Puiuti de Randunici 2008!! (84)
Raspunsuri - Pagina 9
Kya spune:
Clau dar chiar ca ati umblat prin toata tara. Wow! Trebuie sa fi fost tare frumos.
Eu cred ca ma iau de mana cu Tuchi si Gecko. Am de invatat/lucrat (ceva foarte important pentru viata mea profesionala), dar zero chef... Acum stau la laptop, si in loc sa-mi vad de lucrarea mea, citesc forumul...
Si mai arunc si un ochi la un documentar de pe National Geographic - secretele lumii antice, care este foarte captivant.
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Azi i-am facut lui Stefan piure de legume, doar radacinoase, morcov, telina, pastarnac si patrunjel, ceapa si ardeiul gras le-am scos la sfarsit. S-a strambat Stefan intr-un mare fel, se scutura si isi facea sila de ziceai ca-i dau cine stie ce . A papat cateva lingurite si apoi un bibe de laptic.
Am facut si pt. maine si sa vedem daca am mai mult succes.
Voi puneti uleiul de masline la fiert sau il puneti cand mixati legumele? Ca nu mai tin minte
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Kya spune:
Na, ca de bine ce-mi e scriind la lucrare, ma duc diseara la film... Ma duc sa vad Mamma Mia, care cica e o comedie romantica. Pe urma poate fac si eu ca Ursu, si-mi iau o sticla de "7 pacate"
Randunoiul astazi a fost de milioane - a avut toata ziua grija de bebelina, doar ca sa ma lase pe mine sa-mi vad de treaba.
Varsta bebelinei
Kya spune:
Bubu, si Sanziana se stramba groaznic cand ii dau legume.
Doar ca eu nu i-am pus asa multe - numai dovlecel patrunjel si morcov.
Ultima data am facut mai mult, am bagat la congelator, si din piure am facut si niste supa crema pentru noi - in care am pus smantana, unt, sare, piper, condimente. A iesit delicioasa. Dar pe urma am luat o lingurita din piureul ei... Daca as fi bebe, nici eu nu l-as manca...
Eu nu i-am pus nici un fel de ulei in legume. Ar trebui?
Varsta bebelinei
clauclau spune:
Bubu, nici eu nu i-am pus ulei, desi nu-l mananca fericita asa simplu, dar deocamdata ne chinuim asa...Ii mai pun cateodata putin laptic in piure.
Kya, vizionare placuta diseara la film si spor apoi la lucrarea pe care o ai.
Mimo si mamicile care mai aveti jumper, merita cumparat? Stau bebeii in el cu placere si cat timp pe zi isi fac acolo de lucru? Si de unde l-ati luat ca vreau sa-i comand si eu Rebeccai? S-a uitat randunoiul la filmuletul cu Vladut de Mimo si a zis ca vrea si el pentru fiesa!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
bubu05 spune:
Kya si Clau mersic pt. raspunsuri. Eu asa stiu ca trebuie si ulei sau unt inca de la inceput...mi-am notat de la Vlad . Si mai trebuia sa-i pun si o lingura de orez, cred ca-i schimba putin gustul...dar maine ii dau la fel ca il am deja facut si ii pun doar laptic in el, poate ii place mai mult.
Miercuri mergem si noi la vaccinul de patru luni, va multumim celor care ne-ati urat pe 18 , v-am zis ca n-am apucat sa citesc din urma...
A plans azi Stefan o gramada, era obosit si nu putea sa adoarma...simte si el cele 10 grade in plus fata de munte...si cred ca se invatase toata ziua afara la aer curat...mama, ce-as mai fi stat acolo!!!
Pfiu...cate mai am de calcat
ieri ne-a asteptat socrella cu piata facuta, cu ciorbita de pui, cu pulpe la cuptor si sos, piure si salata de varza , ce soacra buna am, ptiu sa n-o deochi! M-a scapat de bucatareala!
Fug la treaba iar...pe seara cred ca va pun si pozele...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
cami33 spune:
Clau, noi ieri am inaugurat jumperul si a fost un succes total. Abia am reusit sa-l scot pe Luca din el dupa 15 min.
L-am comandat pe jollyjumper.ro si a venit in 2 zile.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
clauclau spune:
Merci Cami! Deci merita, nu? Parca o si vad pe Rebecca topaind in el!
POZE
POVESTEA NASTERII
Roxana Claudia spune:
Bubulino - asa e...se pune si un strop de ulei de masline! Noi, mamicil. Si Robert se stramba la fel de tare desi noi acum am trecut la supa crema cu carne de pui si tindem sa ajungem la proportie egala de carne si legume. Insa e greu..
Robert e grasan rau: 9.5 kile si 74 cm!! Sper sa slabeasca cand incepe sa mearga.
Tocmai am trecut printr-un episod f urat, de care nu m-am lovit la primul copil. Timp de 2 zile si 2 nopti Robert a plans intr-una, s-a vaitat, a vomat i jet, temperatura...chin mare. Dr a insistat ca e o eruptie dentara, eu n-am putut crede insa, azi dimineata am vazut gingia crapata in dreptul unui canin! M-a socat, canin de la varsta asta! Ar trebui sa iasa ultimul , la Cata asa a fost, ca la carte..Si s-a linistit copilul, nu va zic ca l-am adormit cu Peritol ca nu reusesea sa doarma si era epuizat..fireste la ca indicatia pediatrei. Dar a fost horror, si asta pt un canin!
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
clauclau spune:
Vaiii Roxana, ce v-ati chinuit cu caninul ala! Imi pare tare rau, bine ca a iesit si ati scapat deocamdata. Dar chiar asa, cum de a iesit el primul? N-as fi crezut...
Asa a patit si Razvanel la canini, dar el era mai marisor atunci, dar asa de plangacios era ca am ajuns cu el la urgente la Facultatea de Stomatologie. Insa era vorba de canin, nu altceva...
Multa putere in continuare si te pupic, vino mai des pe crenguta! Mai sti ce stateam noi noaptea pe forum in ultimul trimestru de sarcina? Tare insomniace mai eram!
POZE
POVESTEA NASTERII