FIV 189

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Pup si eu. Sa te relaxezi si sa te intorci cu forte noi. Hai, ca bebeii asteapta sa coboare la noi.

Catalina

Catalina 2307,
si eu subscriu la tratamentul korei, am avut si eu infectie cu klebsiella si am bagat (de la mine putere) genta si ciprinol. pot sa-ti dau eu gentaminicina. daca nu ai gasit pana acum da-mi un pm sau iti dau tel meu pe pm si suna-ma. cu cea mai mare placere te ajut!
pup! augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Antosit, FIV-ul va fi la Viena, cu Goldeness Kreuz, dar in octombrie si nu in septembrie asa cum speram eu... Am ceva emotii (cam cat casa poporului), ca n-am mai trecut printr-o astfel de experienta... Bafta si tie in toamna, sa respecti statistica:)

Child, doamne ajuta, sa deschizi cu dreptul lista gravidutelor de la Brasov...

Catalina, si eu am luat candva ciprinol si m-a pus jos. e f puternic si eu am si o alergie la antibiotice, dar tin minte ca atunci mi-a fost asa rau de la el, ca a trebuit sa intrerup tratamentul. deci mare griji. alte medicamente tip antibiotic nu prea pot sa-ti recomand, ca nu reusesc sa iau pana la capat; cu nolicin m-am mai inteles eu, dar e mult mai slab fata de ciprinol. un ceai de cozi de cirese e recomandat, dar nu te baza doar pe el. +rowatinex, sunt niste picaturi oribile, mentolate, dar care mai usureaza durerea...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

ANTOSIT un pt primire.si eu sper ca voi ajunge repede la odisee.nu ma supar ca mi-ai facut vant din prima de cum am intrat aici.sper sa ai gura de aur si sa se implineasca dorinta ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Catalina, pe langa antibiotice ia si pliculete de uricol de la farmacie, te ajuta pentru usturimi. Multa sanatate!
Bafta tuturor fetelor, sa veniti gravidute toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dragi imi sunteti toate. La toate problemele au doctoritele forumiste solutia. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielita_r spune:

SALUTARI TUTUROR
Am o rugaminte , stie cineva un nr de telefon de la farmacia din giulesti unde pot gasi pregnyl 5000.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Catalina, rowatinex se gaseste si la pastile, astfel incat sa nu simti gustul ala oribil, Dar este pentru dizolvarea pietrelor la rinichi.
Incepe cu genta si ciprinol si vezi cum te simti. Ar fi bine sa iei cel putin 5 zile ca sa nu dezvolti rezistenta. Daca simti ca iti face rau opreste administrarea.

Mergi la inceput

Gabrielita r,
FARMACIA GIULESTI - TELEFON: 021.220.10.86
email - giulestifarm@gmail.com

Mergi la inceput

Fetelor, va rog cine a facut fiv in Austria, spuneti-mi si mie niste date. Eu am scris un mail la wunschbaby, dar pana acum nu am nici un raspuns. Poate au concediu, dar as vrea sa stiu daca m-ar putea primi in tratament la ei.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, am sunat in draci si ieri si azi la programari la Giulesti. Voi stiti ceva? Cum se procedeaza cu dosarul de fiv la Giulesti? Eu am toate analizele, mi le-a vazut dr. Bucur la Dacia Medical Center in iunie si acum in septembrie trebuie sa incep tratamentul. Pot sa incep tratamentul si sa ma prezint la Giulesti fara programare pentru echo dupa cele 10 zile de inhibare? Sau poate ca pina pe 16 sept. cind incep inhibarea va raspunde cineva la programari?

Mergi la inceput