Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 5
clau_geo spune:
haideti sa va spun noutatile: am fost pana la spital sa vad ce este cu acea scurgere. Medicul de garda mi-a facut un control pe masa si a zis ca nu sunt modificari de col dar ca exista o scurgere mai apoasa si ca se vede dopul gelatinos cum iese. A ascultat si inima lui bb si mi-a facut un no spa intramuscular. A zis sa stau cumintica ca o sa fie bine insa daca mi se pare ca se mai scurge ceva sa imi pun un tampon de vata si sa merg cu el sa-l vada. Sa tin in continuare tratamentul dat de dr. mea si sa nu ma agit.
Oricum pt orice suspiciune mi-a zis sa vin sa ma vada un medic.
ACUM SPER DIN TOT SUFLETUL SA REZIST CU BINE PANA PE 1.
Andreea_and, bine ai revnit acasa si sper ca te simti mai bine.
felicitari pt noua semnatura.
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Andreea_and felicitari ptr schimbarea semnaturii sper sa stea bb in burtica pana cand vrei tu. Am mai primit un mesaj de la Laureta:Acum mi-a facut echo si colul cica este modificat,nu-mi da voie sa plec pana luni,deja a inceput sa-mi placa.Fetele ce fac? I-am scris noutatile si sa speram ca ajunge acasa cat mai repede. 36+bbelina AMR 4 saptamani laura si andy (07.04.2002) |
Andy daca vorbesti cu Laureta, transmiteti sanatate maxima si sa stea cumintica ca sigur se va rezolva cu colul. O pupam si o asteptam cu vesti bune.
AMR 8 zile
andy.p spune:
Clau ma bucur ca te-ai dus sa te vada un dr,sper ca stai cumintica in pat ca sa apuci data de 1..
Sigur Clau ii transmit.
36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
citat din mesajul lui andy.p Clau ma bucur ca te-ai dus sa te vada un dr,sper ca stai cumintica in pat ca sa apuci data de 1.. 36+bbelina AMR 4 saptamani laura si andy (07.04.2002) |
stau cumintica cu un castron cu pepene in brate , oricum dr. mea a zis sa o tin macar pana face 37 s si apoi pot sa fac ce vreau ca nu isi mai face probleme deloc.
AMR 8 zile
andreea_and spune:
citat din mesajul lui Nausica sarumina, ma bucur sa aud ca nu-i asa naspa. dar acum poate era mai liniste ca-s toti doftorii in concediu. parca vad ca in octombrie (cind sper sa nasc eu) se sparge conducta. m-ar mai interesa sa stiu daca ai aflat ceva de tarife. inca o data pupici. |
Mai liniste sigur nu era, si mi s-a parut destul de plin spitalul. Salonul de cezariene avea doar doua paturi libere din vreo 8 parca.
De tarife iti copiez ce a scris pe forum o mamica care a nascut acum vreo doua luni parca, nu cred ca s-a schimbat prea mult, depinde si de dr tau, unii sunt mai renumiti, altii mai tineri si incepatori presupun ca nu au pretentii foarte mari. Oricum asistentele functioneaza foarte bine cu hartii de 10ron .
"Pt. Municipal am aflat si eu urmatoarele preturi: dr. 200-400 E (in fc. de nastere, grad, etc...), anestezist 150-200 ron, moasa 150 ron, neonatolog 100-150 ron, daca se implica (pe unii nu-i vezi la fatza), la restul asistentelor 10-15 ron (toaleta, lapte praf, etc)."
37+ cu Mina Alexandra
AMR 21 zile
Poze
andy.p spune:
Pai deja esti acolo Clau asa ca nu-ti mai fa griji si de acum incolo cum o vrea Irina ,ea hoataraste daca mai sta pana la 1 sau se grabeste si-si alege singura ziua de nastere.
36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea_and
Mai liniste sigur nu era, si mi s-a parut destul de plin spitalul. Salonul de cezariene avea doar doua paturi libere din vreo 8 parca. De tarife iti copiez ce a scris pe forum o mamica care a nascut acum vreo doua luni parca, nu cred ca s-a schimbat prea mult, depinde si de dr tau, unii sunt mai renumiti, altii mai tineri si incepatori presupun ca nu au pretentii foarte mari. Oricum asistentele functioneaza foarte bine cu hartii de 10ron . "Pt. Municipal am aflat si eu urmatoarele preturi: dr. 200-400 E (in fc. de nastere, grad, etc...), anestezist 150-200 ron, moasa 150 ron, neonatolog 100-150 ron, daca se implica (pe unii nu-i vezi la fatza), la restul asistentelor 10-15 ron (toaleta, lapte praf, etc)." 37+ cu Mina Alexandra AMR 21 zile Poze |
Andreea ai idee daca se da intr 200-400 euro la o nastere normala sau la o cezariana? tu ai scris intr-adevar "in functie de nastere" dar nu stiu daca te-ai referit la complicatii ale nasterii sau diferenta intre naturala si cezariana.
AMR 8 zile
andreea_and spune:
citat din mesajul lui clau_geo haideti sa va spun noutatile: am fost pana la spital sa vad ce este cu acea scurgere. Medicul de garda mi-a facut un control pe masa si a zis ca nu sunt modificari de col dar ca exista o scurgere mai apoasa si ca se vede dopul gelatinos cum iese. A ascultat si inima lui bb si mi-a facut un no spa intramuscular. A zis sa stau cumintica ca o sa fie bine insa daca mi se pare ca se mai scurge ceva sa imi pun un tampon de vata si sa merg cu el sa-l vada. Sa tin in continuare tratamentul dat de dr. mea si sa nu ma agit. Oricum pt orice suspiciune mi-a zis sa vin sa ma vada un medic. ACUM SPER DIN TOT SUFLETUL SA REZIST CU BINE PANA PE 1. Andreea_and, bine ai revnit acasa si sper ca te simti mai bine. felicitari pt noua semnatura. |
Clau bine ca ai fost la doctor si ca e ok colul. Contractii mai ai? sa fiti bine amandoua!
37+ cu Mina Alexandra
AMR 21 zile
Poze
clau_geo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea_and
Clau bine ca ai fost la doctor si ca e ok colul. Contractii mai ai? sa fiti bine amandoua! 37+ cu Mina Alexandra AMR 21 zile Poze |
Andreea,
mai am contractii dar doar de miscare - cele in care se face guguloi o parte a burtii si se intareste si doare. Sper ca celelalte tipuri de contractii sa nu mai apara.
AMR 8 zile
andreea_and spune:
citat din mesajul lui clau_geo Andreea ai idee daca se da intr 200-400 euro la o nastere normala sau la o cezariana? tu ai scris intr-adevar "in functie de nastere" dar nu stiu daca te-ai referit la complicatii ale nasterii sau diferenta intre naturala si cezariana. |
Clau eu am citat din mesajul unei mamici de aici de pe forum, nu am aflat nimic cat am fost in spital pt ca eram la alt etaj. Dar presupun ca se incepe de la 200euro pt nastere normala si ajunge la 400 pt cezariana. Cred ca e un minim si maxim, daca dr e mai putin renumit nu cred ca ajunge chiar la 400 cezariana, pe mine oricum ma intereseaza mai mult cat trebuie sa dau la personalul auxiliar - anestezist, moasa, etc. pt ca doctorului meu stiu cat ii voi da in ambele cazuri.
37+ cu Mina Alexandra
AMR 21 zile
Poze