune asa) pana atunci se tot schimba la fiecare cateva luni. Si noi suntem tare curiosi sa vedem daca Sabinei ii raman albastri sau nu.
Crengu ce tare ai fost cu grija ta... Eu nu il mai intreb pe sosul din dotare de mult daca ma mai vede sexi...oricum acum sunt o balena mare asa ca astept sa creasca fetele si sa castig la loto sa pot sa imi fac niste mici "retusuri"( lift alte cele - glumesc dar adevarul este ca ma apuca groaza cum eram si cum am ajuns...
Cu anticonceptionalele mie mi-a zis medicul sa incep intr-o duminica.. de ce oare .. habar nu am.. si nedormita si ametita cum sunt in ultima vreme nici nu mi-a dat prin tartacuta sa intreb.
Iulia suntem pe faza
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ClaudiaH spune:
Cami, merci de cafea!
Dany, ma bucur tare mult ca v-ati gasit apartament. Sunt convinsa ca va veti descurca voi cumva desi asta e cu chiriile intotdeauna sunt mai mari decat vor chiriasii si mai mici decat vor proprietarii. Iti urez spor la mutat si sper sa vii cu vesti bune de la noua casa.
Iar despre greutate va rog sa nu mai vorbiti!!!! Iarasi am ramas cu un surplus de 10kg. Dupa Stefan am reusit sa le dau jos dar nu stiu de data asta daca mai reusesc. Oricum a trebuit sa-mi iau haine noi cu 2-3 marimi mai mari de la 34 am sarit la 38-40. Dar cine are doi copii frumosi ca mine? Deci consider ca merita sacrificiul si cu putina munca si efort putem sa dam jos si sa redevenim silfide.
La noi ieri a fost mare balamuc dupa amiaza cu 4 copii in casa si s-a lasat cu dezastru in camera lui Stefan. Dar important e ca nu s-a lasat cu cearta pe jucarii.
Va las acum, ma pregatesc sa mergem la biserica sa-mi fac molifta si sa vorbim concret cu preotul despre botez. Asa ca va urez duminica placuta! Paaaa!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
Salutare!!!!!!!!
Lasa ca ma fac eu sexi......numai sa creasca fetituca mea si o sa vada el.
Ana, nu stiu ce sa+ti raspund cu ochii.
Claudia, felicitari Luciei pentru ca se face grasunica!!!!!!!!!!!!!
Cami, eu am vazut ca esti frumoasa , de fapt am mai spus asta si e valabil si pentru Claudia. Si NU sunteti grase deloc.
Iulia chiar daca mai este.
Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
julax spune:
Dany,imi place ca ai reusit sa-ti faci timp pentru noi.Te cred ca e greu,dar usor usor va fi din ce in ce mai bine
Ana,referitor la definitivarea culorii ochilor,parca in jur de 8 luni...nu stiu sigur
Noi suntem bine,2 in 1.Am vergeturi pe burta ...fara numar.Hmm,sa fie asta singura problema,nu?
Mamici de fetite,ce fel de cercei le-ati pus,cu surub sau verigute?Eu as opta pentru verigute(din alea mici de bebe),dar vreau sa fiu sigura
Crengu,Cami,Claudia,Galushca
O duminica placuta tuturor!Iulia 36+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Amalia spune:
Pupici dulci, mamicutelor!
Dany ma bucur ca ati rezolvat cu casa. Se vede ca nu este Bucuresti...asa chirie nu gasesti in Buc, nici la garsoniera..am cautat noi si la o garsoniera te costa cam 300 euro si nici nu e mobilata sau cine stie ce marime. Cat priveste veniturile, voi sa fiti sanatosi, ca va veti descurca. Este foarte bine ca veti fi singurei si nu va v-a crea nimeni probleme acolo!
Julax ma bucur ca te simti bine! Mult a fost, putin a mai ramas! Te pup dulce si-ti doresc sa treaca repede si cu sanatate saptamanile care au mai ramas!
Claudia felicitari pentru evolutia Luciei! Multa sanatate si-n continuare!
Galusca iti inteleg frustrarile! Pana a trecut David de 3 ani si jumatate m-am intrebat de nenumarate ori cu ce gresesc, daca nu cumva vorbesc singura, pentru ca efectiv nu reuseam sa vad roadele educatiei pe care ma straduiam din rasputeri sa i-o dau. Uneori veneam de afara cu el si dupa ce adormea, ma retrageam in baie si plangeam de nervi ca aveam momente cand ridicam tonul la el, iar el nu facea nimic din ce-i spuneam. la el perioada asta de "mica adolescenta" s-a manifestat in toata puterea cuvantului!
Nu pot sa-ti descriu dupa 4 ani ce schimbare majora s-a produs la nivelul comportamentului lui. S-au vazut roadele pentru toate sutele de dati in care am tot repetat nenumarate lucruri, a capatat bun simt, a inceput sa asculte, sa devina receptiv la ce i se spunea..si asa a ramas pana acum. Este o placere sa-l ai langa tine si ceea ce-l salveaza mereu de la pedepse este bunul simt pe care l-a capatat!..In concluzie...RABDARE si PERSEVERENTA! Continua sa insisti in lucrurile bune pe care le faci pentru ea, NU ceda doar pentru ca e mica, NU te intoarce cand ai luat deja o decizie, doar pentru ca ti se pare mica si nu tine minte...si rezultatele vor fi pe masura!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 32+ Luca Gabriel
julax spune:
Amalia,multumesc! si noi
In seara asta m-a durut putin spatele,acum e mai bine.
Noapte buna!Iulia 36+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
rromanitza spune:
neata fetelor!
am vesti din cele mai proaste: vineri spre sambata am fost la pipi si am gasit sange p hartia igienica!!!!! dimineata am plecat la spital si diagnosticul a fost: placnta praevia!!!!!!!!!!!!! am facut 2 injectii si acum iau pastile pe baza de hormoni una la 6ore pana se oprese sangerarea...sper ca o sase opreasca....altfel
Daca stiti ceva despre asta astept opinii si sfaturi!!!
acum nuam voie nici un pic de efort si mai ales sa ma ridic din pat!!!!!! e foarte greu cu Dvd pt ca se plicti!
va pup si imi pare rau de vesti!!!!!!
Dana, 26, mami de David 9.11.2004
OanaRusu spune:
rromanitza, iti tin pumnii sa treci cu bine!!!!
Cate sapt ai?
Eu am avut sangerare la ambele sarcini - in primul trimestru - si am dus cu bine la termen, ai grija si menajeaza-te
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
zsuzsu spune:
buna dimineata
haideti la
Dana - imi pare rau pt ce t-i se intampla- sincer nu pot sa te sfatuiesc ca nu stiu prea multe despre asta
stai in pat si odihnestete si uite o si de la noi
nesa fie totul ok
Galuska bine ai venit printre noi
Ana si eu asa stiu ca dupa 6 luni pana la 1 an se definitiveaza culoarea ochilor
Dany lasa ca va descurcati voi si o sa fie mai bine , bine ca ati reusit sa va mutati- osa va fie mai bine acolo
10+ si de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"