Puiuti de Randunici 2008!! (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Neata,pregatesc cearsaful
Sovi eu tin sticlutele pt. Vlad la frigider.Ma gandesc ca poate nu au fost capsate bine ale taleHa,ha,ha ce primire le-ai facut prietenilor.Eu fac de muulti ani compoturi de piersici pt. ca prajitresc iarna cu ele si mai mancam sin asa sau o salata de fructe...intr-un an le-am pus la fiert si am uitat de ele cun Andra care era micuta..bey frate au sarit capacele si tocmai pe tavan si pe pereti am avut pulpa de piersici.Sui cine varuia a doua zi?

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Scuze dar scriu si cu juniorul in brate si-si mai baga manutele...
Eu am luat jumperul de pe site-ul Bubulici.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Kyavine el si cheful , pana atunci incearca asa fara chef
Cum a fost filmul, ca am auzit o gramada "de bine" despre el si ma roade curiozitatea...

Altfel... Maia si va anunt ca am reusit sa tai unghiutele copilului , dar stand "pe vine" intr-o pozitie nu tocmai potrivita pt batranele mele oase si ligamente, drept care am intepenit acolo si am crezut ca nu ma voi mai ridica

Am hranit copilul cu fructe din borcan (proaspete nu mai aveam ) si NU AU DELOC acelasi gust ...mar+morcov a mai mancat
vorba'ceea....astea-s f dulci desi scrie pe ele ca n-au adaos de zahar ...haha!cine crede?

Edit: am vazut si Mufarinul care a papat pamant si si-a dres gustul cu o bere
Luny, NAN se ambaleaza in Ro dar e produs "afara"...eu NAN am folosit de la bun inceput si n-am avut probleme cu el, desi am auzit multe "de rau"...eu spun ca unul din principiile importante de care trebuie cont daca treci pe LP este sa poti sa asiguri si continuitate in aprovizionare fara sa te dai peste cap, ca se duce si se tot duce si se termina cand ti-e lumea mai draga
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ce faci mimo, iar dai "chipsuri" la copil?? cine a zis de adaos de zahar??? ia vezi, nu au niste sirop de porumb? ca se practica...e mai rau decat zaharul...culmea e ca am vazut la o marca de lapte praf ...

eu o tai...ma duc incetisor, spre mama...revin diseara, cu toate ca de azi vreau sa reduc din buhuhueala :), adica sa o fac dar pana la ore mai rezonabile...
pup

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Maia cand apari tu imi zboara gandul numai la mare...si imi place foarte mult marea iarna...mmm. Saptamana care vine plecam si noi la mare, in Saturn...
Mimo si eu i-am dat Marei caise de la borcanel da' nu le-a vrut nici pe alea, le-am mancat tot eu. Astept sa se trezeasca si incep circul cu legumele.
Kya nasu-n carte .

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mimo a fost misto filmul. Mie mi-a placut, randunoiul s-a cam plictisit saracu'...
A fost taaaare haios sa-l vad pe Pierce Brosnan, in toata frumusetea, masculinitatea si sexosenia lui, cantand...
Filmul e o comedie romantica si musical in acelasi timp, cu melodiile ABBA. Si canta el frumos "SOS, can you hear me, SOS"
Colin Firth lalaia "Give me a man after midnight, Won't somebody help me chase the shadows away..." - in film isi descoperise dragostea pentru un adolescent frumos
Merryl Streep era "Dancing Queen, young and sweet, only seventeen..."

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Daca vreti sa-l ascultati pe Pierce Brosnan cantand:

http://www.youtube.com/watch?v=XKNf01KDzzA&feature=related

Si acum gata, o ascult pe Varuna, bag nasu'n carte.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ce barbat domne ! multilateral dezvoltat
spor la "bagat nasu-n carte" !

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Daca vreti sa-l ascultati pe Pierce Brosnan cantand:

http://www.youtube.com/watch?v=XKNf01KDzzA&feature=related

Si acum gata, o ascult pe Varuna, bag nasu'n carte.

Varsta bebelinei

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neatz la pranz..
Roxana..bine ai revenit pe la noi..of,imi pare rau ca ati trecut prin asa greutati.Avem si noi 2 dintisori jos si am avut parte de urlete zile in sir din cauza asta,dar nu s-a lasat cu febra sau alte alea,Doamne fere.
Ariel,nasol tare de voi..ofof..sper sa aveti totusi un concediu fara urma de bosnitha.
Mey,am vazut si eu la Tea in kk un mucus mai demult,da nu i-am dat importanta ca alta problema nu am zarit..
Am vazut-o pe draguta Rebe conducand masina si familia la munte..
Pozele cu bubulina m-au dat gata...si mi-e o foameee..
mimo-care are incredere in spusele mele,a fost cald bre,la piscineala,dar noi eram la umbra si tare bine fuse..iar Muffy si pe mine m-a imbolnavit cu datul lui din fund si statul pe palme si tararea usor usor..precoc bine.
tuchi,lasa ciripeala din miez de noapte,ca tu ai treburi mari.Bine ca ai ajuns la o intelegere cu sefu.
gecko,nu a putut Tea sa fure fluturasul Mufarinului ca erau prea multe persoane de fata..dar a lasat pe data viitoare.lasagna,hmm..
HAIDA SUS,NATY!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mai mamici randunici care dati la pui sa pape piure de legume: faceti piure doar ptr o masa? sau ptr 2 zile? eu am incercat in execes de zel sa fac zilnic, da e chinuiala naibii, ca e cantitate mica si abia o "mesteresc" ! si ....daca faceti ptr 2 zile, incorporati uleiul de masline in toata cantitatea, sau doar in cea pe care o mananca?

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput