Puiuti de Randunici 2008!! (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Eu fac pt doua zile si pun uleiul in toata cantitatea, oricum merci ca mi-ai amintit...uitasem cu totul de ulei

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am pus la congelator o punga cu un kg de prune!..
sovi piersicile le pui cu sambure sau le desfaci si-l scoto?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Steluza ai vazut ca fata avea motiv sa fie mofturoasa, bravo pentru dintisorisi la mai multi fara alte frichineli...

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna, Liana, imi pare bine de cunostinta. Alalataieri pt prima data am facut piure pt 2 zile (cu ulei cu tot) si, daca in prima zi a papt f bine, ieri nu am avut acelasi succes. Nu stiu insa daca nu e doar o coincidenta pt ca de 2 saptamani am mari probleme cu mancarea la Iulia (cu piureurile dar mai ales cu laptele), drept urmare nu a luat practic deloc in greutate, sunt pur si simplu disperata, nu mai stiu ce sa-i fac.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Fetelor am baut cafea facuta de fiica meaA fost bunaa!
Si acum din capitolele trecute:
Nicoleta- ai avut curaj sa te tunzi asa scurt la fel si Ursuleata!Va sta tare bine si mai ca m-ar tenta si pe mine dar mai astept sa ma hotarasc abia dupa nunta ca in oct. sunt nasa gogoasa.Nico deci imi place cum iti sta si important este sa te simti bine.
mimonix-poate punem de-o intalneala.
Si Andra mea s-a jucat cu masini si avem si acum de la ea masini mistooo metalice pt. junior.Avem o masina teleghidata tot de la fata ramasa.I-a sa-i pun eu baterii sa vad ce face copilu'.Coincidenta mai mare nu se putea.Andra e bucuroasa ca sunt mai ocupata cu Vlad ca-mi mai scapa printre "degete"si-o mai taie cu fete,baieti.Apoi cred ca avem multe in comun mai ales articulatiile subrede.Nu stiu ce naiba am dar nu mai pot sta" pe vine".Chiar asa m-am rablagit in loc sa intineresc?Si mi-a placut mult de Teo care face galagie acum mare nu cand a fost mica.
gecko-super comentariu despre tunsori de toti banii!Asa cresc toti baietii mey cu capul mareee.Eu cel putin cunosc multi baietei care au avut capul mare de micuti si apoi s-a proportionat odata cu cresterea si cu restul corpului.Multumesc muullttt,sa dea Dumnezeu la toata lumea si toti copilasii sa fie sanatosi sa se bucure de ei caci tare greu se cresc.Si eu am admirat toti puiutii dulci si dolofani.
ariel-Si noi am fost bolnavi inclusiv Vlad a fost virusat dar el a scapat cu oscilococcinum si picat. in nas paracetamol supozitoare.Eu am tras targa pe uscat vreo sapt. si apoi am luat augmentin tataa ca nu mai tinea figura si oscilococcinum,saridon (alaptez si e problem).La impachetari stiu ca se cuprinde si capul pt. a nu i se urca febra la cap.Vreau si eu idei pt. rochie de nuna ca in oct sunt nasa si sunt in pana de ideiTu parca spuneai ceva de un site?
Sanatate la puisori si ma bucur ca nu mai are Teo febra.
Giani-Andrei seamana cu tine si cu tataie?
Valentina C-frumos bursucel
O sa-ti fie cam greu..
Adela - Bine ai venit!
Cami - Frumosi copilasi! vezi sa nu fie viroza! Al meu a fost agitat vre-o saptamana!
Olgutza - Sa va bronzati misto la Jupiter
Stela - Imi pare rau ...
Liana - La multi ani!
mihutzaM - fericiti copilasi! Acum se pot intoarce, suci, invarti ...
Vio - Bine ca sunteti bine!
Mucus in scaun mai inseamna ca a fost sau inca este racit
Clau - Super distractie la munte!
Varuna - Un tarc pentru copil? sau uniti paturile.
Este frumos la mare dar nu stiu ... m-am saturat de caldura asta. te rog sa ma crezi dar in nici un sezon parca nu a fost asa de cald ca anul asta
Roxana Claudia - Vai prin ce ati trecut. Era agitat in inainte?
Naty -
bubu - Eu pun ulei de masline la fiert cand pregatesc legumele lu` Vlad.
luny - Calatorie placuta la munte!
Bitza - Lasa ca vine el lapticul caci si eu am mai patit asa ...
Un calduros "La multi ani!" tuturor celor nascuti pe 25!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Lianasi eu fac piure in fiecare zi, dar ca sa am timp il fac in timp ce doarme la pranz si i-l dau dupa ce se trezeste (pe la 6 seara )..mananca lapte,fructe, lapte, legume,lapte (si inca un lapte uneori de unde rezulta ca seara ar cam trebui cereale dar daca doctorul zice ca nu ...mai vedem un doctor, vorba lu' Stela )
Lunynu stiu sovi cum s-a hotarat cu piersicile dar eu am retinut cum face maia si asa voi face: curatate de coaja, fara sambure facute piure , ca oricum se inmoaie la congelator si pe urma e mai greu sa le cureti , ti se storcesc in mana ...maia zicea ca le pune in tava si coate cubulete...o fi vorba de tava din aia pt cuburi de gheata ? eu as pune portii, in pungute mici...desi, cate piersici poti sa pui ca tot nu-ti ajung toata iarna....mai vad...

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

lianam-Da...e chin cu mancarea in fiecare zi mai dar e cel mai bine asa.Am dat lui Vlad si la doua zile acelasi tip de piure dar puneam ceva sa difere gustul(iaurt,cateva picaturi de lamaie).
Piersicile de preferabil decojite,fara sambure caci oricum se coflesesc dupa decongelare.Eu am preferat sa le fac piure si apoi puse in cutiuta la frigider.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Mimo a fost misto filmul. Mie mi-a placut, randunoiul s-a cam plictisit saracu'...
A fost taaaare haios sa-l vad pe Pierce Brosnan, in toata frumusetea, masculinitatea si sexosenia lui, cantand...
Filmul e o comedie romantica si musical in acelasi timp, cu melodiile ABBA. Si canta el frumos "SOS, can you hear me, SOS"
Colin Firth lalaia "Give me a man after midnight, Won't somebody help me chase the shadows away..." - in film isi descoperise dragostea pentru un adolescent frumos
Merryl Streep era "Dancing Queen, young and sweet, only seventeen..."

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

suna bine, merci...il pun si pe asta pe lista de "nice to have" alaturi de masina pt spalat vase

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am terminat un capitol, asa ca forumesc un pic.

Eu fac piureul de legume mai mult odata, si il pun la congelator. E super ideea lui Tuchi cu borcanasele de urocultura. Au cate 100 ml, deci o portie. Ultima data am bagat la congelator vreo 5, dar vreau sa mai iau.
Uleiul o sa-l pun in fiecare portie dupa ce o dezghet, cand mananca.

Piersicile le voi pune la congelator gata facute piure. Ori le pun in borcanasele de plastic, ori in tava cu cuburi de gheata. Si cand papa, ii dezghet 1,2,3 cuburi, depinde cat papa.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Asa e,Ana,urla cu motiv saraca..azi a marait bine mai devreme,i-am bagat 2,5 nurofen si a adormit..doarme de ceva timp..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput