FIV 189
Raspunsuri - Pagina 13
child spune:
Kindly desore Iasi nu stiu mai nimic, ata am auzit ca au inceput si acolo tot in colaborare cu dr Marinescu.
FIV in Brasov este 2500 euro, punctia si embriotransferul.
eu
catalina2307 spune:
Pisic eu nu am facut FIV-ul in Austria dar prima tentativa am avut-o cu aceeasi clinica . Stiu ca le-am scris si mi-au raspuns in 48 ore daca imi amintesc bine. Eu nu cred sa fie nici o problema dar daca ceri inf. fetelor de la FIV Austria sunt sigura ca o sa ai toate raspunsurile.
mimi_m spune:
Buna,
Mary_loluta la Giulesti vor incepe programul pe 8.09, eu am reusit sa prind pe cineva binevoitor care a raspuns la tel. si mi-am facut programare pe 02(la urgenta), iar acum am programare pe 8.
Eu am sunat pe 1.09 aproape toata ziua, mi-au raspuns pe la 13.. trebuie sa insisti , oricum dupa data de 8 nu vor mai fi probleme, te poti programa pentru data de 16.
21ali spune:
Buna seara fetelor,am vesti si nu toate bune.Am fost la Medlife si am facut unele anze prescrise de med. endocrinolog sa vad de ce am prolactina mare,azi am primit rezultate si rezultatul prolactinei este de 6,85nu 1318,512 cit mi-a iesit inainte.Am facut si acel consult genetic si d-na doctor ne-a explicat ca daca nu sunt viabili nu vom putea face FIV.Fetelor va rog ajutati-ma cum sa fac sa fie acesti vii sau cit decit mai vii?Ultima spermograma a fost de 500000 ,iar A+B+C+D=0,vom avea vreo sansa?Chiar din cei 500000sa nu fie macar 3(vreau si rezerva)buni de icsi?Va multumesc!
KoraPop spune:
21ali nu prea ma pricep la problemele de infertilitate masculine.Totusi sotul tau a facut spermocultura?A fost la urolog etc?Poate va fi nevoie de punctie testiculara( asta in ultima instanta) si tot se poate face FIV si asa daca la punctia testiculara gaseste cativa spermatozoizi viabili.Un exemplu este Sheritra care acum e mamica unei printese superbe si am auzit ca se pregateste pentru o noua incercare pentru un fratior sau o surioara.Sotului ei i s-au gasit la punctia testiculara numai 8 spermatozoizi si a fost mai mult decat suficient!Sper sa nu trebuasca sa ajungeti pana acolo,dar nu dispera,solutii inca mai exista.Rugati-va la DD si EL va va ajuta!
child pe cand ma intorc din concediu vreau sa citesc aici ca esti graviduta.Ok?Mi se pare extraordinar ca dr. sa te sune sa iti aminteasca de medicamente etc.Ca si in strainatate....deci....se poate si in Romania!Baftaaaa!
kindly
Dragele mele va pe toate, bagajele mele sunt gata si abia astept o saptamana de vis dupa care voi reveni la realitate....
Ne "vedem" dupa 10 septembrie.Pana atunci sa aveti noroc cu carul si sper sa citesc pe aici numai lururi bune si frumoase!Va tin pumnii tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
21ali spune:
Kora, draga mea sa-ti ajute Dumnezeu la toate ,sa ai un concediu de vis,sotul meu a fost la urolog-nebun-zic eu ptr ca imediat fara sa-i faca un consult l-a pasat la dr endocrin si a facut acele anze hormonale ,i-au iesit in limite normale si la spermocultura i-a iesit ceva cu aureus -nu mai retin cum se numeste- a urmat acel tratament dat de dr endocrinolog dar nu a mai repetat spermograma.Trebuie sa mergem la Medlife pe 24 sept.si vom face un test de viabilitate si in functie de acest test vom vedea ce vom face.Ce-mi era frica de rez unor anze proaste dar ce frica si stres am acum ptr sot,ma gindeam ca poate stiti voi fetelor ceva de trezit la viata acesti?Of Doamne, am credinta dar am si stres de nu mai incape,multi .
Moniland spune:
Kora, concediu placut si sa te intorci cu forte proapete!
21ali, eu ti-as sugera ca sotul tau sa ia Multi Maca de la Forever.
Fetelor, azi si-a repetat sotul spermograma. Si-a facut-o la alt laborator pt ca unde si-o facea de obicei tipa e in concediu. dar oricum trebuie repetata acolo ca la ce rezultate ne-a dat de aici sunt prea frumoase sa fie adevarate. Deci va tineti bine, da, ........ 55 milioane/ml. Cine nu stie, intotdeauna a avut < 1 milion.
Mi-e si frica sa ma bucur la cat noroc am avut in ultimul timp de analize. De aproape 2 luni ia multimaca si ne gandim ca numai de la asta poate fi.
21ali spune:
Moniland sa ia numai Multi Maca sau combinat cu altele,voi-sotul ce a luat?Sa dea Domnul sa tina bucuria voastra cu rezultatul mult asteptat.