Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Da Andy.p, stiu...pretexte

Andreea_and,saculetii sunt luati de pe www.vertbaudet.fr care din pacate nu livreaza in Romania.Noi am facut un artificiu cu un prieten care sta acolo si a comandat pe adresa lui si ni i-a adus el in tara.Dar sa stii ca au fermoar lateral pe toata dimensiunea sacului..si asa cred ca sunt si cei de la chic bebe...ca altfel nu stiu cum il bagi pe bebe acolo.

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Bitza aveam 150/90 la consult la dr si mi-a zis ca el nu risca si imi recomanda sa ma internez. Ameteli da aveam, cred si de la caldura, dureri de cap atunci nu. Maini si picioare umflate, ca si la asta se uita. In spital n-am facut mare lucru in afara de analize, m-a internat mai mult pt monitorizare fetala si luat tensiunea din 3 in 3 ore. Tratament am facut si fac in continuare cu Dopegyt, 2/zi, adus de mine ca ei n-aveau . Initial mi-au recomandat 3/zi insa mi-a scazut destul tensiunea (120/60) si am ramas doar la 2, la 12 ore.
Recomandari la iesire: repaus cat mai mult (oricum nu-s in stare de nimic de la pastile), tratament si monitorizarea TA.
Tu cat ai tensiunea acum?

edit: tzitziri merci, pacat, ca tare frumosi mai erau. fermoarul nu ma deranja f tare, ca era pe lateral.

off se vede ca-s ametita, tot uit sa-mi schimb semnatura

37+ cu Mina Alexandra

AMR 21 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mai iei Dopegyt?
Eu am 140/80, 140/90. mi-a zis sa iau Dopegyt doar cand trece de aceste valori; merg cel putin o data pe saptamana la control; tensiunea imi monitorizez acasa.

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and
Daca vedeti pe undeva produse bebe bleu si mai ales saculet de dormit va rog spuneti-mi si mie ca tare imi placea ala, mai ales ca nu avea deloc fermoar.

andreea, eu ii cunosc pe cei de la Bebe Bleu si stiu ca in momentul asta e o problema cu stocul. DAR urmeaza sa ajunga in curind un nou import. o sa vorbesc cu prietena mea si, daca am date mai concrete, iti spun.

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and
Apropos de spital CD si Nausica, ca de voi stiu sigur ca nasteti la Municipal, sa stiti ca am ajuns si sus la 5 la maternitate si nu mi s-a parut chiar asa horror, cel putin partea pe care am vazut-o eu cand am fost la monitorizare fetala. In prima seara m-au bagat intr-o sala care era de nasteri cred dar nu era nici o mamica acolo in momentul ala. Era insa AC, o binecuvantare! A doua seara am fost in salonul unde se recuperau mamicile dupa cezariana, postoperator cred, nu terapie intensiva. N-am vazut AC dar roiau asistentele pe langa mamicile ametite si salonul arata foarte bine. Asistentele, cel putin cele pe care le-am nimerit eu atunci, erau foarte dragute. Am trecut si pe langa cateva saloane unde erau mamicile cu bebeii in camera, acestia plangeau de zor dar erau tare scumpi si la usi erau cosuri si buchete imense cu flori, foarte frumos. Sa va luati numai camasi fara maneci, gen maieu sau cu bretele, ca este foarte cald. In afara de ce au scris fetele pt bagajul de spital, mie mi-a mai fost utila si o fata de perna mai mare si multa hartie igienica ca mergeam f des la toaleta. Cam atat am retinut, daca mai vreti sa aflati ceva intrebati-ma.

sarumina,
ma bucur sa aud ca nu-i asa naspa. dar acum poate era mai liniste ca-s toti doftorii in concediu. parca vad ca in octombrie (cind sper sa nasc eu) se sparge conducta.
m-ar mai interesa sa stiu daca ai aflat ceva de tarife.
inca o data pupici.

poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Buna fetelor
Avem un mesaj de la Freshanana: (i-am transmis toate cele bune din partea voastra)

“Multumesc mult de urari. Transmite-le si din partea mea felicitari mamicilor si viitoarelor mamici. “

AlexaM – iti tinem pumnii pt maine. Va asteptam pe amandoi sanatosi acasa
Andreea_and – ma bucur ca ai venit acasa. Mult somnic si odihna si multa sanatate la amandoi.
CD – felicitari pt bebe grasunel. Sa fiti amandoi sanatosi.
Clau-geo – sper ca esti mai bine, ca bebelina se linisteste si mai sta in burtica 1 saptamana.
Eva – felicitari pt semnatura! Se pare ca bebe Luca s-a cumintit si o lasa pe mami sa faca treaba. Bravo, dar sa nu exagerezi cu munca.
Laureta – speram ca sunteti bine. Asteptam vesti
Anca – ma bucur ca micuta Carla papa si ia in greutate. Sa se faca mare si sanatoasa. Tu cum te simti?

36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

si ma rog sa fie asa

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Fetele tocmai am observat ca mi-a curs sange E posibil sa fie de la controlul de dimineata, care v-am zis ca a fost cam dureros?
HELP!!!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

bitza poate fi de la control sau poate fii de la dopul gelatinos, eu zic sa nu te impacientezi

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eva si Andreea felicitari pt semnatura!

Nausica vazut poze cu lucrusoare, tare frumoase sunt

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri
Nausica, foarte frumoase lucrusoarele.Imi plac mai ales sosetutele alea mici mici.Sa le stapaneasca sanatoasa!

daca te referi la ultima poza, cele 2 perechi, acelea nu sint de la Mothercare - le-am luat de la Mondex (magazinele acelea care au numai ciorapi si lenjerie made in Romania), din Carrefour Colentina. 4,5 ron perechea.

poze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Mai iei Dopegyt?
Eu am 140/80, 140/90. mi-a zis sa iau Dopegyt doar cand trece de aceste valori; merg cel putin o data pe saptamana la control; tensiunea imi monitorizez acasa.

Da, pai altfel imi da bataita doctorul. Iau la 12 ore. Eu tot asa aveam saptamana trecuta si luam doar 1 seara si tot mi-a crescut.

37+ cu Mina Alexandra

AMR 21 zile
Poze

Mergi la inceput