Nou stil de viata (222)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gusta, Hopes, merci frumos!

Delidana, nu, interviul il faci face to face cu un american. Americanii hotarasc daca-ti dau viza. Ca probabil ca daca erau romani, nu erau chiar asa severi in selectie!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anda, imi pare rau pentru mama ta, sper sa-si rezolve favorabil problemele. Astept reteta cand dispui de timp, .

Hopes, mersi de aprecieri si servici usor. O curiozitate: ati botezat baietelul lui Geri?

Tzuni, am acelasi loc de munca pe care l-am intrerupt acum 4 ani jumate, . De la 1 septembrie intru in paine, :).
Felicitari pentru obtinerea vizei.

Gusta, nu tin nicio dieta, inca ma rasfat cu dulciuri, mici si carnati la gratar, plus bere.
Nu stiu cand imi bag mintile in cap...

Delia, am citit despre shobo...:)

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,pentru emisiunea aia nu ati avea nevoie si de un plafon LED,sau poate are ProTV nevoie pentru alte emisiuni ?
Mai vreau sa te intreb daca il cunosti cumva pe patronul de la clubul Bamboo sau daca stii pe cineva care il cunoaste bine ?
Gusta,da ai dreptate si la mine e cald si frumos.Gabi,avionul cu caldura a ajuns in siguranta la Amsterdam.Merci,o sa mai apelez la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tzuni, felicitari pentru viza. Nu o lua personal... eu am obtinut viza pe 10 ani, abia la a cincea viza pe care mi-au dat-o. Si cand am fost la scoala, in US, mi-au dat viza doar pe 1 an. Important e ca ajungi acolo! Auuu... ce dor imi este sa ajung din nou. Asta o sa fie la anul in ianuarie!

Cat despre avioane, prefer sa nu ma gandesc. La mine nu conteaza cat de mult am zburat pana acum - si am zburat ceva - ori de cate ori ma urc in avion, mi-e teama. Nu am gasit reteta cum sa fac sa scap de aceasta teama.

Delia, pe shobo nu l-am trezit din somn atunci; el era treaz-luminat si cerceta noua lui locuinta! Oricum, ne-am speriat tare unul de celalat! Numai ca shobo meu este pe "vesnicele plaiuri ale vanatorii" acum... A fost tare haios ca dupa ce am prins pe shobo, a luat C. cursa sa arunce pe shobo undeva pe camp. Si s-a intalnit cu doamna constructor in strada (doamna care ne spunea ca avem noi auzenii si ca nu's soareci). Asa ca i-a aratat prada... reactia doamnei, care evident isi apara investita (nu stiu de ce era asa vehementa, ca doar cumparasem casa si stateam acolo deja) a fost: "ei domnu' P., dar e asa mic (shobo..)!!" A intrebat-o C. de la ce dimensiune minima de soarece se panicheaza...

Carmen, reincepi serviciul? Succes!! Puiul mic cu cine o sa stea?

Gusta, spor la pregatiri!

Anda, La Multi Ani pentru aniversare! Dar ce tanara te-ai casatorit!!!

Ma intorc la treaba...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Anda,La Multi Ani !!! Felicitari pentru 8 ani de casnicie,sa fiti fericiti pina la adinci batrineti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Mephala, da baietelul lui Geri l-am botezat. Ma bucur tare mult. AVem o satisfactie aparte cand botezam
Mie mi-a placut cu avionul. Tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, mai ai cu dulapurile?

Gabi, ce explicatie "dashteapta" ti-a dat doamna constructor...

Tzuni, aha, am priceput. Daca rezolvi cu adoptia pina in septembrie, o iei si pe Meri cu tine?

Eu azi am dat-o in bara bine de tot cu sportul. Mi s-a facut lene , mi-au venit rusii , m-a pocnit foamea , etc., etc. si n-am mai ajuns la sala. Asta e, daca nu incep de dimineata mi-e mai greu sa ma urnesc dupa aceea... In concluzie reiau mersul de dimineata la sala.
Am reusit in schimb sa termin de tradus carticica.

Hopes, cine e Geri?

Anda, ce ti-e si cu parintii astia, of, te inteleg perfect.

Zuzi, deci, cind ne pui o poza cu noua achizitie?

Carmen, da, si eu care credeam ca shobo e actor de film artistic dar nuuuu, el vrea episoade!

Hopes, astept si eu pozele.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Nu, Delia, n-o iau cu mine. In primul rand pt ca acolo ma duc sa muncesc, n-am cum s-o car cu mine, n-am cum sa-i respect programul.... Apoi, ea n-a fost niciodata cu avionul, nu m-as avanta la un zbor de atatea ore. Si oricum trebuie sa stau si in Amsterdam o zi... Cu ea voi pleca doar in vacante, unde sa stam si sa ne jucam, nu sa muncim...

Las ca recuperezi sportul. Din cate stiu, nici nu e indicat sa faci efort fizic in prima parte a perioadei rusesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

Neata,

Zuzi: stii ca eu am banda si o recomand. Dar cel mai important e sa folosesti aparatul pe care il ai, oricare ar fi el. Am o intrebare: de ce nutella? Daca tot papi dulce, de ce nu alegi ceva din care sa si iei ceva? De ce nu miere, de ce nu dulceata? Mai bine papi un patratel de cioco neagra decat nutele pe croissant. Sper ca nu te superi, dar nu mi se pare ok. Te-ai uitat peste tutorialul ce l-am dat? Chiar ofera niste sfaturi ff utile.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Iaca ai reusit sa ma faci sa rosesc in fata calculatorului. Pacat ca nu m-ai putut vedea. Multumesc!

Meniul de azi:
MD - Un pahar de Whey Protein Shake, O cafea cu French vanilla cream (fat free)+ 2 nectarine
G - un croisant simplu + o cane de ceai Wu-Yi Source = 500 ml apa
P: - Spaghete (whole wheet) Alfredo cu vegetale si piept de pui.
G: O cana de ceai + 500 ml apa
C: Salata verde cu ridichi si ceapa verde + 500ml apa

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Te pup, Zuzilici!

Mergi la inceput