Puiuti de Randunici 2008!! (84)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Roxanici, saracuta de tine...si de Robert cu caninii lui cu tot! nici nu vreau sa ma gandesc prin ce chin ati trecut...si Ariel la fel...ce mila mi-e de micuti cat se chinuie cu dintisorii...parca ma si sperii...Vlad n-a plans deloc la dinti sau masele, poate cateva nopti maraite, dar nu mi-au ramas in minte...asa ca mi-e groaza acum sa nu fie pe dos
Roxana de Amira, multumesc de primire! Acum incarc si pozici sa ne vedeti.
Tie cum iti mai e? te-ai recuperat?
Ariel, tu nu vorbesti cu mine?
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Roxana Claudia spune:
Ariel - atentie la kk cu mucus! Eu sunt super patita cu asa ceva! Asta nu e semn decat de enterita! Cand apare mucus in kk e de sunat pediatrul! Poate fi o infestare cu afurisita de escherichia coli, din cauza carei am stat in spital 1 sapt cu Cata, cand avea 6 luni!! Primele 2 zile au fost kk cu mucus, afurisita bacteria a erodat intai in mucoasa intestinala...apoi a aparut sange Si avea cam 8-14 scaune pe zi cu sange!!! Deci, pe oricine aud de mucus: mergeti la pediatru. A mai avut inca de 2 ori cu mucus, dar de data asta nu era vorba de E Coli ci de alte minuni, cauzate tot de diversi virusi. Sa nu pleci la bulgari cu copilul pana nu te la muresti. KK din cauza dintilor e apos inspre diareic dar nu cu mucus. Of mi-e groaza acum ca mi-ai pove...
Cami - nu se vedea nimic pe gingia bebelui. De fapt nici acum nu se vede cu adevarat dintele ci doar e crapata putintel gingia.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
clauclau spune:
Ariel, imi pare rau ca va chinuiti asa, bietul Teo. Sper sa treaca repede de tot si sa va reveniti cu totii. Te cred ca ti-e greu, e dificil de suportat! Asta imi aduce aminte de perioada colicilor...
Roxana Amira, a fost frig tare la Balea. Uite aici o pozica friguroasa!
Roxana, asa este, avem cu totul alte preocupari acum: legume, fructe, carnita, cereale, laptic, vaccinuri, kk, etc. E greut, dar si frumos tare!
Valentina, servici usor maine!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
bubu05 spune:
Ah, ce m-am delectat cu pozele lui Clau de la mare! ff scumpi toti patru, rebe seamana cu Razvanel si parca amandoi cu tine
Bubu mic
Bubu mare
Poze
clauclau spune:
Bubu, mi-a mers la inimioara comentariul tau!
Sunt gata pozele de la munte?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
cami33 spune:
Clau sunt tare dulci puii tai! Iar Rebe in premergator m-a dat pe spate
Bubu ai un mic tiz in persoana lui Luca: cand si-a dat drumul la gangurit ii placea tare mult sa faca "bu-bu" (cu spumele de rigoare la botic) si de atunci asa i-a ramas numele.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
bubu05 spune:
Pai chiar sunteti niste frumosi!
Acum incarc poze
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mstela spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2299208360102778794zxoneA
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Nicoleta spune:
Mai, Roxana, nu baga spaima in mine. E-Coli?? NU cred sa fie valabil la toti, el asa are kk de mult timp, si nici urma de sange sau altceva, are de la 0-3 scaune pe zi... in greutate ia bine, deci ce-o fi?? Cum sa faci coprocultura unui bebe asa de mic? Oare merge din scutec? Eu stiam ca E-Coli se afla in intestin oricum, coproculturile se fac numai daca apar probleme (sangerari, varsaturi, diaree, febra...). Uf, mai dorm eu la noapte?? :(( Sovi, la voi cum e cu mucusul? Apare mereu? Kk are miros ciudat, ca la noi nu, acelasi ca intotdeauna...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
cami33 spune:
Ce simpatici sunt Teo si Mufy.
Pe Teo n-ai bagat-o la apa?
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici