Nou stil de viata (222)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata Ma pregatesc sa merg pana la gradi sa vedem daca incepe luni si apoi la tuns cu Dany. Va pup si va doresc o saptamana cat mai buna Citesc din urma cand ma intorc..

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza sunt in zona cu canoiu de cafea ca azi noapte am avut insomnie de zile de mari.

Gabriela imi place la nebunie rochita super.

Anky nu am vazut nici o stire,am uitat sa mai deschid tv,dar cum aflu te anunt.

Carmen trebuie sa am spor ca am multa munca.

Mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Violeta , cu scuzele de rigoare,aseara am uitat:)

Fetelor, o saptamana minunata va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Carmen: bine ai revenit si tu. A fost tare fain, mai ales ca nu o mai vazusem pe sora-mea de 2 ani. Copiii s-au inteles extraordinar de bine, de parca au stat impreuna in fiecare zi. Mama in schimb e tare deprimata din pacate. Acum constientizeaza si ea ca tata e asa cum l-am vazut eu dintotdeauna si ii e greu sa accepte si sa traiasca langa el. Imi pare rau de ea dar din pacate nu am cum sa o ajut. Legat de reteta, promit ca o trimit cat mai repede, dar dupa ce ajung acasa ca azi fiind prima zi dupa concediu iti dai seama ce ma asteapta. Pozele sunt minunate, dar tu apari prea putin.
Delia: multumim de ceaiuri si cafele. Tare faine sunt povestile tale - cand prind un pic de timp mai bag un ochi.
Lou: spor sa ai.
Gabi: mortala rochia si iti sta fffff bine cu ea.
Zuzi: stii ca eu am banda si o recomand. Dar cel mai important e sa folosesti aparatul pe care il ai, oricare ar fi el. Am o intrebare: de ce nutella? Daca tot papi dulce, de ce nu alegi ceva din care sa si iei ceva? De ce nu miere, de ce nu dulceata? Mai bine papi un patratel de cioco neagra decat nutele pe croissant. Sper ca nu te superi, dar nu mi se pare ok. Te-ai uitat peste tutorialul ce l-am dat? Chiar ofera niste sfaturi ff utile.
Alina: mersi de parere si imi pare rau de patania voastra.
Larissa: distractie placuta.
Va multumim de complimentele la poze, iar despre cateva kg in plus care mi-au fost recomandate de mai multe dintre voi, va zic ca nu le voi pune pentru ca asa ma simt bine. Greutatea la care mi-a fost cel mai ok pana acum e undeva intre 52 si 53.5 kg. In plus, daca mai pun ceva pe mine, nu o sa mai imi vina hainele de acum si daca mai imi schimb o data garderoba ma da barbatul in strada.
Claudia: ce faci azi?
Marilena: e normal sa ai emotii. Noi maine facem 8 ani de la nunta si tot am emotii numai gandindu-ma la atunci.
Va pupic pe toate si incerc sa mai revin pana diseara,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,cica doi ciobani romani au jefuit si maltratat un cuplu olandez,femeia a fost si violata.Nu inteleg insa ce a fost in capul olandezilor, sa isi puna cortul intr-o zona pustie ca aia...brrrr,ca nu as fi facut-o pentru nimic in lume. Tocmai spunea si primarul Romei ca nu raspunde pentru cele intimplate pentru ca si-au pus cortul intr-o zona ilegala.
Vad ca s-a scris si in Ro despre www.gandul.info/actualitatea/doi-ciobani-romani-agreseaza-cu-o-violenta-incredibila-un-cuplu-de-olandezi.html?3927 2959158" target="_blank">asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

CARMEN , bine ai revenit! Superbe poze.

Azi am zi de fructe.
VA doresc WE placut!

Dispar...am treaba

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, frumoaselor!

Ne-am trezit si noi cu greu, dar ne-am trezit.
Azi avem program de voie. O sa stau mai mult pe net sa caut niste elemente de decor pt o emisiune pe care o fac la pro international.

Delia, haioasa patania! Mie mi-e frica doar de gandaci, viermi, etc (da' le-as manca ).... De soareci, sobolani, serpi nu ma tem! Cel putin asa spun, ca n-am avut "sansa" sa ma vad fata in fata cu vreunul!

Mephala, ce faci? Cand reiei munca? Mergi in acelasi loc?

Gabrielama, bafta multa cu zborurile in septembrie! ooooof!

Saptamana trecuta am fost la ambasada SUA sa-mi iau viza pt ca sunt sanse mari ca pe 10 sept sa plec la Chicago pt o saptamana. Mi s-a parut atat de umilitor tratamentul de la ambasada, superioritatea cu care eram priviti, noi "astia" care vrem sa le calcam pamantul... Ma rog, poate ca au motive sa ne priveasca asa. Ideea e ca din 4 jurnalisti cati ne-am dus, doar trei am luat viza si nu ne-au dat-o pe 10 ani, ci pe 6 luni. Sub pretextul ca "daca e din motive profesionale, o sa mai aveti sanse sa ajungeti in SUA si o sa va mai dam viza". Asta este, bine ca s-a rezolvat si asa. Rmane sa vedem cum va fi la tribunal cu meri pe 4 sept si daca totul e ok o sa plec in Chicago.

Sunt in zona, revin.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, viza v-au dat-o tot romanii, adica la ambasada ati vorbit cu o persoana romana si nu americana, asa e? Ca nu cred ca americanii ne privesc asa de sus, tot ai nostri o fac.

Gabi, tu cred ca l-ai sculat pe al tau shobo din somn si n-a putut sa fuga mai repede ca altfel sa vezi ce-i sfiriiau calciiele.

Adi, daca vine cu fratii le zic ca s-a inchis hotelul, e in renovare, sa incerce alaturi.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anky am citit si crede-ma ca as bate romani numai in cap,serios.Si ai vazut ca ciobani le-au zis de loc si stii cum sunt olandezi unii prea creduli si daca le vorbesti frumos te cred prietenul lor.Debea astept reactia lui Bert diseara.

Tzuni asa am patit si eu acum 4 ani cand am mers sa imi iau viza de la olandezi din ambasada ,m-au tratat parca eram ultimul si nu stiu ce favor imi faceau.Si pe 4 sunt cu gandul la tine.

Gabriela soarele trimis de tine la Anky a ajuns la mine si crede-ma ca mi-a facut tare bine la starea de spirit.

Anda eu azi am realizat ca peste o luna e evenimentul si au inceput fluturasi nu gluma.Si stii ce ma face sa zambesc ca ii vad si la el da nu el se da mare si zice ca nu are nici o emotie.

Carmen ai vreo cura ceva ce tii?

gata pauza ma duc la dulapurile mele ca tipa dupa mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Gata cu concediul, gata distractiile...la munca iarasi

Am uitat sa iau la mine flash-ul cu pozele, si orium trebuie sa mai pun ceva poze pe el cu cele de la botez.
Cu intarziere spun si eu La multi ani sarbatoritelor.

Mephala bine ai revenit! Tare bine arati iar baietii sunt tare dulci
Gabrielama iti sta fff bine in rochita asta, esti o frumoasa si arati super.
Tzuni asteptam totusi sa te vedemEu sunt sigura ca ai aratat super. Felicitari ptr. viza
Zuzulici multumesc si iti doresc succes in ce ti-ai propus vis a vis de kg.
Gusta ce faci?
Anky, Criscosty, Delia, Tlaura

SUnt in zona

Mergi la inceput