Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Milly,frumos tare unde a-ti fost.
Fianna,bine ca nu a fost mai rau,eu nu las copiii sa se apropie de caini,sunt imprevizibili.Eu cand eram mai mica,stateam jos,si un caine,a venit-fara sa-l provoc cumva-si a sarit la fata mea,daca nu punem mana imi sfasia fata,asa ca nu-i las nici sub o forma aproape de caini.Insa cum acesta era al vostru,probabil ca nu v-ati asteptat...
Monica,eu ii mai dau lui Aaron cate ceva,pentru ca vede la Iosua si cere,cate o bucatica de kinder s-au turta dulce...dar oricum nici lui Iosua nu-i dau altfel de dulciuri/sucuri/etc...Iosua avea 2,5 ani,cand am mers la tara si copii aveau bomboana pe bat,si el nu stia ce este..era tare nostim cu se uita la copii...si cu mamicile care vor sa le dea ceva,eu spun clar ;nu vreau sa le dau.punct,farta explicatii,farta nimic...

Asa,azi Aaron a facut vaccinul,i-am dat thuja cum a spus Anya.Pana acum e bine.I-am spus asistentei ca nu ii voio face ROR-ul.Mi-a spus sa ma gandesc bine,ca reactiile la boala pot fi mai grave ca reactiile de dupa vaccin.Eu oricum nu i-l fac.
Asa,si Iosua e bolnavior,varsa continuu de dimineata.Eu stiu de ce.Aseara a baut la buni un pic de must,era la inceputul fermentarii,si apoi a papat pepene.
Sa vad cum se prezinta,daca e rau in continuare,mergem la medic.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Millyy,Sunflower&mamii multumesc pt urari.

monicabo nici eu nu-i dau la Sophie napolitane,cioco si alte cele si cred ca nimeni nu are dreptul sa ma judece pt asta. Daca altii vor sa-si indoape copii cu dulciuri in loc sa le dea fructe, iaurt sau altceva sanatos si cu aprot de minerale/vitamine n-au decat eu nu le-as permmite sa faca acelasi lucru cu copilul meu. Cand un baietel de la Soph de la cresa aimplinit un an maica-sa a dus tort de cioco la cresa si le-am zis la fete sa nu indrazneasca sa-i dea la copilul meu asa ceva. Normal ca i-am pus niste biscuiti in geanta ca sa serveasca si ea ceva.

Sophie e tot timpul dupa mine dimineata in baie cand ma machiez. N-am vazut sa ma urmareasca ce fac, ea e preocupata sa arunce tot ce gaseste in vana. Are o cutie de crema cu care se jocaca si mai nou baga mana in ea si se da pe fata, ne da si pe noi ca nu-i zgarcita. Daca gaseste un tub si cu ala face gestul ca se da pe fata (probabil imita cum ma dau eu cu fond de ten). Azi dimi a mers in baie si o intreb ce face la care ea imi arata ca se da cu crema/fond de ten pe fata. Am fost foarte surprinsa ca ma imita pt ca eu credeam ca ea e preocupata de aruncatul ei de obiecte in vana nu de ce fac eu la oglinda.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!
Multumim pentru aprecieri. M-ati facut sa rosesc .
A fost tare bine in concediu. Asa cum a zis si Clau nu ne venea sa mai plecam spre casa.
Fianna, oribila experienta prin care a trecut micutul Matei. Refacere cat mai usoara. Sunt convinsa ca socul a fost mai mare pentru voi, parintii, cu atat mai mult ca nu va asteptati de la catelul vostru sa reactioneze asa.
Eu l-am mai lasat pe Raduc sa puna mana pe caini si pisici, dar dupa ce am citit aici sigur voi fi mai precauta.
Anya sigur ne vedem in parc. Abia astept sa-mi spui despre tratamentul naturist impotriva constipatiei. Nu am indraznit sa te deranjez la telefon. Eu am ratat pozele din concediu. Mai pui o data link-ul?
Miillyy, ca de obicei, eu nu pot intra pe flickr de la serviciu. Sper sa vad pozele de acasa. Poate ajungem si noi in Turcia anul viitor. Povesteste-ne mai multe despre concediul vostru si despre Turcia.
Eu propun ca loc de intalnire fantanile din Herastrau. Se poate ajunge usor si de la Televiziune si de la Arcul de Triumf. E mai linistit la Roata Mare, dar e mai greu de ajuns. Hai sa facem o lista cu cine va participa.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Claucia, multumesc foarte mult, m-am inrosit toata. Are personalitate fata, de cand am vazut-o prima data am stiut asta.
Si a mea sta cuminte in masina, doarme sau se uita pe geam sau pe carte, dar la atata drum n-am avut curaj. Cel mai mult am facut Bucuresti-Vama Veche si retur in aceeasi zi, dar la intoarcere a fost cam maraita spre sfarsit, mai ales ca eu conduc si n-am avut cum sa-i bag sanul in gurita sa o potolesc.
Voi cum ati plecat la 4 dimineata, ati trezit copilul sau s-a trezit singur? Unde anume in Grecia ati fost? Mie mi-e dor de innebunesc de Corfu si de oamenii de acolo.
La intalnire nu stiu daca ajung, e noi e foarte aglomerata perioada asta, dar ne putem intalni cu copiii si cu Andreea altadata.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Milly sa va fie de bine concediul, sunt superbe pozele. Am inceput acasa sa ma uit la ele si le-am terminat la lucru si tot oftez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Miillyy bine ati revenit din vacanta ... foarte frumoase poze
abia astept si eu saptamana viitoare, sa zburam spre Rodos ... pana atunci mai fac un strat de bronz de gradina , sa nu ma duc acolo chiar ca o branza
de saptamana asta e si sotul in concediu, l-am "repatriat" pe David asa ca suntem in formatie completa. Mara e atre bucuroasa ca acum are cu cine sa se joace ... de doua zile, de cand s-a mai racorit afara si se simte un aer de toamna Mara a inceput sa doarma in carucior, e foarte ciudat, ea nu dormea niciodata in carucior si acum, la plimbarea de dimineata, in jur de ora 11 "trage pe dreapta"
cu mancatul stam bine, chiar daca nu prea are dinti mananca orice

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Multumesc mult fetelor, mi-am mai revenit. Eu, ca Matei e bine, n-are nici o treaba.
Eu in gereal il las numai cu caini mai mici decat el, dar al nostru e ceva mai mare. In mod normal cainele il ignora complet pe Matei si acum....

Millyy foarte frumoase pozele voastre. Vreau si eu!!!! Mi-a ajuns Eforie anul asta si sper ca anul viitor sa mergem in Turcia sau Bulgaria macar. Chiar, nu ne facem o gasca sa mergem impreuna mai multi?

Timi, as veni cu mare drag la Dublin, mai ales ca tare mi-a placut Guinness-ul baut direct la sursa( eu sunt anti guinness in general, dar ala de la fabrica din dublin e demential de gustos). Dar suntem in grup mare, cu socru si cumnata si stam prea putine zile. Cand mai creste Matei vreau sa venim pentru mai mult timp si sa ne plimbam mai mult. Oricum, poate reusim sa ne auzim macar.

Monica, atunci cand iti ofera mamicile/bunicile binevoitoare bunatati din astea naturale si sanatoase poti sa le inviti sa le consume ele si sa-si numere apoi cariile si kilogramele depuse. Ca astea sunt doar "beneficiile" vizibile ale bunatatilor. Si nasii lui Matei au ajuns cumva la concluzia ca-i dau de toate sa manance si-mi aduc biscuiti cu crema si ciocolata. Zambesc, le multumesc si le pun in dulap

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Fianna sper sa ne auzim macar.

In doua saptamani vin ai mei la noi, nu-mi vine sa cred io acum m-am trezit in ce data suntem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

poze noi http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/

Cu cainii nu sunt nici eu deacord...iar cu picioarele desculte ...in parcurile noastre nici atat...

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Fianna, urata treaba cu catelul, bine ca Matei a trecut usor peste "eveniment" ... asa au patit si finii mei dar cu pisica lor, au gasit-o intr-o zi cu ghearele in obrazul micutului, l-a zgariat atat de tare ca si acum, dupa vreo 2 ani i se mai vad urmele din barba ... animalele cred ca reactioneaza asa din cauza caldurii (imi dau si eu cu parerea )

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput