Puiuti de Randunici 2008!! (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mi-a sosit vineri leaganul graco. 1-0 pentru romani. desi super draguta d-na din austria, dupa cele 2 saptamani de rezolvare a pay-pal-ului, ca nu tare am avut timp sa ma tin de procedura, dupa alte 2 sapt pana mi-a raspuns, am aflat ca nu au pe stoc pana in noiembrie. am dat un search p-aci prin tara, l-am comandat in 5 minute dupa ce l-am vazut pe net, si mi-a ajuns in mai putin de 48 de ore la poarta. cu diferenta de 40 lei, in loc de 460, am dat 500. a meritat diferenta.
a meritat si pentru faptul ca de 2 zile adoarme ziua in el, pe sunet de apa. e atat de dragut. e un succes, imi vine sa ma pup ca l-am luat.

fetelor care ati mai folosit pay-pal. mi-au trimis banii inapoi din austria. trebuie sa fac ceva special sa-mi intre inapoi in cont? iertati-mi naivitatea.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - mi-aduc aminte, cum sa nu? A trecut repede timpul si uite ca deja am alte preocupari: canini, supite...Mi-am revenit destul de bine ca si greutate, am 57 kile, dar tot mai e de dat jos..nu e timp insa de-o sala sau de altceva.Revin...ca tocmai s-a trezit

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana Claudia

[font=Trebuchet MS
Tocmai am trecut printr-un episod f urat, de care nu m-am lovit la primul copil. Timp de 2 zile si 2 nopti Robert a plans intr-una, s-a vaitat, a vomat i jet, temperatura...chin mare. Dr a insistat ca e o eruptie dentara, eu n-am putut crede insa, azi dimineata am vazut gingia crapata in dreptul unui canin! M-a socat, canin de la varsta asta! Ar trebui sa iasa ultimul , la Cata asa a fost, ca la carte..Si s-a linistit copilul, nu va zic ca l-am adormit cu Peritol ca nu reusesea sa doarma si era epuizat..fireste la ca indicatia pediatrei. Dar a fost horror, si asta pt un canin![/font=Trebuchet MS]

DECI NU M-AM TAMPIT!!!!!!!! DECI, SE POATE SA APARA CANINI DE LA VARSTA ASTA!!!

roxana, de asta ma plangeam eu aseara...ca teo urla, a avut diaree, febra 39 si ca se vede pe gingia lui un punct alb, proeminent in zona caninului de jos, dreapta!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

clau bine ai revenit! chiar, ai vrut sa fii sigura ca prinzi ultima zi de canicula??:)

mimo, ce a hotarat consiliul de coroana??? mergeti la bulgari??
sa stii ca alex tot cu masinutele e:)))

kya, spor la invatat! gecko, la fel! tuchi, idem!

nicol, la multi ani pt alexia! sa se faca mare, sa fie sanatoasa si iubita! imi pare rau de incident...

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ariel - nu te-ai tampit deloc. Din nefericire nu intotdeauna copiii evolueaza ca la carte. Si uite ca experienta cu primul copil a fost total diferita. Ma crezi ca a plans continuu-continuu timp de 48 ore?? Mai facea sotul schimb cu mine la plimbat in brate prin casa, ca la un mom dat era sa cad pe jos de oboseala si durere de picioare..Si saracul nici lacrimi nu mai avea..Imi treceau toate tampeniile prin cap si am innebunit-o pe pediatra cu telefoanele! Si Doamne ce bine e sa ai la cine sa suni sa te linisteasca, in mom ca astea imi vine sa ma pup ca am o pediatra asa buna..si nu-mi pare rau nici de cat dau..
Orice ii dadeam pe gurita voma..el e papacios, nici lapte nu mai voia. I-am bagat supozitoare Novocalmin si Paracetamol, ii mai trecea durerea si febra..Dar de urlat tot urla saracutul. Pana la urma i-am dat Peritol si ametit, a adormit, dar chinuit e tot. Azi a dormit bustean toata ziua, iar de acum ma chinui sa dreg scaunul moale ca asta a mai ramas nasol...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

offfff roxana, te inteleg perfect...m-a speriat teo ca facea kk cu mucus si firisoare de sange, era in greva foamei, acum parca a inceput sa manance cat de cat si sa doarma, insa la noi nu a erupt inca....mi-e groaza! ca pe 1 sept plecam la bulgari si e ultimul lucru care-mi doresc sa se intample acolo...
acum stau cu el in brate ca altfel urla...ziceam de dimineata ca se repede si musca!!! parca are o furie mareee!
de joi o tinem tot asa si a aparut asta in urma bolii alexutzei, iar acum am racit eu! e mult prea mult pt nervii oricui! asa ca inteleg prin ce ai trecut si sper din tot sufletul sa se termine si la noi cat mai repede!

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Aoleuuuu! Cand ma gandesc la dinti, ma apuca plansul!!!!!!Sper sa apara mai incolo ...

Am citit tot ,dar nu am dispozitia necesara sa raspund cuiva...ma tot gandesc ce ar trebui sa mai iau maine cu mine la munca....

Vorbim maine pe seara sa va spun cum ne-am descurcat in prima zi de munca...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ma ingrozesc cand aud ce povestiti despre eruptii dentare.
La Alex nici nu am stiut cand i-au iesit dintii, ma trezeam si-i faceam inventarul in gurita sa vad ce a mai iesit peste noapte. Nici masele, nici canini nu am simtit...
Dar am o intrebare: cand au inceput crizele la puii vostri, pe gingie se observa ceva? Ca si Bubu meu e crizat rau de vreo 2 zile si nu reusesc sa-l impac cu nimic iar gingia de jos e fff tare si musca orice

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Da repede va miscati mai randunele!Hai ca mai am cap. asta si gata sunt pe urma la pas cu voi
Pana scriu scrisorica vreau sa va spun ca am pus si eu ceva pozici,mai pe sarite mai cum am nimerit...
In legatura cu piersicile,Sovi eu am congelat fara pielita si samburi si le-am pasat caci oricum se inmoaie cand le decongelez.Am caserole speciale pt. congelator si voi taia cubulete in functie de cat imi trebuie.Apoi am facut compot din piersicile-am curata de samburi si pielite apoi le-am pus in borcane cu sau fara zahar dupa dorinta le-am capsat si fiert la bain- marin.Am pasat piersici si am pus pulpa in sticlute mici de la granini si santal le-am capsat si fiert tot la bain-marin.
mimoooo brb

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

nicol LA MULTI ANI PT PRINTESELE TALE!

valentina serviciu usor maine si sa treaca repede!

bubu bine v-ati intors! astept pozici!

clau dar stiu ca va plimbati, nu gluma...cum era la balea?

roxanaclaudia hmmm ce grozavii pove tu acolo...mi-e groaza de dintzi!

ariel cum itzi mai e?

kya bafta la lucrare, gecko si tuchi spor la invatat!

noi am fost in parc, a fost frumos...mai ales cand adia si vantul un pic...vreau si eu o casa cu curte...

ma duc sa visez frumos...

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput