FIV 189

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

o info ptr voi : www.transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=95352" target="_blank">fiv la brasov

bafta !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Bianca_B felicitari pentru burtica!! Sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!!
Amzulica
LilianaFi

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

KoraPop multumesc pt ca ai raspuns prompt la rugamintea mea.o sa incerc sa scriu cat mai repede 10 mesaje pt a putea vb cu tine inainte sa pleci in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

pt toate cele interesate de o informatie legata de fiv:exista in librarii o carte a dr denisa protopopescu care se numeste,,fertilizare in vitro si reproducere asistata,,.contine multe informatii necesare celor care fac fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Bine v-am regasit fete dragi. Din pacate toata vacanta mea a fost umbrita de o infectie urinara de rahat. Usturimi dureri si tot tacamul. Nu stiu ce naiba sa mai fac cu infectiile astea ca m-am saturat si de antibiotoice. Despre fiv-ul din octombrie...nu cred ca ma simt in stare si oricum trebuie sa rezolv problema infectiilor. Stiti un urolog bun in Bucuresti?
Va pup si ma bucur sa va vad asa cum va stiu - vesele si optimiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Buna fetelor,
Sa aveti o saptamana buna, plina de succese
Kora, multumesc pentru primire
Am sa incerc sa nu va plictisesc cu istoria mea asa ca am sa incerc sa fiu concisa
Dupa interventii chirurgicale de cand ma stiu (am 4) am ramas fara un ovar si fara trompe permeabile, deci FIV. Acum sunt abia la inceput de drum, sunt la faza cu intepatul si recoltatul pentru analize. Abia mi-au iesit primele rezultate si stau prost rau la capitolul estrogen. Inca nu m-am hotarat unde sa fac fiv, dar sunt in cautari. Recomandari?
Oricum nu stiu de ce, dar dupa ce am trecut de faza de depresie, acum sunt f optimista si sunt convinsa ca voi reusi
Va doresc la toate bebei sanatosi
Va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

catalina, of, of,
pisic, cum sunt estrogenii mari sau mici? Eu as recomanda strainatatea pt FIV, iar daca nu Gynera. E doar o parere personala facuta in urma impresiilor postate de fete pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Catalina, pot sa-ti recomand pe dr Batir la Medicover sau CFR. Eu nu-l cunosc, sotul insa a fost f multumit... imi pare rau ca nu iti vine si tie timpul sa te linistesti si sa reintri pe traseul fiv cu toate fortele.

Moni, bine ai revenit si mult succes in octombrie.

Pisic77, multa bafta, se pare ca e unul dintre ingredientele esentiale la FIV

Bianca, sarcina usoara si fara peripetii... da' stiu ca ai avut o rabdare de fier!

Se pare ca si eu m-am "mutat" tot pe octombrie, din niste motive care nu-mi sunt f clare, banuiala mea e pur si simplu de lipsa de timp a dr...
tratamentul il voi incepe pe 14 sept, cu dipherelin 3.75mg, doza unica. n-am idee daca e ceva uzual...punctia ar trebui sa fie undeva pe la mijlocul lui octombrie.
in plus, la ultimele 2 cm, am avut parte de un spotting care a tinut vreo 3 zile, ceea ce ma ingrijoreaza pt ca nu mi s-a mai intamplat si nu stiu cum sa "traduc" asta...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

pisic da-ne mai multe amanunte concrete despre analizele hormonale din zi 2 de cm ( FSH,LH, estradiol).Referitor la recomandari...eu nu ma hazardez sa iti recomand vreun dr.Aici pe forum vei gasi pareri pro si contra despre fiecare dr. renumit in FIV.Cele care au reusit de exemplu la dl. prof. Marinescu ti-l vor recomanda pe dansul,cele care au reusit la Gynera la dr. Dracea ti-o vor recomanda pe dansa si tot asa....la fel si cu strainatatea exista fete care au reusit peste hotare,dar exista si care nu au reusit nici acolo.Despre medicii pe care i-am numit mai sus,dar si despre altii vei gasi oameni care le datoreaza cea mai mare fericire,aceea de a avea copii datorita lor,dar tot despre ei exista si oameni care au de spus lucruri mai putin placute,nemultumiri, dezamagiri.Alegerea e grea,eu una as pune in balanta renumele,rata succeselor si experienta in primul rand.Personal am facut greseala ca la primele doua fiv-uri sa merg pe mana d-rului Tutunaru care mi-a facut laparoscopie unde este foarte bun,dar la FIV e doar la inceput....dupa doua fiv-uri esuate la dansul si d-na Matei m-am lecuit si am trecut la prof Marinescu si dr. Cocei.Fiv 3 l-am facut la dansii,rezultatele tratamentului au fost incomparabile cu cele precedente,dar din pacate am avut marele ghinion sa fac o gripa cumplita cu tuse aproape continua tocmai inainte de ET ceea ce le-a fost fatal embrionasilor mei perfecti.Consider ca a fost pur ghinion asa ca la FIV 4 ma voi duce tot cu dr. Cocei si prof Marinescu.Multa baftaaaaa!

kindly astept....Grabeste-te!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Incep prin a multumi tuturor fetelor care mi-au fost aproape in toata perioada FIV-ului si dupa. M-am reintors dupa o vacanta la munte un pic mai linistita. V-am promis c-am sa va povestesc ce am patit cu BHCG. Am fost s-o fac in a-12-a zi dupa ET si rezultatul l-am luat a-2-a zi. A fost mama sa-l ia ca eu nu eram acasa, si cand m-am intors ma uit pe rezultat si aveam valoarea de 40. Ma uit pe valorile de referinta intre 5-50 sarcina de 2-3 saptamani. Sa cad jos din picioare. N-am vazut in viata mea o valoare pozitiva. Eu aveam CM in toata regula din dimineata aia, am inceput sa tremur, inima imi spargea pieptul, m-am intors la laborator sa vad ce se intampla. Eu am ramas insarcinata o singura data in viata mea la 24 de ani cu CM peste sarcina, pe care am pierdut-o la 3 luni. Pe drum spre laborator ma gandeam ca o fi la fel cu CM peste sarcina. Nu va pot spune in cuvinte ce era in inima mea pana am ajuns la laborator. Odata ajunsa acolo am incercat sa-i explic doamnei de la informatii dar m-am simtit rau, emotiile m-au facut sa-mi dea lacrimile si m-am asezat pe un scaun asteptand sa vina tipa care se dusese la laborator ptr. explicatii. La un moment dat iese o asistenta de la laborator si cu scuzele de rigoare imi zice: "stati linistita ca nu sunteti insarcinata. A gresit fata inmultind val. cu o 100, deci aveti val. 0,40." Ati inteles fetelor trebuie sa stau linistita ca nu sunt insarcinata. Credeti-ma ca nu am mai avut forta nici sa-i raspund am plecat spre casa plangand in hohote de se uita lumea la mine ca la urs. Nu doresc la nimeni sa aiba de a face cu asemenea incompetente.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput