FIV 189

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

21ali, doar multimaca. Inca mai are din a 2-a cutie si in mod normal se iau 3 luni (1 cutie/luna).
maria_lulutza, multumesc. Chiar vreau un pic de noroc ca de 3 ani suntem bagati in priza cu FIV-urile si ne-am cam saturat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Moniland dar se miscau putin ?la sotul meu mi-a zis cocoana de la laborator daca este unul cap coada si se misca putin este bine dar ea nu la vazut ,eu ce sa inteleg chiar din cei 500000nici unul sa nu aiba viata?Sa nu rideti de mine dar mi-as dori sa am un microscom sai pot urmari eu sa vad cei de capul lor.Fetelor ma lasa mintea ,mai fac si haz de necaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

21ali, la mobilitate stau mai prost adica 10% se misca rapid si 5% lent, presupun ca restul sunt inerti. Dar fiind 55 milioane/ml tot e bine.

Mergi la inceput

Sa dea Domnul sa reusiti si natural ,eu sunt la primul FIV-sper si ultimul-sunt atitea emotii cind faci o anza si daca te bucuri ca rezultaul este ok apare imediat ceva cu semnul intrebarii.Ma bucur ptr voi sa fie bine pina la capat sa fii cit mai repede,va,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Daca tot se vb de spermograme ma bag si eu la discutie
Sottu a avut mereu oligospermie cu 4,5 mil/ml prima data ,apoi a facut pauza
Dupa o luna de multi maca a ajuns la 11-14 mil/ml (urmatoarele doua luni).Ne-am gandit sa mai ajutam natura si a luat 3 luni non-stop, refacut spermograma si surpriza 400.000 /ml.
N-am inteles de ce si mi s-a raspuns de catre doctor ca si naturistele pot face rau daca sunt luate in exces asa ca acum o luna a renuntat la ele.

Si noi asteptam de la Bios rezultatul la cariotip genetic si microdeletii; daca totusi la primele FIV-uri s-au format embrioni este posibil sa fie ceva probleme de ordin genetic ca mi-e frica de rezultat?

P.S.: Stiti cand are Prof Marinescu program in afara de marti 12.00-14.00(fie ca e la Giulesti,fie ca e la clinica lui)pt ca eu trebuie sa incep inhibarea pe 14 sept daca fac protocolul lung si nu prea stiu cum sa iau legatura cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Buna fetelor,
Va rog, dati-mi si mie o mina de ajutor. Ar trebui sa imi refac analizele pentru fiv insa doctorul e in concediu si nu pot sa il sun iar CM a venit mai repede cu o saptamina.Nu mai stiu care sunt analizele care se fac in zilele 2-5 ale CM ,astea as vrea sa le refac ca restul le pot face si dupa ce se intoarce doctorul . Ar trebui sa purced la fiv nr. 2 si nu prea as vrea sa mai pierd o luna din pricina analizelor. Ma puteti ajuta? Va pup si va multumescMara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Mara72, trebuie sa faci FSH, LH, E2, prolactina, TSH, T3, T4, si progesteron.
mult noroc!!!
Cristina

Mergi la inceput

Cristina progesteronul se face si in ziua 2-5ale cm sau ziua 21?Mie mi-a dat dr sa fac in ziua 21 progesteronul si in ziua a3 am facut si antiTPO-nustiu ce este.Mara unde faci fiv-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

21ali, din cate stiu eu si din spusele medicilor, se face progesteron si in ziua 2 si in ziua 21, in ziua2, progesteronul trebuie sa fie f mic, cei din Austria mi-au cerut sa fac si in ziua 2, iar anti TPO (este legat de tiroida), se face numai in cazul in cere TSH, T3 si T4, nu-s in regula, sper sa nu gresesc.
Iti doresc sa fie fiv-ul norocos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

KoraPop mi-ai incalzit sufletul cu vorbele tale. Concediu placut si sa va intoarceti 3, daaaaaaa?!
Viitoarelor mamici

eu

Mergi la inceput