Puiuti de Randunici 2008!! (84)
Raspunsuri - Pagina 12
mstela spune:
Hello...ce mai ciripirati azi noapte..
Cred ca si-o ia in freza tare Mufarinul de la Amira,de data asta!!
Am fost la piscineala cu Mufarin si ai lui parinti si tare frumos fu..moamaa,si ce s-a mai balacit Muffy,si ce-a mai dat din picioare,si ce baldabac a facut,si ce m-a stropit in ochi...iara Tea,a urlat cand a fost bagata cu picioarele in piscineala si nu a vrut domne...cu toate ocheadele lui Muffy ce o chema inauntru...poate data viitoare?
Tea s-a purtat azi exemplar..asta-i trebuie ei,aer.Noutate:a adormit la un moment dat pe patura pe burta...A stat pe burta cu capul pe patura si a admirat natura cantand...no urlete,numa cateva maraieli si ne-a facut ziua superba ca si asa ne-am simtit noi bine acolo..
liana,bv pt ca Tea e o urlatoare sanatoasa...asta e clanul Teolinilor,dea Domnul sa fie doar asa.
sovi,bun pontul de cumparat piersici..asa voi face si eu.
tuchi,bine revenish si sporrrrrrrrrrrr la lecturat...Lasa0ne pe noi,ca om duce-o noi..cum om duce-o..
kya,noaptea trecuta a fost super..sa vedem acum!
mimo,m-am spart de ras la topeielile,strambaturile si concentrarea Vladutului in jumper..
nicol,traiasca fetita ta si sa fie sanatoasa!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bubu05 spune:
Mai, ce balaceala acolo! Super pozele de la iarba verde! Sa va fie de bine!
Cami, l-am vazut pe bubu tau! Eu lui Vlad i-am zis bubu din burtica, ca ma bubuia tare cu piciorusele
Mai, sa nu plecati! urmeaza pozeeeeee! Acum se incarca!!!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
sovietica spune:
Scriu putin, ca tare vreau sa ma culc...
Azi sash ne-a solicitat cam tare. Clar il supara ceva, desi febra n-are. A izbucnit in plans isteric de 2 ori, ceva nou pt noi. O fi caldura, mai vedem. Pana si in jumper a stat cam apatic.
Ma bate gandul sa ii cumpar niste cereale, sa le am in casa pentru cand o veni paranoia ca nu am suficient lapte. Dar numai cand ma gandesc ca din atatea marci si sortimente tre sa aleg un singur fel, ma iau cu mainile de cap! poate comand din cele aduse direct din Ge, de undeva...
Clau, am vazut pozele cu puii tai si m-am topit! super si cele cu calculatoarele, si cele cu premergatorul si m-am facut verde cand v-am vazut la Balea! Anu trecut exact pe vremea asta eram si eu acolo proaspat graviduta, cu palpitatii si cautand disperata un loc de pipi.
sash pana acum s-a cerut de 2 ori scos din jumper si atunci din cauza ca trebuia sa doarma. in rest, nu il tin eu cat ar sta el!
Roxanici sa treaca stressul! greu, breeee greu! macar acum stiti de la ce a fost si sper ca ce a fost mai rau a trecut.
Bubu, am oftat involuntar cand am citit cum v-a asteptat socrela... ce noroc are uniiiii
Ariel ma bucur ca nu te-ai tampit
Nicol, la multi ani Alexiei! sa fie sanatoasa si lipicioasa si desteapta!
Geckolina, imi place cantecelul vostru! de familie, numai zic! cei mai frumosi din oras!
Poate fac si eu filmulet cu cantecelul nostru! (luati-o ca pe o amenintare!)
Monix, ce progrese la jumper!
Cris, voi nu mai incercati jumperul? sau v-a terminat Andreea di tat?
Maia, cum bre, piersici la borcane fara zahar, ca eu stiam ca nu tine??
Asta imi aminteste de un episod "dureros" din viata mea cand am facut eu cica nectar de piersici. Batut la blender cu putina apa, bagat la sticle cu zahar, fermentat si explodat in debara! si cand m-am dus sa fac curat a mai explodat una in fata mea, de aveam piersici si in kiloti! nu mai zic ce era in debara, care dupa ce ca era plina cu toate tampeniile, s-a murdarit tot!
Macar asta m-a determinat sa imi fac curat acolo...
Dar faza cea mai tare nu e aia! cand eu inca nu imi revenisem din soc, suna cineva la usa. Normal la nici prin gand nu imi trecea sa deschid. SUna telefonul, era un prieten francez cu care nu ma vazusem demult si cica "treceam prin zona si vroiam numai sa te vad" hmmmmmm ... deschid eu, cica la el :vroiam sa ti-o prezint pe noua si distinsa mea iubita. Aia cu ochii mari la mine! deh, nu se asteptau sa vada pe cineva cu nectar pe fatza... Au plecat repede
Nicoleta, si eu m-am speriat putin cu mucusul ala. I-am zis si randunoiului sa fim pe faza cand il schimbam. Deocamdata n-am mai vazut, si pot sa zic si eu ca parca am mai vazut consistenta aceea si inainte. Sash tot cam 3 scaune pe zi face, toate cam prea moi :(. Mirosul- acelasi ca de obicei, mi se pare normal.
Stela, ce bine ca v-ati relaxat!
Bubulane, maine ma uit la pozne, promit!
Acum ma culc. Noapte buna!
peseu:
amatoarelor de slabit, sa va reamintesc ca ar fi bine:
-3 mese/zi, eventual cu 2 gustari de fructe
-somnul -cand/cat trebuie
-sport minim 30 min/zi
-de la masa de seara pana la culcare sa treaca macar 3 ore
sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
bubu05 spune:
Poze de la munte
Poze de la ziua mea
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mimonix spune:
ma uit la poze am zis
....revin
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Sovi, si Stefan a avut azi bazdaci, cu plans mult...ciudat pt. el...dar am zis ca inca nu si-a revenit dupa vacanta
Bubu mic
Bubu mare
Poze
sovietica spune:
na bre, ca pana la urma am vazut si pozele! m-ai spart cu tortul ala si cu mancaricile
Ce fain fu la munte! si ce v-ati jucat voi! iar micul "kungfist" -maestru, ce sa mai!
mai, eu cand ti-am zis sa nu plecati de acolo, tu nu m-ai ascultat :)
sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
mimonix spune:
bubu, te omor
si nu, nu mi-a fost dor de tine
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix bubu, te omor si nu, nu mi-a fost dor de tine Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
...daaa, Sovi, mi-ai zis
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mimonix spune:
nu ma mai simt in stare de nimic, m-a terminat bubu
intai ne-arata ditai curtea plina de iarba, pe dumneaei cu palaria de soare citind reviste ca doamnele alea din filmele "de epoca", care aveau bone la copii , doi copii frumosi foc (ce seamana si Stefanut cu Vladutul meu )un bufet suedez bubulez si catamai tortul (de nu l-oi visa eu la noapte)Astept retetele de la rulouri, salata de ciuperci si TORT pe PM...dar repede ca vreau sa ma apuc de treaba
Sa-ti fie de bine vacanta si sa fiti toata viata asa fericiti si ghiftuiti!
poze