Puiuti de Randunici 2008!! (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Heloo, heloo stol, ati avut ceva limbarita! Iaca am venit si noi de pe drumuri. Am auzit ca trebuie sa sarbatorim ca-i ultima zi de canicula, hm???

Tuchi, haioasa foc Ilincuta ardeleanca!
Spor maxim la invatat!

Luny, oauuu, al doilea dintisor???

Upsss, tipa Rebe...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

mai, dar cum sta vladutz cu gura deschisa ca sa-i faci poza la dinti!!!! al meu isi inclesteaza maxilarele si musca!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Dormea mai si eu ii bagam des'tele in gura acum are doidinti si mai au putin si se vad fara eforturi speciale

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mai Mimo, l-am vazut pe Vladut in jumper! E mortal nene! Si i-am vazut si dintisorul!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ariel, am dormit la un film cu J. Nicholson(de altfel, preferatul meu, rusine sa-mi fie...) The Bucket List, dar am o scuza ca-l mai vazusem de 2 ori
Mimo, ce se distreaza Vladut in jumper. Mie imi pare rau ca nu-l pot pune mai mult timp, ca tare-i place si lui Bubu meu.
Clau, unde ati fost???

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Dau de baut si de mancat pentru toata randunimea prezenta si absenta ca fetita mea cea mare are astazi 3 ANI! Sa-mi traiasca si sa fie sanatoasa !

Si la fel si ai vostri puiuti mai mici sau mai mari, dupa cum ii are fiecare!

Sa ne traiasca!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

aveti dovada ca neuronul mi-a ramas intepenit la maternitate...pentru cele care nu pot rasturna monitorul...le recomand metoda propusa parca de vio...stati intinse pe-o parte (dreapta) pe canapea...traiesc cu speranta ca pana va absolvi liceul voi invata si eu sa manuiesc camera aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

De chefuit am chefuit aseara cu o gasca de vreo 25 de persoane, si ne-am intins pana pe la 4 dimineta. Dupa ce am curatat tot ne-am culcat la 5. Ne-am trezit la 12, acum am basculat fetele la mama si ma duc sa ma trantesc si eu un pic in pat si sa lenevesc ca sunt rupta de oboseala..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

ALEXIA

Gecko, super bursucelul tau dar..cam greu de vizionat. Mi-a placut faza cu "are mama o fetita"

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nicol...eu ma bagat la o petrecarie...
La Multi Ani Alexiei!!!
si
La multe Lunisoare si pentru Antonia pentru ziua de ieri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Clau, merci! Bine ati revenit ...dar de ce asa devreme, v-a fost frica sa nu pierdeti ultima zi de canicula ?Asteptam poze si povesti
Cami, mie mi s-a povestit filmul ala si tare as vrea sa-l vad si eu !
Imediat face si Bubu tau salturi in jumper, sa vezi...
Gecko a scos nasul din ceaslov? wow....
pt mamicile de baieti, nu stiu daca ati vazut in clip era si o masinuta cu telecomanda...a fost a Teodorei ca ea numai cu jucarii de baieti s-a jucat si am scos-o de la naftalina...bey, are un succes nebun la vladut! sta si se uita dupa masinuta fascinat si dupa o vreme incepe sa dea din maini si din picioare de parca ar vre sa-si ia zborul !
Mor de cald pe balcon....ma las de fumat daca nu se termina canicula asta mai repede ...

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput