Nou stil de viata (222)
Raspunsuri - Pagina 13
Zuzilici spune:
Salutare dragelor.
Crys LA MULTI ANI la cei 30 de ANI! Ce tinerica esti! Iti doresc si eu sanatate, spor in toate, dar mai ales la slabit si la gasirea de servici.
Anda, Happy Aniversary! Si sa va impliniti toate visele unul alaturi de celalalt.
Delidana pentru raport 92.6 Nu stiu care din noi s-a tampit mai rau, eu sau cantarul. Multumesc de site-ul postat cu raw food.
Gabi te-am vazut si eu o superba in rochia gen " Marlin Monroe". Esti minunata. Si-am remarcat si 'toacele' de care pomeneai in capitolul trecut. Esti tare!
Hopes am vazut si eu pozele voastre. Foaret frumoase. Ati botezat cumva intr-o biserica catolica? Si asa cum ti s-a mai spus va sta tare bune cu bb in brate. Pe cand al doilea??
Tzuni azi nu te-am prins nici cu radarul. Esti bine? Ai dat o fuga la zacusca {b]Mephalei?
Carmen ca pomenesti de zacusca si te stiu experta cum stam cu cantitatile la zacusca? Eu stiu ca se pun mai multe vinete decat ardei in ea. Ma insel cumva? Mersi de raspuns.
Marilena gata, iar o ia Mara de coada anul acesta? Parca te si vad scriind, am dus-o pe Mara la gradi si-acum stau cu voi.
Adi felicitari pentru piscina. Sper ca macar pentru moral sa mai calci pe-acolo. Cat despre spaghete eu numai asa ceva mananc de cand au ap[arut pe marcer si sunt delicioase.
Daniela esti tare ca rezisti fara ducliuri. Eu nu stiu daca as putea. Am incercat ieri si parca mi-era rau. Pana n-am luat 2 almonds in cioco nu m-am simtit bine.
Acum daca tot am pomenit de cico sa va zic cu ce-am pacatuit ieri:
o mana de almonds dintre care 2 in cioco
1 porumb fiert
si tuna in sos de lamaie pus in salata verde.
Singurul lucru pe care-l pot spuen in apaprarea mea e ca am mancat doar 1/2 din farfuria de spaghete. Cred ca de aceea mi-a si fost asa de "foame" toata dupa-amiaza.
Louisea succes in scrierea proiectului.
Claudia pai daca tot ai atat spor cu masina de calcat sa treci si pe la mine, da? Promit sa-ti dau de lucru mai mult de-o ora.
Puskin, Roxana Ce surpriza placuta dragelor. Va si v-astept mai des pe-aici.
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)[/b]
adi_dalma spune:
Daniela si Zuzilici...adevar grait ati.A fost minunat la piscina ieri si vreau sa mergem si maine seara!
M am relaxat si am reusit sa ma deconectez de tot si toate.. (problemele deh ca am niscaiva).
Azi am 'calcat' stramb...am simtit nevoia de dulce...si am mancat salam de biscuiti...sa mi fie rusine!
o pun pe seama 'abaterii'saptamanale din dieta indicata de Mihaela BILIC.
Cred ca incep sa tin dieta la 2 ore ca trebuie sa scap rapid de cateva kg ...nu de alta dar in ritmul de 3.5 kg in 3 saptamani....
Va pupicesc de va zapacesc!
Somn usor si vise placute (si fara puricei, va rog - asa zice fiica mea!)
anky spune:
Seara buna ,aoaleu ce pofta mi-ati facut de supica japoneza,de placinta cu varza,zacusca,tort..pfiu...suna tare bine toate insa nu la ora asta.As minca si o placinta cu urda si marar.
Anda,am salvat si eu reteta de tort.Merci.
Hopes,foarte frumoase pozele,imi inchipui ca v-ati simtit excelent.Vazut si pozele de la botez, tare scump bblusul.
Crys,LA MULTI ANI !sa fi iubita si fericita alaturi de cei dragi
Vikinga,ce mai faci,pe unde esti ?
Liris,ai ajuns in State sau esti tot in Ro?
Zuzulici,daca iti plac spaghetele,maninca linistita spaghete din faina integrala si doar cu sos de rosii.
mephala30 spune:
gata zacusca, sunt dezamagita putin: la cata munca a fost (am petrecut juma de zi in bucatarie invartind in oale, vai de salele mele!), au iesit doar 15 borcanele. In fine...
Zuzilici, eu am facut-o din 6 kg de ardei, 1 kg gogosari, 4 kg de vinete, 1 kg de ceapa, 3 morcovi, bulion si desigur, ulei.
Tu cum o faci?
Daniela, ce bine ca te ajuta mama, .
Carolinah, mda, voi vedea cat de repede imi intru in mana. Imi plac copiii si-mi place sa lucrez cu ei.
Anda, fericiti impreuna. Sa va fie de bine supa aia "misto", .
Louisea, trimit un borcanel mic, ti-ajunge? :)
Tumpi, bine-ai revenit!
nu mi-am respectat meniul de azi, am mancat haotic si des.
noapte buna
...a, mi-a zburat gandul la Sigrid...ce mai faci, draga mea?
Carmen, Iustin & Teodor
Zuzilici spune:
Carmen nu stiu de ce aveam impresia ca se pun mai multe vinete decat ardei. Dar tot asa i-a facut si matusea lui F. Ma rog am muncit amandoua dar ea a "comandat" ingredientele. Ea ins an-a mentionat nimic de morcov. Cum il prepari? Si Ardei de care ai folosit? Verzi sau rosii?
Multumesc inca o data.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
tlaura spune:
'Neata fete frumoase! vad ca ati avut ceva activitate pe aici! Va las ceai, cafea si sucuri, merg sa citesc din urma si revin!
gusta spune:
Neatza.
Hopes am vazut si restu de poze de la botez si cum au zis si fetele iti sa tare bine cu bebe mic in brate.
Zuzilici dupa ce incepe Mara gradi nu stiu cat timp am sa mai am sa intru ,decat seara ca sunt hotarata sa imi fac ultimele pregatiri.
Carmen eu de azi vreau sa renunt la dulciuri,ca nu se mai poate asa.
Gabriela imi trimiti azi un avion cu soare?
Tzuni ieri nu ai aparut.
Cuscra astept sa imi spui cum ai petrecut ieri.
Claudia daca te duci la Zuzi te invit si la mine si crede-ma ca ai sa ai mai mult de o ora de munca.
Delia unde e ceaiul ca il asteptam.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Daca nu am primit ceai de la Delia imi iau o cafea dubla de la Laura.
Marilena si Mara Augusta