Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 7
CD27 spune:
Banu, bine ai revenit, sper ca te-ai distrat de ziua ta
Tocmai se discuta in paginile anterioare cat se da la nastere, Andreea_and a postat un mesaj, nu mai repet ce a zis ea (oricum preturile sunt orientative, o cunostinta care a nascut natural in iunie, la Cantacuzino, a dat 12 mil la dr), iar pe prima pagina, unde este listutza cu fete, poti sa vezi la ce spital naste fiecare si cu ce medic
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy.p spune:
Simodina sper sa termin si eu bagajul cat de curand fara sa mai caut pretexte peste pretexte sa nu-l fac.
Andreea_and vezi ca am vazut sac de dormit fara fermoar in fata si pe bebelusultau.Poate iti place.
36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
Banu2268 spune:
cd
mersi da m-am distrat mi-am cautat un cadou.....
si eu tot la cantacuzino
dar nu-i cam mult 12 milioane?
avand in vedere ca..... dr sta cu tine cat 30 de min>? te taie te coase.....
am o fosta colega de facultate care a dat la elias 10 milioane...la dr
in fine eu nu cred ca dau mai mult de 10, ma gandeam poate ca mai putin ca oricum dai dupa.....
Banu 29+ Salih
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Banu2268 buna.. ce mai faceti? Imi spuneti si mie va rog cam cat aveti de gand sa dati voi la dr la nastere si cam la ce spitale sunteti? multumesc Banu 29+ Salih |
Pe prima pagina poti vedea cu cine si la ce spital vor naste cele mai active dintre noi. In rest cred ca ne poti intreba punctual. Eu nu am cum sa te ajut cu cat voi da doctorului pentru ca nu ii dau nimic.
Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)
Banu2268 spune:
muuh
multumesc
ce bine de tine
eu vreau sa cheltui toti banii cu bebe nu cu dr hehehe
inca n-am cumparat mare lucru si parca intru asa in panica.
am luat cateva lucrusoare pentru el pt spital dar pt mine nu. Nici n-am chef sa ies din casa pentru cumparaturi pe vremea asta.
astept babyexpo din 18-21 spetembrie sa cumpar de pe acolo poate sau si din alta parte numai sa se mai racoreasca un pic....
Banu 29+ Salih
CD27 spune:
Nu stiu daca e mult sau putin Banu, asa au considerat ei, tinad cont ca au chemat dr noaptea (a fost foarte prompta a venit in jumatate de ora), au recoltat celule stem si a fost nastere naturala, nu cezariana, intr-adevar ii dai dupa dar...eu cred ca mai ai nevoie de dr respectiv si dupa nastere, cel putin cat mai ramai in spital. Te orientezi si in functie de cum ti s-a parut 'prestatia' ca sa zic asa
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Banu2268 spune:
da ai dreptate....
eu am vrobit deja cu cineva care fusese la ea si nascuse deja cu ea.
dar am inteles ca vine spre final.... cand aproape sa nasti. adica de venit vine si in restul timpului stai cu moasa.
mai ai nevoie de dr si cat mai stai in spital normal da nu stiu nu ma pot hotari exact cat sa-i dau. Persoana cu care am vorbit mi-a recomandat sa nu stau la rezerva si sa aud si cate au dat celelalte sau cat o sa dea.... si in functie de asta sa ma orientez.
tu cat dai?
Banu 29+ Salih
Muuh spune:
Pentru preturi cel mai sigur intrebati asistenta doctorului vostru de la cabinet sau cand ajungeti sa nasteti intreaba sotul orice asistenta de acolo de pe hol. Ele sunt cele mai informate si au preturile "la zi"
kid la mine nasii s-au implicat minim si asta fiindca sunt foarte departe. Pe Alexei l-au vazut abia la botez si ca sa fiu eu multumita mi-au spus sa iau eu ce imi place si cum imi place iar ei mi-au dat banii. Imi adusese nasul intr-o delegatie o punga imensa cu haine pentru el iar la spital mi-a trimis un buchet frumos de flori. Acum au apucat sa imi aduca niste hainute, salopete etc. dar pe de alta parte nu imi pot spune cand vor putea veni pentru botez, urmand sa stabilim mai spre toamna iarna. Mie una imi convine situatia, noi suntem foarte apropiati de ei dar ne desparte o distanta destul de mare.
Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)
Banu2268 spune:
aa am uitat
pe mine tot o dr (colega cu ea) m-a trimis la ea si mi-a zis ca pot sa-i dau si 100 de euro la nastere
.....
Banu 29+ Salih