Puiuti de Randunici 2008!! (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

gecko - tu erai cu cafeluta buna? sa vezi ce cafea buna a facut fi-mea la cat de ametita si fara vlaga m-am trezit azi sa vezi acum ce spirt sunt

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya
Eu fac piureul de legume mai mult odata, si il pun la congelator. E super ideea lui Tuchi cu borcanasele de urocultura. Au cate 100 ml, deci o portie. Ultima data am bagat la congelator vreo 5, dar vreau sa mai iau.
Uleiul o sa-l pun in fiecare portie dupa ce o dezghet, cand mananca.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Buna ideea..Asa cred ca o sa fac si eu.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Maia
Eu o sa pun piersicile intregi ca Sovi.Chiar daca se storcesc,reusesc eu sa-i iau pielita si sa scot samburele.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

naty ! poate are doar o perioada mai proasta. si teo a avut o perioada in care nu papa mai deloc. lasa ca nici acum nu papa mai mult de 600-700 de ml de lapte, de fructe, cereale, legume......nici vorba! cu maimutareli, urlete, mazgaleala ca la cocina si eu si ea si injurul nostru , abia daca papa 1-2 lingurite. dar 2 e mult, se intampla raaaar!
multam de sfaturi fetelor ! sclifosita asta nu vrea sa manance mai deloc, o molecula la masa e arhisuficient; cred ca desi fac din sfert din fiecare leguma i-ar ajunge ptr juma de an
varuna las ca nu-i bai cu uleiul, papa mai dietetic
mimo doctorita la care am mers sambata, mi-a dat 2 listute de diversificare. un aptr 5-6 luni , alta ptr 6-7 luni, si in ambele scrie " seara: lapte praf + cereale"

quote]citat din mesajul lui natynic

Buna, Liana, imi pare bine de cunostinta. Alalataieri pt prima data am facut piure pt 2 zile (cu ulei cu tot) si, daca in prima zi a papt f bine, ieri nu am avut acelasi succes. Nu stiu insa daca nu e doar o coincidenta pt ca de 2 saptamani am mari probleme cu mancarea la Iulia (cu piureurile dar mai ales cu laptele), drept urmare nu a luat practic deloc in greutate, sunt pur si simplu disperata, nu mai stiu ce sa-i fac.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

[/quote]

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ce de poze frumoase am vazut...

clau super la balea, e unul din locurile mele preferate...iar rebe in masinutza e supertare!

bubu mi-au placut pozele si de la munte si de la ziua ta, mi-au placut balerinii f mult, de unde i-au luat cumnatelele?

miha am uitat sa-ti urez sa stapaniti sanatosi leganutul, poate pui si poze!

ariel esti spre bine si tu si teo sa inteleg...ce bine!

sovi am ras sa mor de tine cu nectarul, ca si maia vad...uite asa capata omul experientza...

stela si luny sa va fie de bine piscineala!

naty vezi ca se poate???

amira s-a foit s-a marait pana la urma a adormit pe jos, pe paturica ei...

ma duc si eu sa fac un dus ca mor de cald!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

100 ml la o masa???????? cred ca atat o sa manance la 18 ani dupa cum ciugule acum ....nu vrea si pace!!!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Many authoritative guidelines will say that most fruits and veggies will keep from 8 to 12 months in the freezer. This is mostly true of foods that are frozen in their natural state. This is also assuming that the freezer remains at a constant sub-zero temperature. Storing foods in a deep freezer is best should you wish to keep frozen foods for that time frame.
Remember that when certain books give freezer time guidelines, they rely on the typical guidelines for fruits/veggies that have NOT been cooked and turned into purees!

eu o sa le pun intregi pana la urma..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

liana imi pare rau...i-ai luat pipi? probabil ca stii, dar o mai spun si eu: exista la noi, desi am auzit ca se gaseste mai greu, infant formula adik vitamine pt bebe pt a stimula apetitul, de la cali-vita! pt cine e interesat

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Many authoritative guidelines will say that most fruits and veggies will keep from 8 to 12 months in the freezer. This is mostly true of foods that are frozen in their natural state. This is also assuming that the freezer remains at a constant sub-zero temperature. Storing foods in a deep freezer is best should you wish to keep frozen foods for that time frame.
Remember that when certain books give freezer time guidelines, they rely on the typical guidelines for fruits/veggies that have NOT been cooked and turned into purees!

eu o sa le pun intregi pana la urma..

mda, adevarat, probabil oxideaza deja in timp ce le manevrezi tu acolo sa le cureti si sa le faci piuree, corect...atunci eu nu mai pun deloc am mai taiat una de pe lista si-asa, la cat mananca vladut trebuie si un congelator nmai pt fructe

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pai nici eu nu pun tone, pun ptr inceputul diversificarii, ca nu vor mai fi pana ajungem noi la fructe..si la iarna nu-mi vine sa ii dau d-alea umflate cu chimicale..vad eu cat pun..macar la inceput, cat sa se obisnuiasca stomacul, sa ii dau congelate, l;uate de la taran, nu d-alea..

Mergi la inceput