Puiuti de Randunici 2008!! (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Roxanici, saracuta de tine...si de Robert cu caninii lui cu tot! nici nu vreau sa ma gandesc prin ce chin ati trecut...si Ariel la fel...ce mila mi-e de micuti cat se chinuie cu dintisorii...parca ma si sperii...Vlad n-a plans deloc la dinti sau masele, poate cateva nopti maraite, dar nu mi-au ramas in minte...asa ca mi-e groaza acum sa nu fie pe dos

Roxana de Amira, multumesc de primire! Acum incarc si pozici sa ne vedeti.
Tie cum iti mai e? te-ai recuperat?

Ariel, tu nu vorbesti cu mine?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ariel - atentie la kk cu mucus! Eu sunt super patita cu asa ceva! Asta nu e semn decat de enterita! Cand apare mucus in kk e de sunat pediatrul! Poate fi o infestare cu afurisita de escherichia coli, din cauza carei am stat in spital 1 sapt cu Cata, cand avea 6 luni!! Primele 2 zile au fost kk cu mucus, afurisita bacteria a erodat intai in mucoasa intestinala...apoi a aparut sange Si avea cam 8-14 scaune pe zi cu sange!!! Deci, pe oricine aud de mucus: mergeti la pediatru. A mai avut inca de 2 ori cu mucus, dar de data asta nu era vorba de E Coli ci de alte minuni, cauzate tot de diversi virusi. Sa nu pleci la bulgari cu copilul pana nu te la muresti. KK din cauza dintilor e apos inspre diareic dar nu cu mucus. Of mi-e groaza acum ca mi-ai pove...

Cami - nu se vedea nimic pe gingia bebelui. De fapt nici acum nu se vede cu adevarat dintele ci doar e crapata putintel gingia.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, imi pare rau ca va chinuiti asa, bietul Teo. Sper sa treaca repede de tot si sa va reveniti cu totii. Te cred ca ti-e greu, e dificil de suportat! Asta imi aduce aminte de perioada colicilor...

Roxana Amira, a fost frig tare la Balea. Uite aici o pozica friguroasa!

Roxana, asa este, avem cu totul alte preocupari acum: legume, fructe, carnita, cereale, laptic, vaccinuri, kk, etc. E greut, dar si frumos tare!

Valentina, servici usor maine!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Ah, ce m-am delectat cu pozele lui Clau de la mare! ff scumpi toti patru, rebe seamana cu Razvanel si parca amandoi cu tine

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, mi-a mers la inimioara comentariul tau!
Sunt gata pozele de la munte?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Clau sunt tare dulci puii tai! Iar Rebe in premergator m-a dat pe spate
Bubu ai un mic tiz in persoana lui Luca: cand si-a dat drumul la gangurit ii placea tare mult sa faca "bu-bu" (cu spumele de rigoare la botic) si de atunci asa i-a ramas numele.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Pai chiar sunteti niste frumosi!

Acum incarc poze

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2299208360102778794zxoneA

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, Roxana, nu baga spaima in mine. E-Coli?? NU cred sa fie valabil la toti, el asa are kk de mult timp, si nici urma de sange sau altceva, are de la 0-3 scaune pe zi... in greutate ia bine, deci ce-o fi?? Cum sa faci coprocultura unui bebe asa de mic? Oare merge din scutec? Eu stiam ca E-Coli se afla in intestin oricum, coproculturile se fac numai daca apar probleme (sangerari, varsaturi, diaree, febra...). Uf, mai dorm eu la noapte?? :(( Sovi, la voi cum e cu mucusul? Apare mereu? Kk are miros ciudat, ca la noi nu, acelasi ca intotdeauna...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ce simpatici sunt Teo si Mufy.
Pe Teo n-ai bagat-o la apa?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput