Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

mamii ce-ati facut ati extenuat fotbalistul si-a adormit in drum spre www.flickr.com/photos/25237392@N04/2799727744/in/photostream/" target="_blank">pat ? Ce fain ii sta in echipamentul de fotbal.

Fianna poate stii cantecul daca nu trebe sa mergi pregatita la www.youtube.com/watch?v=_Nt_TirDyKU" target="_blank">Galway . Mie imi place foarte mult, iar Mundy il canta fain.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

timi eram in curatenie si el ma ajuta :D Pozele cu echipamentu sunt facute azi ..

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Timi felicitari din inima pentru sarcina, sa fie usoara si bebe sanatos (vorbesc la singular dar poate faci gemeni)
Copiii observa tot si ne imita, am vazut asta, chiar daca noi avem impresia ca nu sunt prea atenti la ce facem. Ei retin si apoi pun in practica.

fianna, ce sa mai zic, bine ca nu a fost mai rau iar cu spitalele fara comentarii

monicabo nici eu nu-i dau decat cel mult un covrig sau crocheta (asta pentru ca ea cere cu insistenta cand vede la altii in parc) dar dulciuri in nici un caz. Le spun la cei care ofera ca ea nu mananca asa ceva si desi incearca sa ma faca sa ma simt prost ca o privez de minunatele e-uri si bazaconii de prin produse, nu cedez. Sunt unele foarte enervante intr-adevar si la alea imi vine sa le spun vreo doua dar incerc sa ma abtin pe cat posibil fiindca nici nu le schimb lor parerea si nici nu vreau sa ne evite cand se intalnesc copiii in parc. Pe cand avea Jasmine 6 luni, o bunica a venit sa-i indese niste pui fript ...

editez ca sa intreb daca mai stie cineva ceva de Carmen cu baietii gemeni?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Buna,

In treacat si eu pe aici, am citit ceva de o planificare de intalnire. Se face pana la urma, sau nu, ca as vrea sa venim si noi daca ne primiti, una mamica cu 2 nazdravani. Si apropo, mamicile cu 2 copii ii iau pe amandoi, nu de alta, dar sa nu fiu singura care striga"Fii cuminte!". In fine, e posibil sa fiu singura, dar ma risc...

Astept informatii cu interes.

Pupici.

Carmen cu Stefan si Bogdan

ah, acum am vazut mesajul tau.
Ce mai faceti, cum te descurci cu doi nazdravani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Salutare fete dragi,

Am facut si noi un anisor ieri, motiv de bucurie si petrecere :).
Am facut un gratar in curte cu multi copilasi, vecini si prieteni. Catarina s-a distrat grozav desi a obosit repede.
Am facut si noi vaccinul de un an si nu a avut nici o reactie.
Fiannasper sa isi revina repede din soc,si sa ii treaca repede. Sper sa nu prinda frica de caini.
Timifelicitari pt bebe 2. Sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara. Vad ca acum sunt doua cu bebe 2 o sa incep sa ma gandesc serios si eu :)

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

In primul rand, la multi ani, multa sanatate si o viata plina de bucurii si noroc strumfilor de ieri:
Catarina - de stefania_97
Matei Cristian - de Joujou

si de azi:

Cristian - de LuciaZ!!!!!!!!!!

In al doilea rand, acum am citit despre chestia homeopata si vaccin; mi-ar fi placut sa fi stiut si noi, poate nu ne mai chinuiam cu febra :(, dar niciodata nu e prea tarziu.
Anya/alina, cand ai putin timp imi zici si mie, pliz, pliz, pliz: remediul ala poate fi dat inainte de orice vaccin? Si cu cat timp inainte? Si ce doza?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Ame&Stefania multumesc pt urari.
Ame musca-ti limba ca mai asta-mi trebe sa fie doi. Sotul meu dupa ce si-a revenit din soc a zis ca macar sa fie doi sa stim de-o treaba, iti dai seam aca imi venea sa-l spanzur.

LA MULTI ANI CRISTIAN!!!! uauu ne apropiem de sfarsitul listei.

Cum sefu nu-i la lucru am tras o tura la sala si azi in pauza de masa si a fost excelent, din pacate e gata boieria, de maine vine la lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

acu ca am putin ragaz am sa povestesc cum au decurs lucrurile...Era cat p ce sa nu ma intalnesc cu Alina aka luna1.Prima data cand am stabilit sa ne intalnim nu am mai putut ajunge eu..m-am simtit tare prost dar asta e.Apoi cand am stabilit ca ne intalnim a 2 a ora Alina a ramas intr-o statie de gara blocata cateva ore..caci nu venea trenul fiind duminica.APoi intr-un sfarsit a ajuns in Roma..in gara unde trebuia sa ne intalnim.Ea a zis ca e la intrarea principala i-am zis sa ramana acolo ca ma duc dupa ea....am cauta-o de mi-a venit rau..gara este enorma..bineinteles ca ea nu era la nici o intrare principala ci la cea mai neprincipala cu putinta..Cand am ajuns unde trebuia sa fie ea ..ea nu mai era s-a gandit sa ma intampine ..bineinteles eu m-am dus pe o parte ea pe alta..Suna iar bla bla...caut-o dupa indicatiile ei..(ea"sunt la intrarea principala si stau langa o chestie verde care se invarte pe care scrie TErmini...") Intr-un final ne-am intlnit m-a oprit ea ca eu ma uitam dupa chestia 'verde' si dupa un carut ...ceva....Am fost am but un suc..si apoi la picior prin roma pana intr-un parc..Adelise si Alex au statu cumintei s-au jucat...si-au dat/luat anumite jucarii ca nishte bebici cuminti si frumoshi. Adelise e micuta (asa mi se pare mie caci ale e gigant) si gingasa...Si-au dat 'mai mai' unu la altu ...adelise incerca sa il prinda pe alex... love is in the air...Siii cam atat..Imi pare tare rau ca nu am putut sa ne vedem mai des si sa petrecem mai mult timp impreuna dar ma bucur tare mult ca i-am cunoscut!

Despre noi:Alex face progrese mari pe zi ce trece..nu vb nimic interesant ..incearca sa imite cuvinte dar nu prea ii iese..nu'i bai are timp.Se chinuie cu dintii ingrozitor de vre-o 3 zile face cachitzu moale..si este tare nervos..ce sa-i fac daca e dintzos...

Eu i-am dat sa guste diferite..voi sau anevoit..dar eu zic ca nu-i un capat de tara daca nu se face o obisnuinta din asta.

In rest ce sa va mai zic....astept sa treaca timpul sa vin in ro sa ma mai relaxez putin.

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Ok Timi, dar daca se intampla sa dai vina pe sotz, nu pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amethyst

Ok Timi, dar daca se intampla sa dai vina pe sotz, nu pe mine

Mami de Jasmine (1 an)

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Ba pe tine dau vina ca esti mai departe plus ca de sot am nevoie sa ma ajute

Mergi la inceput