Nou stil de viata (222)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Hopes frumoase poze dar cam putine.

Marilena si Mara Augusta

Cum sunt putine?
Vezi ca sunt 2 albume.
Tu ai dreptate sunt putine fata de cate am facut dar se incarca greu, si am incercat sa pun cate una din fiecare obiectiv turistic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Multumim de urari.
Delia: eu stiu ca se recomanda sportul in timpul menstruatiei chiar pentru calmarea durerilor.
Noi tocmai am sarbatorit la restaurantul japonez. Am papat supa miso, salata cu meduze si placinta japoneza.
Raportul e neschimbat.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Hopes, mi-au placut tare mult pozele, sper sa ajung si eu la Londra odata, Parisul l-am revazut in pozele tale cu mare placere, mie tare imi place Parisul, mai ales ca acolo m-a cerut al meu de sotie si poate de asta sunt si umpicutz melancolica!!! si va sta tare bine cu un bebe mic in brate!
Crys, petrecere frumoasa!
Anda si voua distractie placuta!
Caaarmen, te vad...amesteci in zacusca???

Eu stau si imi storc creierii cum e mai bine sa fac, sa-l inscriu pe Marc anul viitor la scoala cu program prelungit, adica unde si mananca, fac temele pt a doua zi, se joaca, sport...sau nu? insa si aici trebuie sa vad daca primim loc! si atunci l-as inscrie si pe Luca la program prelungit la gradi! Atunci as fi mai linistita cred, ca nu are voie Marc sa vina mai repede acasa de ora 16 si trebuie sa ma astepte acolo pana merg dupa el!
Eu am lucrat cateva saptamani la inceput cand am venit aici ca suplinitor de educatoare, si chiar s-a intamplat o saptamana de zile sa fiu in scoala asta de langa noi unde va merge si Marc! intotdeauna dupa ore, ramanea invatatoarea si o educatoare cu copii, mergeam la masa impreuna, si apoi aveau program cu ce trebuiau sa faca!

Marilena, spor la gasit idei pt decor! nu calc nici pe bani, nu-mi place, insa cu calcatorul asta vad ca am spor, am calcat tot ce am avut intr-o ora!!! acum nu mai am nimica, numai rufe pe sarma ce trebuie mai intai sa se usuce, insa n-am mult de calcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Raport:stagnare
Cu intarziere, La multi ani! Violeta, sa fi sanatoasa si fericita si fie ca anul viitor sa serbati ziua ta cu un nou membru in familie.
Crys, La multi ani si tie, wow 30 frumoasa cifra.Cred ca e o intrebare deja stat atunci cand schimbi prefixul.Acelas lucru l-am patit si eu si acelas lucru l-am intrebat si eu pe cumnatul meu cand anul asta a schimbat prefixul, numai ca la el era mai mare
O petrecere frumoasa iti doresc si numai bucurii alaturi de cei dragi.La multi ani si pt aniversarea casatoriei sa fiti fericiti si iubiti.Nu am citit din urma,dar am sa o fac sa vad cum ati sarbatorit si ce i-ai luat sotului pana la urma.Eu sper ca sambata sa reusim sa plecam si sa ne sarbatorim undeva departe.Cadourile din pacate ni le-am dat deja,ca nu s-a mai putut astepta.
Am vazut ca si Anda serbeaza azi aniversarea casatoriei, asa ca nu va pot dori decat cati mai multi ani impreuna si cat mai fericiti alaturi de Carina.
Ma retrag usurel ca tb sa plec la munca,sper usor usor sa revin printre voi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare !Crys , LA MULTI ANI ! Sanatate multa si fericire alaturi de cei dragi Anda , multi ani inainte fericiti !Lou ,merci de incurajare Delidana ,eu nu stiu cum reusesti sa faci sport in timpul menstruatiei,pt. ca eu nu pot nici macar ,cu cateva zile inainte. Am o stare super nasoala ,iar in prima zi am dureri crunte si nu ma pot ridica din pat.Acum ma duc sa vad daca reusesc sa fac putin sport la eliptica ,iar la ora 19 ma duc la sala. Dupa sala ma duc direct la servici ,ca iar sunt tura de noapte.Meniul de azi :MD - cereale cu lapte 0.1 % - cicoare cu lapte + 1 lingurita de zahar (in loc de cafea)P - ciorba de legume + smantana 12% si paineC - 1 mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Era sa uit de raport - 62 kg Ce este al meu - e al meu (adica )As fi vrut sa zic stagnare ,dar ma mustra constiinta V-am si ne ,, vedem ,,maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ma uitam pe linkul dat de Noe referitor la "raw food" si am ajuns aici: http://www.purelyraw.com/gourmet.htm Interesant, poate o sa incerc si eu niste retete de acolo...
Sa stii ca ma simt mai bine, mai ales dupa ce am mai jucat si o ora de badminton.

Yubi, o pentru sinceritate.
Referitor la dureri, eu ma simt mult mai bine daca fac miscare; daca mergeam si ieri la sala sint convinsa ca scapam de dureri si ieri. Inainte sa iau pilule eram si eu ca si tine, adica cu dureri groaznice dar apoi s-au diminuat considerabil iar daca adaug si sport (sau miscare in general, nu trebuie neaparat sa merg la sala) ma simt infinit mai bine.

Carina, ai reusit sa-mi faci pofta cu supa miso, ce-mi place!

Va pup, pe miine...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Delia.. proiectu e la administratie publica (zice dictionaru) da subiectu e prea greu de tradus Cica se vrea a fi o lucrare de licenta in miniformat

Imi pare rau sa aud ca aveti asa dureri in perioada aia. Eu scap ff usor se pare. Sa fie din cauza AC? Sau si voi luati?

Yubi spor la munca. Nu e greu cu programul ala? Sau te-ai obisnuit?

Gusta.. fain ca s-a rezolvat..
E bine si pt ea sa iasa in colectivitate..

revin...

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Lou, si eu iau AC si de cele mai multe ori scap de dureri, mai ales daca fac multa miscare. Inainte sa le iau aveam dureri infioratoare - asta e si unul din motivele pentru care n-am renuntat la ele desi le iau de ani buni.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamne dragi,

Criscosty, iti urez la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!

Anda, multumesc pentru reteta de tort . Mi se pare complicata asamblarea, dar cred ca o sa incerc blaturile si crema in varianta traditionala (adica una peste alta). N-o sa fie spectaculos dar sunt convinsa ca o sa fie bun. Si, sa nu uit, iti urez multi ani fericiti alaturi de sotul tau!

Gabi, cum ai rezistat astazi? Eu am iesit la masa cu colegii si toti au mancat inghetata iar eu am refuzat hotarit. Asa ca eu iti fac galerie aici ! Hai, ca se poate!

Carmen, cum stai cu zacusca? Trebuie sa o sun pe mama sa o rog sa imi faca si mie o portie mica cand ajung acasa peste doua saptamani ca deja imi ploua in gura.

Claudia, placintele cu varza sunt o nebunie, in Ardeal se fac. Si mie imi place varza (nu cea murata, cea dulce - adica gatita proaspat). Daca stau sa ma gandesc poate fac ceva mancare de varza saptamana asta.

Adi, ai vazut ca ti-a facut bine la moral (si nu numai) vizita la piscina?

No, ma duc sa studiez link-urile puse de Noe si Delia (am vazut intr-unul dintre link-uri gourmet si am zis ca acolo e de mine , ca io-s mare pofticioasa).

Daniela

Mergi la inceput