Puiuti de Randunici 2008!! (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gecko f tare ...ma doare un pic gatul dar a meritat Auzi, poti sa incerci si Patrckutz de lapte/bine ai venit in viata mea/te iubesc din toata inima (Sovi stie mai bine )
NicolLa multi ani, sa fie sanatoasa si frumoasa si desteapta si sa-ti aduca numai bucurii!
Unde e petrecerea ?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

....

...si sunt asa de obosita , pt ca alalta-seara ne-am culcat pe la 3 dimineta din motive de stat la politie pana la ora aia...motivul? mi s-a furat geanta din masina (cu randunoiul de fatza, care "pazea" masina asteptand sa cobor de la mama cu una bucata Antonie somnoroasa si sa mergem acasa), geanta in care aveam TOT :bani, carduri, telefon, chei de la casa, de la masina mea(noi eram cu masina lui) si multe alte chestii mai mult sau mai putin importante...
..asa ca, pana nu stiu cand , sunt un om fara identitate ,si daca nu gasesc actele tre sa incep sa alerg dupa toate cele...

V-am spus si voua patania mea, acum chiar ca ma duc sa ma lungesc..

PS. Aaa , uitam sa va zic, faza cu geanta a fost punctul culminant, ca in ziua aceea mai patzise cate ceva: am fost la cumparaturi de cadouri pt Alexia si cand am ajuns acasa am gasit ceva incomplet(sa sa recuperam paguba); si in drum spre casa, pe DN a intrat unu cu un Ford Mondeo in "curu" nostru intr-un carambol dupa ce un idiot s-a trezit brusc ca vireaza stanga; noi ne-am ales doar cu o zgarietura la Rover, pe cand ala saracu cu faru spart si capota indoita.............. si nici macar nu a fost luna plina, doar semiluna

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ce scos nasul din ceaslov mimo? care ceaslov? poate gratare...friptane...shopping...plimbareli cu masina...cartea inca mai asteapta...singura data cand am deschis-o a fost cand am cautat pentru fete cu displazia aia...azi dimineata cand citeam forumul imi frecam mainile de bucurie cand am citit de nebuni, nebunii, spitalul noua...credeam ca asa ajung sa deschid si psihiatria...dar vaz ca s-au linistit simptomele...asa ca mai astept...rabdare am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Multumesc mult pentru urari fetelor!

Mimo petrecerea a fost aseara, iar pozici din pacate am doar cateva , ca am avut atat de multa treaba incat nu a avut cine sa-i faca. O sa incerc ca descarc cateva filmulete mai tarziu si va pun.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Petrecere la Urziceni!!!

LA MULTI ANI ALEXIA SCUMPA!!! Sa traiesti, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si cuminte!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

bey, nu radeti de cantecelul nostru...ca il imbunatatim in fiecare zi la cererea publicului. apropo, exista vreo linie melodica asemanatoare in vre-un cantecel de copii? ca eu nu imi dau seama de unde m-a apucat cantatul lui...

si mimo, pana sa ia Vladutz Jeepanul la scarmanat eu zic sa ii pui niste papuci mai mari in picioare...ca sticla o sa iti faca gresia din hol la ce patinaj trage. Si sa nu te mai plangi de flacau...ca e precoc rau de tot...mie mi se pare ca intoarce capul bine cand ii strigati numele...of...ca mi-am amintit ca dimineata iar radeam de una singura uitandu-ma la pozele Kyei cu umbrela aia portocalie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La masa de astazi la pranz, mandra iar nu a vrut sa serveasca cerealele. DAR, (mai bine mai tarziu decat niciodata... ) am descoperit cauza - ii e prea foame! Si cred ca asociaza potolirea foamei doar cu biberonul. Nu stie ca se satura si din lingurita....

Asa ca am inversat - a papat mai intai laptele, si apoi mai satula fiind, s-a delectat si cu cerealele

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
...of...ca mi-am amintit ca dimineata iar radeam de una singura uitandu-ma la pozele Kyei cu umbrela aia portocalie...

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

am trecut la varianta sport a carutului si acum avem si copertina, na, sac...sa vezi ce tantos sta el in fundulet cu fata la lume mama-mama...si plange mai putin dar as corela asta cu suptul degetului mai degraba decat cu schimbarea carutului....razi cat vrei de umbrela mea, dar din tot carutul, scoica aia a facut toti banii
Si da, si pe mine ma mira ca am observat ca de la un timp intoarce capul cand il strig...dar eu cred ca-i vorba de intonatie mai mult decat de nume...o sa vad daca o strig pe teo cine intoarce capul...adica el sau nimeni, ca ea de mult nu se mai sinchiseste

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hei gagici!

Am facut o pauza la calcat, pacat/nepacat...am tone de calcat si am stat azi numai in picioare la masa de calcat Randunoiul a fost responsabil cu vasele si stransul meselor si cu spalatul pe jos...mai am de despachetat Ma apuca toamna...

Noi aseara ne-am amorezat , dar nu cu "7 pacate" ci cu "sange de taur" Va dati seama ce-a iesit la noi??

N-am mai fost in stare sa buhuhai cu voi, m-am amuzat dimineata de voi, apoi de Sovi si Mihutza

Mai Sovi, eu m-as risca la un regim din asta...dar pana ajung eu la nutritionist...ee, pana una-alta am scos iar painea si dulciurile, cola si prajelile . Nu mai pot, frate, numai regim, regim, regim

Monix, am fost in Dragoslavele la Pensiunea Ileana, ne ducem acolo de ani buni, gazdele sunt super de tot, ne gatesc demential si ne pun la ingrasat mereu.
Inca n-am incarcat pozele, ca ma duc la calcat

...mai am si de citit din urma....

Si spuneti drept, v-a fost dor de mine sau nu?????

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, am umblat cred jumatate din tara asta si ne-am intors chiar sambata seara ( la Pitesti ) ca n-am gasit nicicum cazare.
Am fost la Balea unde am tremurat de frig sambata dimineata de numai, apoi am fost la Sibiu, apoi pe Valea Oltului, la Calimanesti si Caciulata, foarte, foarte frumos a fost, dar si obositor caci ne-am intors in loc sa dormim pe acolo pe undeva. Am si ceva poze , doar cateva caci s-au dus repede bateriile...

Nicol, la multi ani fetitei tale, ce frumos ati petrecut! Cred si eu ca esti obosita.

Eu tocmai ce-am dormit cu Rebecca la san vreo 2 ore, acum sunt fresh, bagajele sunt peste tot imprastiate prin casa, dar n-am de gand sa le desfac, e si maine o zi...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput