FIV 189
Raspunsuri - Pagina 6
hera01 spune:
buna fivoaselor
peste vreo 2 spt daca embryonii mei rezista dezghetarii o sa am un ET, dar de la clinica nu vor sa-mi de-a nici un fel de tratament de sustinere, baga-i de seama ca in romania se da tot felul de medicamente , gavibinon , utrogestan,no-spa, pregnyl ?
Ar mai fi ceva timp sa o pun pe mama care este in tara sa-mi ia ceva dar nu stiu ce mai exact, voi ce spuneti din experientele voastre?
Aici se dau medicamente NUMAI cu prescriptia medicului si cum dacestia vor un fiv in ciclu natural ma si vad sin nou cu un avort spontan.
va rog ajutati-ma
lilianaFi spune:
Hera uite aici un plan terapeutic spaniol:din prima zi a cm:
-aspirina de mic gramaj:1/zi,pina la beta
-prednisolon 0,5mg/zi,pina la beta
-acid folic:1/zi,pina la beta
-progynova:1/zi primele patru zile,apoi:2/zi trei zile,apoi:3/zi pina la beta
-cu o zi inainte de ET:utrogestan100:6 ovule/zi pina la beta
Sa auzim numai de bine
Moniland spune:
Felicitari Bianca!!!!
ZisaCami, ma bucur mult pt baietelul vostru. Sa ai o sarcina usoara, fara probleme.
antosit spune:
Neata gagici!
Moni bine ai revenit!Bine ca ai scapat de stresul cu heptitele si ca a fost doar o gresala.Hai ca in curand ne aliniem la start...!
Kineta la Giuly cred ca abia pe 8-9 septembrie gasesti pe cineva...!
Delia21 sa fie cu noeoc! Vrei sa te trec pe listuta?
ZisaCami un -ic pt tine si unul special pt Radu Costin (ce nume frumoase ati ales!!!) Sarcina usoara in continuare!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pisic77 spune:
Buna ziua, fetelor.
Sunt o candidata la FIV si sper sa ma primiti si pe mine in marea voastra familie.
Va tot urmaresc de cateva zile, dar nu am avut curaj sa scriu.
Multa bafta tuturor aspirantelor si sa dea DD sa fie cu succes.
Va pup pe toate
mimi_m spune:
Buna,
Ma ingrijoreaza faptul ca spuneti ca la Giuly abia din 8-9 sept gasesc pe cineva... eu am inceput inhibarea in august si ar trebui sa ma programez maine pentru 02.09 in ziua 14 de inhibare... deja intru in panica.. sper totusi sa ma pot programa .
Va urez tuturor mult succes.
KoraPop spune:
Kindly scrie repede mai multe mesaje pentru ca primele 10 mesaje sunt moderate;apoi vei putea sa iti activezi PM-ul si poti sa imi scrii.Te ajut cu cea mai mare placere daca stiu si daca pot,dar vezi ca eu voi fi absenta de pe forum,motivat pt ca plec in concediu in perioada 03-10 septembrie.
Hera nu ar fi rau sa ai si vitamine ( omega3 cu acid folic) si eventual estrofem ( nu stiu cum stai tu cu endometrul,poate ai nevoie).Multa bafta!
Bianca b felicitari si sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!Esti o norocoasa intr-adevar!
Kineta dupa 8 septembrie stiu ca o poti gasi pe dr. Cocei la Giuly.Presupun ca si pe ceilalti doctori la fel,dar pe prof. Marinescu l-am vazut la TV acum cateva zile la o emisiune in direct…poate totusi mai este si dansul in concediu,nu stiu…Succes!
Pisic77 bine ai venit printre noi!Te asteptam cu mai multe detalii.Multa bafta!
ZisaCami felicitari pentru feciorul vostru!Sa creasca mare si sa fie sanatos!
Kora
CARPE DIEM!
mimi_m spune:
Kora,
i-ti multumesc si eu pt mesaj, mi-ai mai dat o speranta ca prof. Marinescu poate e la servici cu 01.09. Sper ca maine sa ma linistesc, altfel ma prezint pe 02 la Giuly fara programare...
Bianca B spune:
Multumesc foarte mult ptr urari si ma rog lui Dumnezeu sa va bucure cat mai repede posibil cu un copilas.
O saptamana frumoasa!
Bianca 15+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti