Nou stil de viata (222)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia ce mi-am propus pe ziua de azi am facut sa vedem maine daca ma mai tin balamalele.Eu am o frica de soareci si alte animalute de astea ca daca vrei sa ma omori inchide-ma cu asa ceva in camera.

Tzuni am vazut imagini de la nunta pe protv si ma gandeam ca poate te vad un pic pe acolo.

Carmen hai mobilizarea ca cica se cere.Poate asa imi bag si eu mintile in cap.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Te pup, Zuzilici!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Te pup si eu si sa stii ca daca te hotarasti vreodata sa vi la mine am sa-ti trimit invitatie ca sa nu se mai uite de sus " baietii veseli" .
E decizia ta daca aplici pe ntru visa multipla sau nu. [/blue]

Dragelor va urez tuturor buna dimineatza si promit sa revin dupa lunch. [/blue]

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, si pt SUA am avut invitatie. Multumesc pt propunere si sa stii ca intr-o zi o sa fac si pasul asta!

Gusta, n-am intra io in zona camerelor de filmat... In seara asta pe Acasa (sau pro tv international) la Povestiri Adevarate se dau mai multe imagini de la nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Zuzilici, si pt SUA am avut invitatie. Multumesc pt propunere si sa stii ca intr-o zi o sa fac si pasul asta!

Gusta, n-am intra io in zona camerelor de filmat... In seara asta pe Acasa (sau pro tv international) la Povestiri Adevarate se dau mai multe imagini de la nunta.

Pai tebuia sa intri ca sa te vad si eu.Spune drept daca ma uit diseara am vreo sansa sa te vad?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Sincer, nu! Astept si io pozele alea...

PS. Imagini de la nunta vor fi la Povestirile de Noapte (nu Adevarate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,multam de raspuns,am indraznit sa te intreb pentru ca ma gindeam sa trimit niste oferte si as fi avut nevoie de un nume de contact si o adresa de mail cel putin.Thank's anyway.

Mergi la inceput

Anky, io la decoruri nu ma pricep. Caut doar niste elemente ca sa ma orientez la preturi, sa vad cat cer in plus la bugetul emisiunii. Sunt scenografi care fac asta. Cat despre Bamboo, habar n-am, ca nu-s umblata prin cluburi... Daca aflu, iti spun. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare !Am reusit ,in sfarsit, sa ajung la sala si parca nu mi se mai pare asa de greu ,ca la inceput. Maine sper sa alerg si la banda putin .Meniul de azi:MD (ora 7.30) - 3 felii de pizza (ramasa de ieri)G - 1 mar P (ora 15.30)- varza calita + paineC ( ora 20)- 1 marCel mai mult imi place, ca dupa aerobic ,nu mai am pofta de mancare deloc ,iar eu merg la sala doar dupa-amiaza dupa 16.30 (pt. ca dimineata nu au program de ). toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare gagici! Mi-a fost dor de voi..si mi-este...am trecut doar sa va salut . Nu sunt inca pregatita sa vin pe topic..intru pe DC doar odata sau de 2 ori pe saptamana, iar stilul meu de viata e zapacitor, adica dezordonat, complet dezordonat...cine stie, sper sa ma hotarasc cat de curand. Cat va iubesc ca m-ati pus la "au luat o pauza" ce dragut suna, nu stiam ca ati facut o asemenea sectiune .

Va pup si pe curand!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamne dragi!

Delia, multumesc ca m-ai trecut in listuta. Acum am motive in plus sa trec pe aici sa va povestesc cum reusesc eu sa ma abtin de la dulciuri . Gabi, sa stii ca se poate, iti spun eu care in loc de mancare alegeam mai degraba ceva dulce (si mancam nu o eugenie ca tine ci chiar 4 uneori). Si uite ca am intrat in a doua saptamana si-s ok, n-am murit , ba chiar am slabit putin. Iar pentru mine castigul cel mai mare e ca ma oblig sa mananc mai sanatos (prajeli si sosuri oricum nu prea mancam iar sucuri - carbogazoase sau nu - cred ca de 2 sau 3 ori pe an). Sa stii ca eu iti fac galerie si te incurajez!

Laura, in legatura cu zburatul eu zic ca-s ok acum. O sa vad peste 2 saptamani cand ma sui iar in avion. Oricum trebuie sa ne gandim ca sunt mult mai rare accidentele aviatice decat cele auto, de exemplu. Si chiar, nu te duci la Florenta?

Delia, am ras cand am citit patania ta cu shobo, desi stiu din proprie experienta ca nu e de ras cand ti se intampla tie. Si eu am patit ceva similar, doar ca eu eram in casa unor rude, stateam acolo sa invat pentru licenta (eram singura, toata lumea plecase la tara). Shobo al meu a prins sa roada din usa de la bucatarie!! Noaptea am auzit niste zgomote ciudate si dimineata am gasit bucatele mici de rumegus langa usa. Cred ca ii cresteau dintii si se antrena . Am chemat o cunostinta care mi-a adus o cursa pentru soareci, dar din aia criminala rau, din care shobo nu mai are cum sa scape viu. Mi-a instalat cursa (i-a facut si proba cu un bat - functiona perfect). Mie mi-era groaza de cum o sa-l gasesc dimineata pe shobo, dar n-aveam ce face, trebuia sa scap de el. Dar shobo a fost mai inteligent decat cursa, nici acum nu stiu cum a facut, dar a mancat branza fara sa declanseze arcul (presupun ca si-a inchipuit ca o sa mi se faca rau daca il vad rastignit in bucatarie ). Cert e ca ne-am intalnit intamplator in camara, el intrase intr-un lighean destul de adanc si nu mai putea sa iasa de acolo. Eu nu l-am vazut initial, am dat ligheanul la o parte sa iau altceva si atunci ne-am vazut. Ne-am privit in ochi, ne-am speriat unul de celalalt, eu am scapat ligheanul si am tras un tipat, el a incercat sa fuga dar n-avea saracu' pe unde. Cand m-am linistit, l-am luat usurel cu lighean cu tot (acoperit, ca mie imi era ca sare pe mine ) si l-am scos afara in spatele blocului. Cert e ca nu era deloc un sobolan, era un soricel mic si speriat... (Din aceasta poveste n-a avut de suferit decat ligheanul care a poposit la gunoi).

Tzuni, felicitari pentru viza! Cred ca depinde si de persoana care conduce interviul. Depinde cand si cum ii prinzi. Acum cativa ani, cand am fost la ambasada Canadei pentru viza (iubitul meu era in Canada pe vremea aceea, acum s-a intors in tara) in timp ce asteptam sa intru, o doamna ofiter a trimis-o pe o biata femeie acasa, nu a lasat-o sa se duca sa-si vada fiica si nepotii!! Sarmana femeie a iesit de acolo plangand... Pe mine m-a intervievat un domn ofiter si eu am primit viza fara probleme. Nu stiu care sunt criteriile si ce urmaresc dar am inteles ca pot fi si extrem de nesuferiti cand vor.

Carmen, te-ai intors de la gratar? Ai reusit sa coci vinetele? (Sa stii ca zacusca e una din mancarurile mele preferate, sunt in stare sa mananc pana mi se face rau, noroc ca-s mult timp pe drumuri, si eu nu-mi fac, ca n-am cand).

Gusta, noroc ca te mai iei cu treaba si mai uiti de emotii, nu ?

Zuzi, cum au fost la gust spaghetele tale Alfredo whole wheat? Eu mi-am luat niste penne integrale, dar inca n-am apucat sa le si gatesc sa vad cum sunt.

Anda, ma intereseaza si pe mine reteta de tort ceruta de Carmen. Cand si daca ai timp... te rog si eu sa mi-o trimiti.

Acum vad cat am scris, m-am intins mai ceva ca o placinta.

Va pup pe toate si va urez o seara frumoasa .

Daniela

Mergi la inceput