Puiuti de Randunici 2008!! (84)
Raspunsuri - Pagina 13
tuchita spune:
Bai, eu nu sunt buhuhu, trebuie sa dorm, ca maine suna ceasul si ma duc la munca!
In ordinea inversa a vizionarii pozelor, incep sa zc...
Bubule, nu vrei sa fim prietene sa ma inviti si pe mine la ziua ta? Foarte frumos la munte, noroc cu voi ca mai invat si eu geografie!( materia asta nu mi-a placut NICIODATA!)
Stela, super faine pozele de la piscina si bine ca Teo a fost cuminte si v-ati mai relaxat si voi!
Mimo, asa ce ma bate gandul de un jumper de ala, dar am arici in buzunar si ma gandesc ca Sebaceul va fi fericit daca il voi lasa sa roada cablul de la prelungitor si margnea de linoleum!
Clau, frumoasa si plimbarea voastra, si eu zic ca Rebe incepe sa semene rau cu Razvanel si cu tine! Si desi am vazut pozele de la mare, abia acum am bagat de sama cat de negru e Razvan!( contrastul cu sora e de vina!)
Sovi, multam de recomandari- mai ales alea cu hrana sanatoasa nu le voi putea tine, ca daca sunt singura nu m-oi apuca de gatit! Am achizitionat cu greu niste mezeluir, mi-am facut o pita la masina si imi pare rau ca mi-a fost lene sa ma duc dupa o inghetata! dar am facut 50 de abdomene!
Nu stiu ce am mai vazut azi....a, filmul cu Patrick cel cu capul mare si cu mama cantatoare! Mi-am sucit gatul nitel, dar m-am descurcat!
Ariel, eu nu stiu ce pacate ai tu din alta viata de te chinui cu bolesnitele astea! Surprinzator e ca sotul scapa de fiecare data, nu?( sau gresesc?) daca e di pi la Botsani, de unde e si cumnatul meu...e de inteles.Ala umbla iarna in tricou si se simte bine, si mereu zice cum a mancat el mere cu pamant si viermi din ograda si de-aia e asa sanatos!
Si ca o alta paranteza- eu am invatat ca febra peste 38 nu e de la dinti, si kk cu firisoare de sange chiar nu e in regula!
VAd ca se inmultesc dintii pe creanga...sper sa nu se-apuce astia mici sa roada frunzele, ca omizile!
Eu nu ma pregatesc inca de asta, ca Ilinca a prestat pe la 11 luni primul dinte, iar cu sebaceu am avut conventie inca din burta ca pana la examen el se va comporta exemplar!
Vai de fundul meu ce ma asteapta dupa!
Dau un send si mai revin, daca mai storc din neuron ce-am mai citit azi pe-aici!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Aoleu, LA MULTI ANI, ALEXIA DE NICOL! s-a dus ziua, dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
poze
mimonix spune:
urmeaza Clau
Balea e singurul loc din tara asta unde m-as fi dus in week end-ul asta sa scap de caldurile astea....neneee ce bine tre sa fi fost cu hanorac si ce bunica tanara o sa innebunesc Arielmai sunt locuri in salon?
Rebe e delicioasa si pare cuminte rau MARE ARTISTA
Clau, vad ca ti-a raspuns Cami cu jumperul, va urez succes...intr-adevar Vladut a facut progrese, nu-l pun f des...uneori nu-i prea incantat, depinde si de toanele lui...ideea e ca nu-l las acolo de capul lui si nu sta mai mult de 15 min...dar bune si alea...15 min colo, 15 dincolo...trece ziua
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Mimoooo, stai sa-ti zic inca una: la munteee...ce crezi ca am facut?
de plictiseala, normal...sa stau asa degeaba?? am facut un ditamai tortul diplomat!!!
Tuchi, cu placere, va invit!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ariel_7000 spune:
BUHUHU! mda, se pare ca asta mi-e soarta ...iarasi o seara ca precedenta....urlete isterice, racnete pana la sufocare, tipete ascutite ...s-a adunat tot familionul sa se zgaiasca in gura lui si s-a DECIS ca e ridicatura albicioasa si zgariecioasa in dreptul caninului....dar, la un studiu mai amanuntit,s-au mai observat alte 3 pete albe ridicate!!!! cu ce am gresit???? acum l-am adormit, cu chiu cu vai, i-am dat nurofen ca avea aproape 38, 3 pic de algocalmin si i-am uns gingiile cu dentinox, care e cu mult mai bun decat calgel...contine lidocaina:)) cred ca o sa ajung sa ador lidocaina asta! s-a calmat aproape imediat, deci e clar care e motivul furiei lui. m-am dat si eu cu gel sa vad efectul si e chiar fain, amorteste gingia...am 1 ora de cand m-am dat si inca e amortita putin! asa ca nu mai stati pe ganduri si dotati-va. calgelul e apa de ploaie!
send ca iar pierd!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
tuchita spune:
Bubule, nici in concediu nu stai locului, nu? de ce nu stai tu in crangasi, ma hranea si pe mine cineva zilele astea....
mi-am aduc aminte....despre soldurile copiilor!
Mimo si stela, eu m-as duce musai la inca un doctor, din pacate doar de numele de fodor auzisem si eu, dar or mai fi si altii, ca nu e de glumit!
Ilincai mi-au zis ca are displazie de sold la nastere, am plans 3 zile ca proasta, apoi m-am reglat la cap, mi-am facut o programare la un dr si la o echo unde s-a infirmat totul! Am purtat-o vreo 10 zile cu 2 pamapersi ca asa mi s-a zis!
ma rog, idee e ca atunci m-a chemat la control sa-i mai faca o echo la 4 luni, nu m-am mai dus din motive ca nu mai credeam ca are nik copilu si era cam scump!
Cred ca v-am mai zis ca mie nu mi-a vazut copii nici un pediatru( cu exceptia acelui consult pt ili) si ca sunt super multumita de dr de familie-tanara, draguta si bine pregatita, care face la fiecare consultatie manevra ortolani( aia de incerca Liana sa o explice-greu de realizat corect fara experienta!) si care evidentiaza eventual unele modificari!
Apoi, am o nepoata nascuta la BT, acum 11 ani, care a fost suspicionata cu aceeasi problema, si cum in secolul trecut la BT nu existau echografii i-au facut vreo 2 radiografii si n-a patit nik- e inalta si frumoasa, mai are pana la perioada fertila!
Cat despre premergator- il consider o mare salvare la casa omului, orice dr ortoped o sa-l interzica! Pe ilinca am pus-o de la 6 luni, a stat in el pana la vreo 9 cand a inceput sa mearga in 4 labe si n-a mai fost interesant! N-am lasat-o niciodata mai mult de 20 de minute si intotdeauna a fost incaltata cu ghetuta cu taloneta!
Sebaceul l-a testat( am unul de la Chicco, f bun/frumos/rezonabil ca pret!), dar pentru ca n-am reusit sa-l incalt nu l-am lasat prea mult! In plus, deja se taraie extrem de bine pe jos incat nu cred ca va mai fi intersat!
daca aveti timp si chef, la pozele mele gasiti un filmulet cu el in premergator!
cred ca ma apuc de numarat oi ca Sovi, desi mie nu-mi iese treaba asta niciodata...cred ca mai bine ma fac ca deschid o carte, poate adorm!
poze
ariel_7000 spune:
bubule, nu te supara pe mine....nu am vrut sa te neglijez, insa sunt cu nervii tocati marunti, mici, micutzi! nu am vb cu tine pt ca eram preocupata sa vorbesc singura!
mimo, hai ca am loc si pt tine in salon! daca vrei te las maine....cu teo, hahahhaha!!!
tuchita, mda, se pare ca m-au atins blestemele nu stiu cui...cui i-am gresit atata nici eu nu stiu! al meu e super rezistent si el umbla in tricou iarna, cu o gecuta subtire deasupra. in rest sta in pantalon scurt si tricou pana in noiembrie...si le ia iar la purtat din martie:))) cred ca i se trage si de l aregimul de viata pe care il are...nu bea, nu fumeaza, e vegetarian, face sport...DAR, a patit-o si el de data asta!!! l-a luat virusul si pe el, in zona ochilor, a facut conjunctivita virala si arata saracul de parca a sudat toata noaptea. nu incepe si tu cu merele cu viermi:)))
am aflat misterul mucusului sangvinolent!!! am vb cu pediatra azi si mi-a zis ca sigur e de la antibioticul pe care i l-a prescris, ca i-a afectat membrana intestinala...am citit prospectul si la reactii adverse era trecuta si asta ...i-am dat biotics in continuare, am crescut la 2 plicuri, argila si inca ceva pe baza de sacharomyces nu mai stiu cum (nu cerevisiae) si si-a revenit. are kk normal acum, dar inca il mai tin pe regim cu humana hn, fara fructe, legume sau alte d-astea...
roxana, am raspuns mai sus...referitor la kk si mucus. trebuie retinut si preparatul asta BIOTICS. am vb cu dr. si a zis ca daca era e coli nu disparea mucusul asa usor si starea i se degrada considerabil...verdict dintisorii au slabit imunitatea si asa slaba si l-a atacat viroza si pe el...e o porcarie de virus care ataca la nivel digestiv si/sau respirator...
gatul meu e inca in pioneze, dar e mai bine...sincer am si uitat de durere si de toate...macar mi s-a desumflat urechea:)
send!
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
bubu05 spune:
Of, Arielule....saracuta de tine...mai dar si febra si toate alea...nici nu vreau sa ma gandesc! cum sa ma supar, ma? ma alint si eu
Si biotics e super bun, da-i cu incredere.
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ariel_7000 spune:
tuchi, pai te mai duci la munca? intelesesem ca ti-ai luat concediu pt studii...daca nu iese cu oile, mai stai cu noi, ne mai spunem ofurile, ne mai dam cu capul de un zid, mai bem ceva...
POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO
bubu05 spune:
Tuchi, chiar n-am bucatarit nimic, mi-a facut socrela Acum sunt la spalat/calcat/despachetat Nici vase n-am spalat, s-a ocupat randunoiul
Ma duc la nani, ca mi se lipesc ochii...
Noapte buna si linistita!
Bubu mic
Bubu mare
Poze