Mamici ce asteapta al doilea copil (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata fetele!
ce harnice ati fost !
Galusca, bine ai venit la noi, sarcina usoara si bebe sanatos.

Claudia, nu se supara nimeni daca faci greseli si nu stam aici sa facem gramatica sau nu stiu ce. Noi suntem mamici ocupate si nu pescuim greselile de ortografie. Si te pup dulce si nu+ti mai fa atatea probleme.
Cu dormitul, vezi? Fiecare cum poate.

Si am doarmit si cu Cristian pana am nascut. Si el vroia in continuare sa doarma cu mine si a zis s-o lasam pe fetita singura.
Dar i-am aratat ca ea trebuie sa papa la mami titi des si nu putem s-o lasam si i-am propus sa dormim toti 3 ca sa nu se simta exclus. Bineinteles ca nu era comod si a renuntat chiar el singur din prima seara. L-am pacalit si acum doarme fericit cu tati.
Iar tati e super incantat si a zis ca se simte tare bine cu el sa-l simta toata noaptea alaturi.

Si as vrea sa introduc suzi la Rianna, ca uneori sunt eu suzata ei si mai ales prin magazine vrea mereu la titi dar nu a vrut deloc pana acum. Nu stiu cu s-o fac.

Si daca m-am laudat ca a mea doarme noaptea, asta noapte am facut noapte alba, a gemut intr-una , nu a plans tare dar se rasucea si gemea de parca ma durea pe mine.
Oare de la mierea de albine se fac colici? Ca am mai observat asta intr-o zi.

Plec ca ma fugareste baiatul de la calc.
papapapapa

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Am uitat sa spun ca si eu folosesc foenul dupa baie. Am folosit asta si la Stefan si intr-adevar sta cuminte, mai ales cand ii suflu aer cald la putza. Dar atentie, face pipi repede cand simte caldura. Eu am foen din ala cu distribuitor de volum si cu treapta unu nu arde deloc e doar placut. La Stefan aveam foen normal si a fost ok si cu ala. Problema e ca iti mai trebuie o persoana care sa stea pe post de suport la foen. Aici se comercializeaza si incalzitoare speciale de montat deasupra mesei de infasat dar sotul a zis ca refuza sa mai gaureasca peretii, mai bine sta cu foenul in mana.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Ana, ce idee buna cu foenul!!!!!!!!!!!!!!! Am sa incerc si eu.
Cami , imi spuneai sa-i dau papa inainte de baita, sa stii ca i-am dat si tot asa a tipat. Sta cat sta in baita, apoi se vede cum se plictiseste si cand o scot.............mama ce gura face, mai ales la Imbracat. Dar are un plans nervos si isteric, ca zici ca se sufoca nu alta. ieri i-am facut baie pe la amiaza si nu a mai tipat deloc.
Am observat ca dupa ce ca e friguroasa mai are si un plans care vine odata cu seara, parac i-ar fi frica de ceva, se tot uita pe pereti si plangeeeeeeeeeeeeee. Si ar sta la san nonstop, se ineaca , vomita, se vede ca nu-i este foame , dar tot vrea sa suga. Ar vrea o titi goala, dar de unde? Si suzeta nu vrea deloc.

Odata am glumit cu sotul si i-am zis sa-i dea el tzatza lui goala sa o molfaie. Si a facut niste ochi cat cepele.

fetele,aseara cand cand ma schimbam, si mi-am scos sutienul, curgea ca la fantana si sotul a vazut. L-am intrebat daca i se pare ca-s sexi asa cu tzatzele curgatoare si a cam dat-o cotita, adica a explicat el ceva acolo dar nici nu a zis pe de-a dreptul ce crede.
Si am concluzionat eu in gand ca nu cred ca-i mai plac tzatzele mele si nu ma mai considera atragatoare.

In fine, poate am concluzionat rau.
Mi-a zis dr sa iau anticonceptionale dar am uitat sa intreb cum sa incep. E vreo zi anume sau asa pur si simplu le iau dintr-o data?

Ana, imi place cum dormiti, si noi am dormi toti la un loc daca am incapea.

Dana, nu-ti fa griji cu tortul. Eu pun intodeauna gelatina mai multica ca sa fiu sigura ca se prinde si nu se desface. Si acest tort e bun oricum si moale si tare si cum ar fi.

Plange maimuta. Plec sa dau papa.

Mergi la inceput

Crengu, hai ca esti hazlie cu complexele tale. Nu-ti face griji, esti sexi si sotul tau nu se poate sa nu stie sau sa nu observe asta. Doar ca toti barbatii sunt mai mult sau mai putin intimidati in fata maternitatii mai ales cand vad laptele curgand. Deodata sanii nu mai sunt doar tinta placerilor si fanteziilor masculine ci devin sursa de hrana caldura si afectiune din care se infrupta mica fiinta venita pe lume. Asa ca nu-ti face griji, esti sexi. Cel putin asa arati in poze. Doar daca n-ai trucat cumva pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ati scris ceva,nu gluma!
Multumesc mult pentru incurajari,imi fac foarte bineParca nu pot sa cred ce repede au tercut aproape 9 luni...
Dana,si eu zic ca e in regula ca bebelul sa fie agitat,mai rau e cand nu misc ao perioada mai indelungata.In cazul tau,inseamna ca are personalitate
Claudia,si eu cred ca iti poti da seama ce e mai bine pentru puiul tau.La mine nu a fost nevoie sa-l legan pe Alex decat de vreo cateva ori,l-am mai plimbat noaptea in brate,dar daca nu s-ar fi potolit ,cred ca l-as fi leganat.Imi amintesc ca la un moment dat chiar mi se parea mai comod decat plimbatul prin casa(mai ales ca ma puteam uita si la tv).Atata timp cand nu faci asta la primul scancet,nu m9i se pare in neregula
Crengu,am inteles acum cum e cu stersul funduletului.Mai complicat decat la baietei,dar ne descurcam noi.Si m-ai dat gata cu faza cu sotul tau.Cu sigutanta te considera sexi,dar e cam ciudat pentru el ca atunci cand curge lapticul sa considere asta.Daca s-ar fi urcat pe tine in acel moment te-ai fi simtit mai bine?Hai c-ai inteles ideea
Ana,mi se pare frumos ca reusiti sa dormiti impreuna,mai ales ca nimeni nu se plange de asta
Sanziana,chiar asa,cum vei proceda cand vine bb2?Eu nu ma pot odihni cu bebe langa mine,dorm cu mare grija,de asta prefer varianta dormitului separat,dar cu 2...mi se pare greu
Cami,ce draguta esti tu sa faci cafeaua zilnic
Mada,superbe poze,se vede ca v-ati simtit foarte bine
Dany,bafta cu mutatul.Incet,incet,lucrurile merg spre bine
Galushca, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Plec sa-i dau papa lui Alex
Iulia 36+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Multumesc frumos pentru primire :)

Crengu, mie mi-a placut cand i-ai zis lu sotu tau sa-i dea el tzitzi lu copil. Haios. De fapt, cica au existat cazuri cand si barbatii au produs lapte pentru bebi. Ce misto ar fi sa produca toti, ne-am duce mai des la coafor
Leila cand avea vreo doua luni ii mozolea tricoul lui tati in dreptul lui tzitzi, cand o spala la chiuveta. Dupa un timp s-a prins ca n-are niciun succes.

Claudia, esti tare draguta, dar vorba ta, fiecare face cum simte si nu exista retete. Poate ca reactionam si in functie de copil, unii cer mai multa afectiune decat altii. Eu nu cred ca as fi putut fi altfel cu ea si nu mi se pare ca am sacrificat mult. Pe de alta parte, am reinceput serviciul la doua luni de la nasterea ei si am vrut sa compensez in restul timpului.

Este insa mai greu de cand s-a facut mare. Mie nu mi se pare pretentioasa, insa tati Galushc e de alta parere. Lui i se pare normal ca un copil de 2 ani sa te asculte (din prima eventual) cand vorbesti cu el, sa nu urle de frustrare cand, de ex. nu poate deschide o cutie, sa taca din gura cand vorbesc cei mari, sa nu planga in scaunul de masina (aici il inteleg, ca el conduce si tre sa se poata concentra saracu)... Ii explic ca e varsta si ca o sa treaca, dar lui ii e teama ca va deveni o rasfatata pentru ca de cele mai multe ori ii fac pe plac daca se poate. Nu cred in a frustra copilul de dragul educatiei, dar nici nu-l las sa-si sau sa ne faca rau numai ca sa nu urle. Avem reguli pe care le respectam, nu ne apropiem de foc, de apa fierbinte, cu prizele a fost mai greu, dar acum le ignora, de regula stie ca nu e voie sa umble la telefoanele mobile, sa toarne apa pe masa (o mare distractie pana acum un timp), sa puna mana pe cutite. Spune singura "nu, nu" cand stie ca n-are voie.
Dar nici nu fac reguli absurde sau multe numai ca sa o educ. Daca nu face rau, are voie sa faca de toate.
Iar lucrurile care o atrag prefer sa le ascund - camera video, CD-urile, aparatul foto (e foarte high-tech)

Noi uneori ne necajim destul de tare cu discutiile de genul asta, unde sa fie limitele. Voi aveti asa probleme? Diferente de optica privind educatia? Vi se par dificili copiii de doi ani?

Cum scriu, cum ma lungesc.
Pup la fete!!

Mergi la inceput

'neata!

Cami, ai intarziat cu cafeaua. Ce faci?

Mergi la inceput

Sorry, am trimis mesajul neterminat!

Galushca, eu cred ca e normal sa existe divergente de opinii intre parinti, totul e sa nu aiba loc de fata cu copilul. Cat despre daca e sau nu dificil cu un copil de 2 ani cred ca difera de la copil la copil si de la parinte la parinte. Stiu doar ca nu degeaa varsta 2-5ani mai este numita mica adolescenta. Stefan are 3 ani jumate si inca mai plange uneori cand da de greu. Si noua ne-ar placea sa fie mai bataios dar o sa-si gaseasca perseverenta incet incet. Uneori insista sa faca el o chestie pana la capat si alteori spune ca el nßare putere si are nevoie de ajutor. Faptul ca merge la gradinita unde trebuie sa urmeye deja un set de reguli si unde nu vreau sa fie aratat cu degetul drept oaia neagra ne determina si acasa sa fim mai severi cu el. Intr-o yi de exemplu m-am dus la gradinita sa-l iau si el nu era afara in curte la joaca ci inauntru descult. Regula e ca atunci cand ies afara isi schimba singuri pantofii de casa cu pantofii de strada iar el n-a vrut sa se incalte singur motiv pentru care a ramas inauntru. Well in situatiile astea iti dai seama ca ajutandu-l de prea multe ori ii faci un rau caci la un moment dat va parasi cuibul parintesc si va trebui sa zboare iar daca nu va reusi te va durea si mai tare. Asa ca acum incercam pe cat posibil sa-l ajutam sa fei cat mai competitiv in societate. Iar societatea are muuulte reguli. Sper ca ai inteles cate ceva dinc eea ce am vrut sa spun.

Mai nu stiu care se intreba ceva legat de miere. Eu sincer stiam ca nu e voie sa dai copilului miere pana la un an. Si am in cap un NU mare, nu mai stiu de ce dar stiu ca nu era voie.

Ieri a fost moasa la noi insa n-am mai apucat sa intru sa va spun cum a fost. Va spun acuma insa: deci Lucia a luat in ultimele 2 sapt. 560g asa ca suntem bucuroase. In rest totul e foarte bine. Asa ca pana la un an sper sa-i ajungem si noi din urma pe coopiii nascuti la termen. Va las acum ca am dupa praz musafiri ceva colegi de la serviciu de la sotu' cu tot cu neveste si copii asa ca trebuie sa ma pregatesc pentru balamuc. Va pup, pa si week-end placut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dragele mele

Ce dor mi-a fost de voi , desi am lipsit doar 2-3 zile sunt dependenta de voi sa stiti

Vreau sa urez si eu bun venit lui galuscha sper sa-ti placa la noi si sa te simti cat mai bine

Multumesc mult fetelor ca ati fost alaturi de mine cu un gand frumos si o vorba frumoasa , sunteti niste fete deosebite toate

Am reusit azi si ne-am mutat tot ce ne trebuia la noul apartament , acum mai stam aici in vechiul apartament pana marti si de miercuri ne vom muta definitiv acolo .
Vreau sa va zic ca este un apartament cu 3 camere , 2 bai , 2 balcoane si o camara .Are gresie , faianta, parchet, lambriuri, tapet in dormitoare etc . Chiria ne va costa 150 euro pe luna cam mult pt noi cam putin pentru ei , dar nu avem ce sa facem , o sa ne descurcam noi cumva , multi cred ca daca sotul meu este preot noi avem bani multiiii , dar nu este asa fiindca el este la inceput si este postul trei la biserica la el , preotul paroh ia grosul de bani , cel al doilea ia mai putin decat el iar sotul ce mai ramane , stiti si voi cum este cand esti incepator nu castigi ca cel care este vechi , sotul are 500 ron salariu iar eu 800 ron ,sa speram ca ne vom descurca .
Ma bucur mult pentru voi ca sunteti bine am resuit sa citesc putin de la fiecare , sper sa nu va suparati ca nu raspund la fiecare dar maine de dimineata sper sa reusesc sa recuperez .
Va doresc la toate un weekend cat mai placut

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Claudia, eu am intrebat de miere, dar am yis ca am mancat eu si mi s+a parut ca fetitza a avut colici din cauza asta.

Mergi la inceput