FIV 189

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Multumesc cristina, mult noroc si tie!
Ali fiv/ul il fac la cluj,e al doilea, primul l-am facut tot la cluj dar din pacate nu a fost cu noroc.Sa ai succes, sa iti reuseasca din prima si sa faci copii frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Concediu placut, Kora!

21ali, din pacate exista si varianta de mobilitate 0... despre ce tratamente se pot face... asta e o discutie lunga, trebuie in primul rand sa vezi care e "sursa" problemelor. daca intri aici o sa gasesti mai multe info. Bafta multa!

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Buna fetelor

Catalina, ai avut dreptate. Wunschbaby mi-au raspuns, dar nu stiu de ce intrase in spam. Tu ce faci? Ai inceput tratamentul pentru infectia urinara?

Kora, concediu placut. Sa te intorci cu forte noi.

toate fetele

Mergi la inceput

Pisic77, vezi ca mai poti sa tragi cu ochiul si pe aici ...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Cristina nu am stiut ca se face si in ziua a 2 progesteronul mie cei de la Medlife mi-au scris pe lista de anze in ziua 21,din explicatiile tale legat de tiroida m-am linistit cred ca nu am asa ceva ,am avut prolactina 1318facuta in ziua 2a cm si am repetat-ola medlife in ziua 15de cm si mi-a iesit6,85si T4-1,14,TSH-1,25.Mult succes si tie! Mara sa fie cu noroc si la tine! Fireyes daca nu au mobilitate si sunt vii se poate face ICSI?Sper sa faca o noua spermograma saptamina asta sa o putem compara cu ce vom face pe 24 la Bucuresti ,sotul a urmat un tratament cu coenzima Q10 cu potent power clostilbegyt-sper sa le fi scris corect-si vom vedea rezultatele.Pina in prezent eu am VSH mare 50-85si nu stiu ce anze sa mai faca sa vad unde este inflamatia.-ici la toate fetele!

Mergi la inceput

21ali, chiar daca nu se misca deloc, dar sunt OK ca forma si structura (sa aiba forme normale) se poate face FIV+ICSI. important este sa nu fie defecti toti sau sa lipseasca total...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Fireyes, multumesc.
Acum ca m-am hotarat pentru Austria, parca mi s-a luat o piatra de pe inima. Incertitudinea si faptul ca ma foiam ca un ... intr-o caldare de la o clinica la alta si de la un dr la altul prin Bucaresti, m-a cam debusolat. Acum, am de ales doar intre 2 clinici cu care am vb si pe cai si la lupta. Va pup fetelor si multa bafta tuturor. By the way, intr-adevar Loimer cred ca isi va planifica concediile dupa noi, fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

KoraPop concediu placut.ms mult pt tot.o sa-ti povestesc mai mult cand te intorci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ANTOSIT,KORAva multumesc fetelor,sper sa am noroc sa raspunda cineva la telefon pe 8 sept,si sa nu pierd programarea din ziua,ca m-am saturat pana peste cap de contraceptive,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

DIN ziua 21

Mergi la inceput