Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Andreea bine ai venit din spital, sa stai cumintica si sa te tii de tratament, felicitari pentru schimbarea semnaturii,multumim de vestile despre spital
Clau sa stai cumintica in pat, tinem pumnii sa stea Irina in burtica
Nausica, imi plac hainutele sunt tare simpatice si camasile tale sunt foarte dragute (de unde le-ai luat?)

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Andreea ai idee daca se da intr 200-400 euro la o nastere normala sau la o cezariana? tu ai scris intr-adevar "in functie de nastere" dar nu stiu daca te-ai referit la complicatii ale nasterii sau diferenta intre naturala si cezariana.

Clau eu am citat din mesajul unei mamici de aici de pe forum, nu am aflat nimic cat am fost in spital pt ca eram la alt etaj. Dar presupun ca se incepe de la 200euro pt nastere normala si ajunge la 400 pt cezariana. Cred ca e un minim si maxim, daca dr e mai putin renumit nu cred ca ajunge chiar la 400 cezariana, pe mine oricum ma intereseaza mai mult cat trebuie sa dau la personalul auxiliar - anestezist, moasa, etc. pt ca doctorului meu stiu cat ii voi da in ambele cazuri.

37+ cu Mina Alexandra

AMR 21 zile
Poze

saru'mana mult pt lamuriri, si eu ma gandisem tot pe la sumele astea insa e bine de stiut ca si in alte spitale sunt aceleasi scoruri.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Andreea bine ai venit din spital, sa stai cumintica si sa te tii de tratament, felicitari pentru schimbarea semnaturii,multumim de vestile despre spital
Clau sa stai cumintica in pat, tinem pumnii sa stea Irina in burtica
Nausica, imi plac hainutele sunt tare simpatice si camasile tale sunt foarte dragute (de unde le-ai luat?)

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

CD si multumim pt griji.

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Burtici va las pe ziua de azi si incerc sa ma culc si eu un pic. Sa aveti o seara si o noapte linistite si sa ne auzim maine cu bine.

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

M-am trezit si eu azi la ora 3 dupa amiaza dupa ce m-am sculat pe la 11 o ora asa sa mananc. Nu stiu zau ce e cu mine...

Tzitziri cam asa, ultimele pregatiri. Vad insa ca organismul meu se pregateste din plin pe invers de ieri- dorm de rup, secretia mi s-a diminuat mult in ultimele 2 zile, contractii am dar nu prea dureroase ( ma rog, eu am dismenoree asa ca suport ft bine durerile jos la burtica, cele de spate doar din travaliu mi se par criminale ), doar dansa am senzatia ca se rupe in doua de cate ori ma dau jos din pat si parca raman cu pb la burta...In rest nu prea mai am ce sa pragatesc, doar sa mai fac un calcul sa vad cam cati bani scot ca nu cred ca se da spaga cu card, nu Tzin pumnii sa primesti cadoul dorit de ziua ta!

Andreea ma bucur ca te-ai intors cu bine acasa si ca bb e bine. In ceea ce priveste Municipalul sa stii ca eu acolo am nascut acum 3 ani din motive de Elias in renovare si am stat vreo 3 sapt juma' la gineco cu apa rupta si juma' la neonato. A cotizat sotul si cred ca de la inceput, asta e sigur, dar nu i s-au cerut bani iar personalul medical a fost ft decent, multe ft dragute, altele mai reci dar politicoase. Nimeni nu mi-a vorbit urat si m-au ajutat ft mult. Cu copilul eu am vrut si am reusit sa stau in saloanele lui Culcer ( sunt cu 2 pana la 4 paturi ) pentru ca erau ft frendly si renovate, celelalte erau curate dar nerenovate. Sunt acolo vreo 2-3 asistente la neonato excelente profesional. Eu cu una dintre ele am continuat si acasa pana a facut Serban vreo 6 luni. Venea de 2 ori/sapt in prima luna , saptamanal pana la 3 luni si apoi mai rar. Iar la Mara deja am anuntat-o si o sa vina sa o vada cand ajungem acasa pentru ca am incredere ft mare in ea. Daca i se pare ceva imediat ma trimite la dr, pentru siguranta. Tot ea m-a ajutat cu pediatrul. Initial am avut unul cica bun recomandat de nasi care dupa ce am iesit cu copilul de 3 kg din spital dupa operatia de hernie mi-a zis ceva de genul " ei,acum e bine dar intr-o saptamana se vede daca a luat vreo infectie ceva ca stii cum se zice operatia a reusit da' pacientul a murit" si de cum a iesit pe usa am sunat-o pe asistenta plangand.

Eva Garmastan am folosit si eu dar nu mi s-a parut extraordinar, inteleg ca e mult mai bun daca il dai preventiv imediat dupa ce nasti ceea ce eu n-am prea facut... Am avut niste ragade urate vreo cateva saptamani de sugea Serban lapte cu sange. Acum voi incerca si cu Bioclin. Oricum sa stiti ca in perioada respectiva mameloanele de silicon m-au ajutat ft mult - AVENT marimea medie au fost OK - dar si la acestea depinde si de bebe si de san.

Nushulico merci de aprecieri, esti ft dragutza. Da' ce le-a vazut ea ca eu n-am anuntat nika Oricum in pozele respective, mai ales cele de acum, numai o mamica dragutza nu vezi, poate o balena dragutza , umflata bine la toate extremitatile (cap, maini, picioare ). Voiam sa mai pun cateva poze cu lucrusoarele dar sunt deja puse in sertare si mi-e cam lene scot, desenele de pe pereti le-ati vazut la Eva deja ( in curand vor ajunge si acestea uniforma ). Daca ma mobilizez o sa incerc sa mai pun cateva.

Hai ca iar am logoree. Se vede ca n-am mai vorbit cu nimeni ca sotzul saracu' a plecat brambura ca s-a plictisit. Mai citesc din urma ca am citit haotic.

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 6 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Clau odihna placuta si somn usor. Ma bucur ai fost la medic si e OK. O sa fie totul bine oricum. Tinem pumnii sa apucati 1 sept.Irina e mare, aveti deja 36 sapt.

Bitza sa inteleg ca maine poimaine gata? Uau ce emotie!

Anca ma bucur ca draga de Carla recupereaza asa frumos si tu esti atat de fericita!

Iepurila alcool alb de 70 imi aduc si eu aminte ca nu gaseai peste tot dar incearca la o farmacie cu laborator propriu sau uita-te pe net la lanturile farmaceutice si suna ca sa nu mai bati drumul degeaba pana acolo.

Nausica ft frumoase lucrusoarele, sa le stapaneasca mandra sanatoasa! Si camasile cu halat chiar mi-au cazut cu tronc. Magazinul de sosete din Carrefour Colentina e o minunatie si pentru mamici, mi-am innebunit colegele cu sosetele luate de acolo

Laureta oricum ar fi sa fie bine pentru bebe si pentru mami! Tinem pumnii

Andy, Tzitziri eu va inteleg perfect cu bagajul. Din sapt 35 ziceam zilnic "maine il fac" dar am terminat de cumparat tot acum 1 sapt si de facut bagajul acum 3 zile .

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 5 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and
Daca vedeti pe undeva produse bebe bleu si mai ales saculet de dormit va rog spuneti-mi si mie ca tare imi placea ala, mai ales ca nu avea deloc fermoar.

andreea, eu ii cunosc pe cei de la Bebe Bleu si stiu ca in momentul asta e o problema cu stocul. DAR urmeaza sa ajunga in curind un nou import. o sa vorbesc cu prietena mea si, daca am date mai concrete, iti spun.

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Cred ca eu am luat ultimul sac de dormit de la chicbb (bebe bleu), vineri Ce faza! Andreea, saculetul e super, bumbac 100%, fff calduros, si are fermoar lateral stanga pana jos! Eu asa cautam, nu cu fermoar in fata, sa nu ii fac rau la gat! Inteleg ca afara le retrag de pe piata pe cele cu fermoar in fata, din cauza multor accidente! Numai romanii vad ca sunt fani!
Sigur mai aduc ca e super, vei lua si tu!

Am fost la Chicco Ceaikovsky, nu mai au in magazin decat un sg exemplar, cel expus, dar Trio Enjoy Evolution, nu CT 02! M-a lamurit vanzatoarea ca e mai bun cel pe care il caut, CT 02, pt ca se inchide stil umbrela, dintr-un buton, se face patrat mic, asta Trio Enjoy nu se inchide asa, nu poti tine copilul cu o mana si inchide carutul cu alta mana, e alt sistem! Sunt vreo 3 miscari sa il inchid...plus ca am vazut in Auchan azi cu 1200 CHICCO TRIO ENJOY, pe cand la showroom Chicco e 1370 deci... Kid, nu il mai au (CT 02) pt ca fabrica chicco e in vacanta pana la 1 sept si incep sa livreze din nou carucioare pe la 15 sept, la prima productie! Nu il retrag deloc pe CT 02 (cum banuiai tu), merge cel mai bine pe piata , incomparabil mai bine decat Trio Ennjoy! Nu il mai trec pe site pt ca ocupa loc degeaba, e arhicunoscut, acum fac reclama prod noi! Vanzatoarea m-a sfatuit sa iau fie de la alt distribuitor, fie din alta tara daca gasesc, ca prima transa in Ro ajunge cam tarzior in septrmbrie (aviz amatoarelor).
Eu mai incerc la alti distribuitori chicco!
Ca sa nu plec cu mana goala de la ei, am mai luat un bibe de sticla cu tetina de silicon, acela Simply Fun!

Later edit: Nausica, fff frumoase lucrusoarele, mult bun gust, imi plac hainutzele pt bebelina pt ca au imprimeuri discrete, nu chestii multicolore, imi place ce ai luat!
E simpatica Pucca!

36+ LUCA

AMR 28 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, vezi ca Chicco de care zici tu cred ca are si la bimbomarket: http://www.bimbomarket.it/en/department.asp?id=40&caratteristica_id=&marca_id=2 .E din astea primele 3? Daca sunt taxele de trimitere 40 de euro tot iesi la 310 in total.Deci poate mai ieftin ca la noi.

Simodina, ma mai gandesc cu eco de ziua mea....e cam urat sa ma duc la eco desi am mai fost cu doua sapt inainte doar ca sa imi satisfac eu o curiozitate....Si se vede ca functionezi altfel..pai la ora asta se intra pe forum?

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna..

ce mai faceti?

Imi spuneti si mie va rog cam cat aveti de gand sa dati voi la dr la nastere si cam la ce spitale sunteti?
multumesc

Banu 29+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Va salut si eu fetelor

N-am reusit sa intru mai devreme deoarece..am inceput renovarile...scos tot din dulapuri...doamnee cate strange omul...apoi scoasa toata mobila afara..apoi dat parchetul jos..aveam portiuni mucegaite..nu ma intrebati de ce..urmeaza..alt parchet. alta varuiala..cautat alte perdele.draperii..si asa mai departe. Ce sa mai toata camera e santier..mi-am mutat cartierul general in sufragerie..si bineinteles..calc. si netu. Am ajutat si eu cu ce am putut...Aici e cald rau..asa ca suntmereu..transpir in prostie..in rest sunt o.k.
Luni sotul are de semnat un contract si s-a gandit sa nu ma lase acasa..asa ca vizitez Bucurestiul de abia astept.

Laureta tin pumnii sa fie totul bine

Fetele care au fost la cumparaturi va asteptam sa vedem ce lucrusoare frumoase ati luat

Acum am comandat o pizza asa ca ma bag la. sunt prin zona . va pupic pe toate si sa aveti o zi racoroasa

33

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput