FIV 189

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

21ali - la FIV-ul din februarie care s-a soldat cu punctie oarba am inceput inhibarea pe niste hormonale de-ti venea sa fugi la padure adica FSH vreo 11 si ceva si prolactina depasita. Am luat 2 luni dupa esec tinctura de mugur de coacaz negru si de zmeur si am refacut hormonalele vreo 2 luni la rand si aveam FSH = 6,6 apoi 7,7 si prolactina OK adica de la 600 scazuse la 200 asa cum era normal sa fie. Nu dispera. Bine ca nu ai FSH ... 35 ... Eu m-am convins pe pielea mea ca totul este posibil - in 3 luni am ajuns de la punctie oarba la 10 ovocite, 8 embrioni de 8 celule din care am obtinut 2 blastocisti = 1 BB. Si cine crezi ca mi i-a aratat pe monitor? Dr. Cocei care ma baga in menopauza cu 3 luni in urma - pe care Kora (scuze Kora tu stii opinia mea) o lauda atat de mult. Inutil sa spun cum tinea capul in pamant cand m-a vazut ...
Kora - tu stii ca-mi esti draga ... donarea de ovocite in Romania este o chestie pur teoretica - nimeni nu are suficient nici macar pentru el ...si mie mi-a propus aceeasi d-na dr. sa apelez la donatoare de ovocite (unde trebuia sa o caut ... donatoarea). In asa zisa banca de sperma & ovocite de la Giulesti nu exista ovocite. Nici macar embrionii nu si-i doneaza nimeni chiar daca au deja copilasi nascuti.

Fetelor cred cu tarie ca Dumnezeu are pregatit pentru fiecare dintre noi ceva la momentul potrivit. Nu ezitati sa va rugati.

Cami 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

amzulico si tu mi-esti draga;nu ii iau apararea d-nei Cocei,e si ea om,dar si un dr f bun.Probabil oricine la rezultatele tale de la primul FIV ar fi fost la fel de sceptic,dar uite ca DD e mai presus de toate!D-na Cocei mie mi-a spus un lucru:a vazut atatea cazuri ciudate ( de exemplu foliculi care la eco aratau de peste 30 mm,ceea ce spunea sigur ca e chist,iar la punctie exact din acesti foliculi/chisturi au iesit ovocite super,iar din foliculi cu aspect si dimensiuni normale....0 ovocite,apoi fete care au reusit cu embrioni carora nu le dadeau nici ei ca doctori vreo sansa,ca aveau fragmentatii si erau de categoprie B,C si au reusit fata de alte fete cu embrioni perfecti de categoria A si asa mai departe) incat d-na Cocei a zis ca ea nu se mai ia demult dupa carti,ci numai dupa fapte reale.Totul e posibil,mie asa mi-a vorbit si m-a incurajat si cand am inceput FIV-ul cu FSH aproape 12 si dupa ce am esuat ( pt ca am avut embrioni foarte buni de m-am mirat si eu).
Stii cum e fiecare tine la dr. ei....candva tineam mult la alt doctor,tin la dansul si acum pentru anumite lucruri pe care i le datorez,am schimbat macazul doar pentru ca am vrut sa merg la cei mai experimentati din Romania,cei care au o multime de rezultate bune....asta trebuia sa fac de la inceput.Experienta conteaza enorm.
Amzulica sa ai grija de burtica si crede-ma chiar daca d-na Cocei o fi fost mirata,precis a fost bucuroasa pt tine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora - eu stii ca am reusit cu dr. Dracea si am fost pacienta dr. Marinescu 3 ani .... nu-l acuz ... nu mi-a purtat noroc mie. Eu iti spun de atitudinea unui medic care nu cunostea dosarul meu nici dupa punctia ovariana daramite inainte (zic de Cocei)... eu am avut: FSH 11 in 2006, apoi FSH 7,7 la cateva luni diferenta si iar FSH 11 si tot asa ... asta nu-ti da dreptul sa-mi spui ca intru in menopauza si a trebuit sa insist ca vreau sa continui. Mi-a dat cicloprogynova bla, bla pe care evident ca nu l-am luat pentru ca dupa o luna mergeam deja la dr. Dracea. Si-ti mai spun si de figura unui om pe care nu ti-ai fi dorit sa o vezi, se uita cu o scarba si o sila, si-mi taiase si sotul degeaba la testicole stii asta? Asta dupa ce-i facusem tratament naturist 3 luni. Tot in sila mi-a zis ca a aruncat sperma prelevata pentru ca era pregatita pt. mediul de ICSI. Deci un total dezinteres pentru ca daca din dosar vedea ca eu am "probleme" ma lua pe mine prima si nu pe sotul meu.
Pur si simplu nu vreau sa ma mai enervez si sa ma mai gandesc la ce a fost, eu am crezut in mine, am suferit enorm si niciodata in viata nu as mai alege Cocei. Asta e parerea mea ... In plus la acest FIV reusit trebuia sa-mi fie embriolog si nu stiu din ce motiv a schimbat tura cu dr. Dascalescu - am zis ca este un semn de la Dumnezeu ...
Atat am avut de spus. Scuze daca am fost poate putin cam reticenta dar dupa 13 inseminari, un FIV ratat si 3 biopsii la sot nu stiu cum mai poate fi un om intelegator si calm.

Cami 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Of Doamne ,mai fetelor cit ne chinuim sa avem un copilas al nostru,cite lacrimi si cite ginduri ne facem pina il vom tine in brate!Cel mai tare doare cind esti judecat.Amzulica asa voi face ,voi merge luni la dr sa repetam prolactina asta nenorocita sper ca se poate repeta -luni sunt in ziua 15-si am sa iau si eu tincturi ,prod naturiste ,med. numai sa scada.Amzulica mie dr. Cocei cu ani in urma mi-a zis asa peste umar-mai slabeste draga daca vrei copii-nu eram pacienta ei,si problema a fost la sot( 200000)si la recomandarea lui Vasileasca repede la donator fara sa-i spuna o cauza sau macar un tratament cit de mic.Acum fetelor revenind la ale mele va intreb daca prolactina scade repede pot face FIV anul asta?Cred ca am intrebat aiurea dar am mare nevoie de incurajare.cam asa am fost toata ziua,vapup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salut si eu lumea de aici.....si vreau sa va spun ca in septembrie sunt si eu pe lista la fiv.Acum sunt pe inhibare,....urmatorul musafir ar trebui sa vina pe 21 septembrie....apoi tot atunci a incep si stimularea,.....iar in prima saptamana a lui oct sa am recoltarea de ovocite,Et la 5 zile dupa,...deci la sf lui octombrie ar trebui sa stim daca vine barza in primavara cu fratior/surioara pentru baietelul meu de 2 ani si jumatate.Bafta tuturor!,ne tinem de manute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

21ali pentru prolactina nu trebuie sa te chinui cu naturiste. Doar Dostinex. E super bun si nu da reactii adverse. Eu am avut valoarea prolactinei cam cat ai si tu si a revenit la normal.
Daca mergi la Medlife, incearca ca ajungi la doctorita Bajenaru, e endocrinolog. Ea mi-a dat tratamentul si mai apoi Dr. Marinescu.
Datorita ei...am un baietel

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007)

Mergi la inceput

Adhnana - lume noua, nu pot sa uit ca am facut histeroscopia exact in ziua in care tu erai programata la cezariana.
Eu am luat naturiste si pentru ca trebuia sa-mi revin in cele 3 luni dintre cele 2 FIV-uri. La mine a functionat ca eram full de medicamente.

Cami 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Amzulica imi pare rau pentru tot ce vi s-a intamplat in trecut tie si sotului tau.Important este ca acum sunteti fericiti,ca visul vostru s-a implinit si intr-adevar nu are rost sa mai privesti spre trecut.Prezentul si viitorul e tot ce conteaza.Nu vreau absolut deloc sa intru in polemici despre dr. Cocei.Pe forum au fost mereu pareri pro si contra despre toti doctorii renumiti.Am spus doar ca eu personal am o relatie foarte buna cu dr. Cocei si chiar din prima clipa am avut o simpatie una fata de cealalta si pe parcurs ne-am inteles tare bine,stand de vorba aproape ca doua prietene si pe mine m-a ajutat dansa foarte,foarte mult cu fiecare pas pe care l-am avut de facut.Nu am avut nici o pila,nici nu as fi avut cum pentru ca eu abia de 2 ani locuiesc in Bucuresti si stii bine ca abia din primavara asta am trecut la dr. Marinescu si dr. Cocei..A fost pur si simplu foarte draguta si sufletista cu mine si nu am cum sa nu ii fiu recunoscatoare.Ca s-a purtat urat cu tine sau cu altcineva asta este altceva,asa cum am mai spus pentru fiecare doctor exista pacienti care au motive sa le multumeasca o viata intreaga precum si invers,de la alti pacienti pot primi numai reprosuri.Asta este in intreaga lume,nu numai la noi.De aceea nu poti spune nimanui sa nu aleaga un dr. numai pt ca tu nu ai avut noroc cu el,sunt alte sute de femei care ii datoreaza fericirea de a avea copii.La fel nici eu nu imi permit sa recomand un medic numai pentru ca eu il plac si am o parere f buna despre el.Fiecare trebuie sa isi aleaga doctorul fara a fi influentat de parerile pro si contra de pe forum si nu numai.Exista alti factori pe care trebuie sa ii luam in considerare cand ne alegem doctorul si, daca dupa alegerea facuta, nu suntem multumiti,il schimbam.
Hai fii tu fericita ca ai toate motivele din lume!Cand ne pui si noua o poza cu bebe din burtica?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GArGAritza27 spune:

Off fetelor citind pe forum si vazind cate se intampla, si cate trebuie sa suportam fiecare dintre noi cu doctorii acestia...nu pot sa nu ma intreb oare voi gasi vreodata si eu medicul care sa-mi implineasca visul de a deveni mamica denazdravan? Dar eu sunt abia la inceput in lupta asta istovitoare si nu pot decat sa-mi imaginez ce va urma..... asa ca deocamdata, dragele mele, capul sus trebuie sa ne indeplinim visul cu orice pret si veti vedea da DD nu ne lasa el are grija de noi toate...

Kora draga mea multumesc pentru raspuns si voi suna pentru programare pe 9 sept ca asa mi-a zis dr. Cocei(abia atunci se intoarce din concediu).
Va si o sa ne intalnim pe aici cat mai multe o sa vedeti voi..
Weekend placut

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Fetelor, citeam in paginile anterioare o discutie despre clinicile din Italia, despre acea absurda lege care nu da voie sa se fertilizeze decat trei ovocite si intr-adevar parca m-am descurajat.
Bineinteles ca si aici sunt cazuri care au reusit, am chiar eu o cunostinta, caci pana la urma fiecare are sansa ei.
Singurul avantaj pe care il avem aici este acela al costului, totul este subventionat, iti permiti sa faci FIV la fiecare trei luni daca esti in regula cu analizele.

Eu am inceput de aseara sa fac puregon200 si cred ca saptamana viitoare voi avea punctia. Poate ar trebui sa fiu fericita, increzatoare, dar sunt f. descurajata si nu reusesc sa fiu optimista.
Oricat as lupta sa nu ma stresez, sunt mai stresata cu fiecare ora care trece, mai ales cand ma gandesc ca data trecuta nici macar nu s-au imperecheat.

Pana la urma va fi cum va vrea Dumnezeu!
Mult noroc tuturor!

Mergi la inceput