Nou stil de viata (222)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dimineta la cafea

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Mai fetelor, sunteti voi tare dragute, da deocamdata nu ma bag la inca un bb.
Nu ma simt in stare.
Mi-am zis ca pana la 35 de ani am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza matinalelor, .

Zuzi, cei trei morcovi ii aveam in frigider si i-am trantit si pe aia in zacusca/de fapt robotul i-a maruntit. Ardei am cumparat de amandoua soiurile, dar au predominat cei rosii.
Sa inteleg ca voi ati facut zacusca sau urmeaza?

Gusta, asa sa faci: fara dulciuri! Bafta!

Tlaura, neatza si o zi fara plictiseala, .

Hopes, frumoase pozele, aratati fain cu totii, .

Claudia, am trimis si la tine o lingura cu zacusca, ai primit-o? :)

no, va las, azi e randul castravetilor sa fie pusi in otet. Nu pun multi, asa incat sper sa termin in jurul pranzului.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Crys, cu sanatate si fericre! Sper ca v-ati distrat bine aseara! Pai poate te suna cei de 40, 50; ca si eu ma mir cu invidie cand face cineva 30 de ani! Mi se pare atat de tanar!!!
Anda, felicitari pentru anii petrecuti alaturi de sot, si la cat mai multi fericiti!
Hopes, am vazut pozele; sa-ti traiasca finutul, e tare scump: pozele din Londra si Paris sunt de-a dreptul minunate, ce orase frumoase! iar voi sunteti tineri, frumosi si fericiti! sa o tineti asa toata viata! Eduard e si el un frumos si un scump! sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Gusta, sa ia spor la pregatiri; si sa gasesti tot ce vrei pe gustul tau! sper sa ai o zi de nunta asa cum iti doresti!

Mephala, Tumpi, Tzuni, hcclara, Alina, Noe, Louisea, Delia, carolinah, adi_dalma, danielag, yubi, Anky, Zuzu,pupici tuturor!

Raportul meu e 54 adica -500gr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, frumoase doamne!

Va doresc sa aveti o zi minunata, fie racoroasa, fie plina de soare, exact asa cum va doriti!

Anky, Marilena, va trimit niste soare, dar cu trenul. Ca'n avioane a dat molima... in Sudan un avion a fost deturnat, in Rotterdam a fost o tentativa de deturnare si au tinut avionul pe pista cu pasagerii inauntru timp de 5 ore. Cu trenul ajunge mai greu, dar ajunge sigur!!

Adi, bravo pentru inot! Faptul ca te-ai simtit bine si ca ai petrecut grozav cu fetita ta este cel mai important!

Carmen, felicitari pentru zacusca! Intr-adevar multa munca...

Zuzi, multumesc de complimente. Eu cred ca sa rezisti sau nu la un anumit tip de mancare, e chestie de setare a creierului. Daca esti pregatit psihic, pur si simplu mancarea aia nu exista pentru tine. Luni mi-a bagat Mara in gura un colt de biscuite, ieri am lins o lingurita cu un strop de inghetata. Asta a fost tot dulcele pe care l-am mancat (exceptand zaharul din cafea) si chiar nu mi-e pofta de nimic. In afara de lipsa dulciurilor, am incercat (ca de obicei...) sa mananc sanatos si cat mai putin. Rezultatul so far - 400 gr, ceea ce ma motiveaza.

Crisscosty, ce tanara esti! 30 de ani!! Mama ce vremuri! Eu, la 30 de ani, nici macar nu eram maritata... Multi si fericiti inainte sa ai!

Tzuni, unde esti? Eftimie.C, Vik??[hia]

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

neatza matinalelor, .

Hopes, frumoase pozele, aratati fain cu totii, .

Claudia, am trimis si la tine o lingura cu zacusca, ai primit-o? :)

no, va las, azi e randul castravetilor sa fie pusi in otet. Nu pun multi, asa incat sper sa termin in jurul pranzului.

Carmen, Iustin & Teodor

Merci Mephala. De 2 ori.
Ptr. apercieri si ptr. ca mi-ai amintit ca trebuie sa ma ocup si eu de muraturi.
Si mai intentionez sa pun la congelator niste ardei copti.
Zarzavat si verdeata. Cata treaba am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Laura: multam de cafea si felicitari
Hopes: mi-am clatit si eu ochisorii cu pozele tale de dimineata. Minunate, iar voi tineri, frumosi si zambiciosi.
Carmen: mare rabdare tre sa ai sa faci conserve pe iarna. Eu zacusca fac atunci cand imi e pofta si fac putin.
Delia: ce faci? Unde esti?
Marilena: ai gasit model de decorat?
Gabi: bravo si tine-o tot asa.
O sa reincep sa scriu meniul, in cazul in care poate ramane careva in pana de idei:
MD: omleta din 1 ou, 3 albusuri si 50 g de quark (sare, piper)+ o felie de paine cu almete de iaurt si un ceai de trandafiri
P: spaghete cu sos de rosii, masline verzi, capere si oregano
C: pasta de ton cu paine si salata de rosii, muffin din faina integrala cu dulceata de zmeura si crema de branza si vanilie.
Va pupic si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am revenit...azi dimineata m-am chinuit sa pun niste poze cu shobo pe blog dar n-am avut succes. Il puteti vedea in noul meu album DC, iar AICI puteti citi despre ultima lui isprava.

Programul de la sala:
- 20 minute mers rapid pe banda de alergat
- 1 ora tai-chi
- 30 minute bicicleta eliptica.
Mai mult nu m-am simtit in stare sa fac....

Carina, ce faci cu galbenusurile pe care nu le folosesti la omleta? Si ce e "quark"?

Gusta, vad ca a fost Laura mai rapida si v-a servit ea prima.

Carmen, mie cred ca mi s-ar fi acrit sa stau atita in bucatarie. Bine ca poti si iti place.

Revin...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Delia: http://en.wikipedia.org/wiki/Quark_(cheese)
Galbenusurile le folosisem deja cu o zi inainte sa fac crema de vanilie pentru desertul de duminica. De cele mai multe ori le folosesc insa in emleta sotului si a copilului sau le inghet pentru diferite creme/ aluaturi care cer multe galbenusuri.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Neata ladies,

de fapt e cam spre pranz, asa, dar de abia acum am reusit sa mai citesc cate ceva pe aici.

Delia, ti-am citit povestea si am vazut pozele. Povestesti f plin de umor convietuirea cu sobolanul. Eu una cred ca chemam deratizarea si ma mutam cu tot cu familie pt o luna, timp in care cineva trebuie sa imi dezinfecteze totul de 1000 de ori! Yuck, ce sobolanoi scarbos... si in bucatarie!

Mephala, si noi facem zacusca (ai mei, eu doar ajut cand am timp) si stiu ca e munca naibii! dar ce buna e... Noi o facem cu 5 Kg de vinete, 5 Kg de gogosari sau ardei capia, 1 Kg de ceapa, bulion si ulei. Cu morcov nu ne place, ca iese dulceaga. Si ulei punem numai minimumul necesar ca sa nu fie asa grasa si in orice caz sa nu balteasca pe deasupra. Reteta originala este cu 1 l de ulei! Si ne ies cam 18-20 de borcane in general.

Zuzi, ai incercat sa mergi la nutritionist? Ca eu cred ca ti-ar crea o dieta adaptata astfel incat sa poti manca echilibrat si suficient si sa si slabesti in acelasi timp. Si atunci nu ai mai simti nevoia de a manca pe de laturi. Eu am senzatia ca tu alternezi perioade cand mananci prea putin cu cele in care mananci mult si aiurea si de asta iei in greutate.

Si eu sunt la regim fara dulciuri, de cand mi-a explicat nutritionistul cum actioneaza de fapt. Si cred ca la mine e si mai a naibii treaba, ca eu sunt la limita inferioara cu glicemia, asa ca eu cred ca insulina se secreta oricum destul de aiurea.

Am facut si saptamana asta sport seara cate 1/2 ora. Ma simt f bine, hainele incep sa fie mai largute, e OK. Azi ma duc la o sala sa incep niste aerobic. Asta este ce ofera ei in aceasta gama:

Unique Body Workout - se lucreaza toate grupele musculare in sistem de exercitiu liber

Tae-Bo - o combinatie perfecta intre aerobic si arte martiale

Pilates - un antrenament executat cu miscari lente, bazate pe contractii izometrice

Butts Time - dupa o incalzire de aprox 10 min sunt lucrati intens muschii fesieri

Abs,Back & Stretching - sunt lucrate in special gr de muschi abdominali si cele ale spatelui

Only Lower Body - timp de 45 min se lucreaza doar trenul inferior

Abs Time - "timpul abdomenelor" lucrul intens al musculaturii abdominale

Upper Body - se pune accent pe trenul superior

Hips & Waist - sunt lucrate intensiv coapsele si talia

M-am intins ca niciodata, va las si mai vin. O zi buna.

Mergi la inceput