Puiuti de Randunici 2008!! (84)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

maia we trecu, si eu nu am mai plecat...dar mersi de urari!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty imi pare rau ca a intrat Iulia in greva foamei.

Eu i-am descoperit alt buton Sanzianei: papa cam jumatate din piureul de legume, apoi incepe sa se maraie. Ii dau laptele, si dupa ce termina biberonul, papa si restul de legume. Si uite asa e mami fericita ca a mancat puiul tot.
Acum, de exemplu a basculat vreo 80-90 ml de legume, si 160 de lapte. Sunt super multumita.

Si dimineata cu fructele, la fel am facut. Si a papat o piersica intrega cu jumate de para.

Incearca si tu asa, poate merge.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

rox, nu i-am luat inca pipilica. nu am gasit ieri pungute, si in plus trebuie sa gasim o modalitate de a ne sincroniza cu randunoiul care sa ne duca la clinica. chiar asa, ai idee daca are importanta momentul recoltarii (adica dimineata, seara...); la adulti stiu cum trebuie, dar la bebei....si am uitat sa intreb. cred ca o programez si la un eco, daca e bal...bal sa fie ! inca nu ii dau vitamine ptr apetit, ca desi papa putin, ia in greutate, ceea ce inseamna ca asimileaza ce mananca. nu e grasuna, dar sunt multumita deocamdata cum e. insa ma enerveaza ca e asa sclifosita si plangacioasa(o fi si de la dinti saracuta, ca mi-a zis dr ca e inflamata gingia dar or sa iasa fff greu; sa vezi specatcol !in plus mai e si alergica la muscaturile de insecte, si acum are niste bubuloaie...!...se cam amesteca semnele astea si se cam leaga de unele afectiuni, sa le zic asa, si dr astia nu ma multumesc cu explicatiile lor, tre sa mai cercetez ; dar daca as stii exact, m-as plictisi apoi, ar fi prea monoton )...aoleeeeuuu, sunt mai nebuna ca nebunii ; si din ce stii cate ceva de boli, din aia esti mai paranoic si ti se pare ; da zau ca daca nu ar plange in halu asta, as fi mai "normala"

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Liana rabdare, multa rabdare...!

Si pe mine ma apuca dracii, cand ii dau de mancare, si cad ca incepe sa maraie, si sa se tot intoarca in stanga si in dreapta... O iau in brate, mai facem un tur de camera, mai schimbam peisajul, si incercam iar... Pana la urma functioneaza.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

aoleu mimo mor de invidie ! ce pui la copil in papa de e asa papacios?
eu nici vorba sa pun la congelator! stric orzu' pe gaste la cat mananca soricelu' meu ! si apoi, daca ai produse din surse sigure (gen parinti, apropiati de care stii sigur ca au fructe si legume "nechimizate"), da, merge sa faci stoc daca ai papacios la usa casii ! daca nu....parerea mea ca nu merita, ca stiu eu prea bine cum e si cu "taranii" din piata si produsele lor "neaos romanesti" !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Liana,sa ne luam de mana cu Teele noastre pretentioase...Macar sa fie sanatoase...Asa imi sta pe creier si mie problema cu soldul..se pare ca dr Jianu e in concediu..vom merge totusi la o eco sapt asta
Bv,Sanziana!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

kya, asa zic si eu: rabdare gogule, rabdare! candt, ma scalambai ca toate relele, ii fac looping-uri cu lingurita...poate, poate ! ei, inca ma consolez cu gandul ca s-o obisnui ea, si ca papa laptic cat de cat si asimileaza!
mai nou i-am descoperit placerea de a dormi pe jos in sufragerie, asa ca dupa ce se taraie, baleste, maraie, bazaie cade lata si adoarme! ete ca asa mai fac si eu treaba !
varunaaaaa ...caaaaalc!!!

Mergi la inceput

mai da' ce-o face vali? cred ca lipeste buburuze si floricele pe pereti ! si lyvy, parca si ea incepea serviciul azi!?

stela...ce sa zic: niste magne-B6 sa luam, pana nu ajungem la tranchilizante
lasa, mai bine sa ii faci si sa iti iesi din idei, decat doamne fereste sa aiba copilul ceva; sa nu o pui in fundulet deocamdata si nici sa se sprijine pe picioruse (bine, asta nici fara suspiciune de displazie nu e recomandat inca); faci un eco si vezi ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

o plimbarica prin Carol, ceva, mai incolo?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Ramurica noua

Mergi la inceput