FIV 189

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hello, m-am intors!!!!!! Frumoasa si bronzata si cu un chef nebun de facut copiiiiiii. Am toate rezultatele de hepatita B, markerii, vreo 8 la numar toti sunt negativi la amandoi. Deci nici urma de virus hepatic B la noi in organism. Saptamana viitoare isi face sotul spermograma. Sa dea DD sa se vada ceva imbunatatiri dupa 2 luni de multi maca. Oricum sper ca anul acesta sa reusesc cu FIV-ul nr.... nici nu ma tin minte ce nr.

Anto , sa fie un capitol norocos pentru toate fetele de aici.
Kora,
21ali, prolactina creste si de la stres si de la oboseala.
Zouzou, ce mai faci? Sper ca seti bine si te odihnesti, deconectezi si multe alte chesti care iti fac viata placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moni in primul rand ma bucur ca te-ai linistit in legatura cu hepatita.Eram sigura ca e o greseala si ca totul e ok.Acum ca ai revenit cu forte proaspete sa te "vad" bataioasa pe aici si nici nu ma gandesc ca anul asta sa nu imi vorbesti de burtica ta frumoasa cu unul sau doi bebe inauntru.Ne-am inteles?Mai am si eu cateva zile ,abia stept sa imi incarc si eu bateriile la plaja,mare,soare si muuultaaa dragoste ca apoi ma apuc si eu de lupta la fel ca si tine.

gabita78 iti tin pumnii stransi!Stiu cum e sa auzi sfaturi de genul nu te stresa,ca nu face bine etc.Adevarul e ca atunci cand incepem un FIV oricine care are habar cat de cat de ceea ce inseamna aceasta procedura se streseaza mai mult sau mai putin la fiecare pas.DD sa te ajute!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

KORA iti multumesc pentru incurajari di iti urez distractie placuta in vacanta si sa te intorci cu forte proaspete!

Weekend placut pt toate FIVoasele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetelor ! Stiti cumva de unde putem cumpara Pregnil ?? Am zapacit tel , mai pe la toate farmaciile mari...insa degeaba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Salutare ,stie cineva cand isi termina concediul cei de la Giulesti? EU trebuie sa ma programez pt ziua 21 care este pe 12 septembrie,voi suna Luni oricum la d-na Geta,daca va incepe serviciul Luni,daca nu,........am facut o incercare sapt asta si am sunat-o pe mobil ,dar era inchis,voi ce stiti??pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Am intrat sa va urez mult noroc tuturor celor care sunt in tratament sau urmeaza sa inceapa cat de curand!
Noi suntem bine, am facut cerclaj profilactic cu o luna in urma si asteptam un baietel! Suntem de fericire si va doresc tuturor sa traiti aceasta bucurie cat mai curand!

16+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

KoraPop as vrea sa vb cu tine pe pm daca nu te superi.vreau sa ma ajuti intr-o prb.te rog.astept un raspuns.multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Buna seara tuturor!
Va anunta cu intarziere, de fapt cu intarziere cam mare, de vre-o 15 saptamani, ca sunt insarcinata in urma trat fiv. Ma numar printre putinele norocoase ce au reusit de la prima incercare.
Am anuntat familia saptamana trecuta si dupa felicitari si urari de bine a urmat inevitabila intrebare 'de ce nu ati spus mai repede?'
Chiar asa, de ce nu am anuntat mai repede. Cu riscul de a supara pe cei dragi am decis sa fiu egoista, macar o data in viata si sa pun linistea mea sufleteasca inaintea altor sentimente.
Am vrut sa anunt dupa 2-3 sapt de la testul pozitiv dar dupa nefericitele evenimente (Luca, Catalina si multe alte fete cu sperantele spulberate) eram in stare sa anunt dupa ce nasteam. Sotul mereu ma intreba mereu cand vreau sa spunem si aproape ne-am certat in sapt a 10 fiind ca a vrut sa-si anunte familia si, ca un semn divin, nu a reusit sa prinda legatura tel cu RO in acea duminica.

E un sentiment extraordinar si totusi, mi-e frica sa ma bucur la maxim. Probabil cand imi voi tine copilasul sanatos in brate, imi voi da frau liber fericirii, cred ca am sa ma imbat te fericire atunci.

Succes imens tuturor aspirantelor si aveti grija de voi.

Bianca
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Dragelor am uitat sa va dau datele necesare listutei:
ET pe 4 iunie; DPN 19.02.09 - ca si Rami73
Trat l-am facut la clinica spitalului St Guy's din Londra si a fost gratuit, din fericire. Aici statul asigura un singur tatament gratuit. In urma cu 2 ani, cand am inceput eu demersurile aveai dreptul la 3 incercari dar, dupa ce numele era trecut pe listele de asteptare, asteaptai si pana la 3 ani ptr a incepe procedura

Bianca 15+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Incurcai mesajele, de emotii
Si acum am sa va spun in ce a constat protocolul meu:
- perioada de inhibare: zilele 1 - 15, Synarel (nasal spray), 2 dimineata+2 seara
- perioada de stimulare:
ziua 16, Synarel 1 dim + 150 Puregon + Synarel 1 seara;
zilele 17 - 19, Synarel 1 dim + 1 seara + 150 Puregon
zilele 20 - 23, Synarel 1 dim + 1 seara + 100 Puregon
ziua 24, Synarel 1 dim + 1 seara + 10.000 Pregnil la ora 10.30 pm
- 30 mai EC la ora 10.30 am; 12 ovocite din care 11 fertilizate dupa 24 ore
- 4 iunie ET la ora 10.30 am (1 blastocit transferat si 6 la congelat)
- ziua 15 & 16 de la EC test pozitiv (am facut un test in ziua 12 de la EC si iesise negativ, va inchipuiti ce disperata eram in urmatoarele zile, dar cred ca mai disperat a fost sotul)

Inca ma mai trezesc uneori gandindu-ma daca e adevarat sau e doar un vis, mangai burtica si ma conving ca e realitate.

Bianca 15+

Mergi la inceput