Puiuti de Randunici 2008!! (83)
Raspunsuri - Pagina 5
VALENTINA C spune:
Hai ca totusi ma duc sa mai fac diverse prin casa, sa-mi organizez hainele pt serviciu, de exemplu...
Pupici...cred ca intru mai pe seara!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2041197080103382524nuIXjo
luny spune:
aaa, mi-ati amintit cu masina de spalat!! ghici ce?
am scapat de ea!!...d-aia am fugit aseara in mare viteza, ca suna omul ca ne-a asteptat in fata blocului vreo 2 ore sa venim din parc, cu nevasta-sa si 2 copii! ca nu mai venim?..
asa ca au incarcat-o repede in Focusica si i-a dus-o acasa omului..amarati rau, l-au impresionat pe al meu, cu 5 copii, stateau intr-un bloc cu bulina...erau cam disperati cu haine de 5 copii murdare de ceva timp si au stat pe strada pana am venit noi!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
valentina, s-or cunoaste, cine stie, lumea e mica..ce lucreaza al tau?
lianam spune:
vali, am sa incerc sa vin odata, mi-ar face mare placere !spor la organizat hainele, esti curajoasa !
mimo pun doar 2 poze pe mail-ul comun, sa iti arat de ce am deja-vu ! chiar asa, tot suparata dupa canapea esti?
sovi sincer Amara nu stiu cum e ca nu am fost niciodata, da stiu ca au tot tacamul pe acolo: namol si alte proceduri! in schimb nu stiu cat de plictisitor e pe acolo, tinand cont ca e in baragan!
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
luny spune:
noi plecam la piscina, va dorim o sambada frumoasa si racoroasa!
Kya spune:
'Neata fetele!
Cu greu m-am chinuit sa-i bag pe gat fructele azi dimineata. A stat si a mancat cuminte vreun sfert de ora, dupa care a inceput cu intoarcerile, frichinelile si nervii... Acum ii pescuiesc piersica din par, ca pana acolo a ajuns... Iar din laptele de dupa nu a servit decat vreo 40 de ml
Ora de masa si-a stricat-o, ca a inceput sa manance pe la 10 si abia acum dupa o ora cica a terminat!
Si azi vroiam sa mai incerc cu piureul de legume la pranz... In ritmul asta o sa mi-l scuipe in ochi.
Azi ma duc sa-i cumpar covoras de izopren. Sovi ziceai ca de la Metro l-ai luat?
Revin cu pozele.
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
neata fete! eu am avut insomnii rau de tot azi noapte...m-am culcat la 4, apoi la 5 juma a "sunat" teo, care a papat si el mai bine (170 ml), apoi la 6 juma, 8 , etc...
am inceput sa iau ospen si sa fac gargara cu tantum verde, mi-am infasurat gatul in carpe cu cartofi rasi si spirt si parca ma simt ceva mai bine....nu mai am starea aia de capiala, frisoanele,urechea nu mai doare, gatul cam da, si inca mai e putin umflat. mama lui de bestie!!! m-a sunat prietena mea din facultate ca voia sa treaca pe la mine cu puiul ei...dar i-am zis ca pana ma intorc de la mare sa nu o vad, ca nu vreau sa o am pe constiinta!
vad ca teo e bine...fara febra, fara antitermice, fara kk pana acum...cred ca l-am cimentat cu cocktailul meu:)...dar prefer asa , ca stiu sa-i dau de cap la consti, pe cand de kkaceala ma tem...saracul era atat de epuizat ca abia acum s-a trezit.
cum nu am avut somn, m-am jucat putin la sharingurile alea si am golit casuta numita "cantecele si povesti pt copii" - ursule, te rog sa stergi link-ul de pe prima pagina, pana il umplu cu noutati....in schimb am pus o multime de comori noi . va invit sa va serviti cu ce doriti de acolo! sunt pt toate gusturile, toate varstele, pe alese :))
mey, simo, ce te-a apucat? cum adik nu te baga nimeni in seama??? aaaaa? vrei bataie inainte de vacanta? hai ca mai ai putin si pleci la relaxare...o sa vezi ce incantat va fi david! cat despre barosan, nu-i bai, ai atata timp sa-l iei cu tine...acum e o situatie mai speciala, dat fiind situatia lui david. hai, zambeste!
luny, balaceala placuta!
liana, ai gasit pozele? ca m-am uitat si eu dupa ele....si nu sunt nici in trash...bey, cine a papat pozele fetei???
mimo, ce faciiiii?
ursule, si tu insomniaca?
cami, ca tot esti fara barbat acas', baga o petrecere in pijamale, de cate ori pleca al meu in TB chemam cate o prietena la mine si stateam la taclale toata noaptea:))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
luny spune:
ariel si sa scapi repede de raceala!
ariel_7000 spune:
na, ca tocmai a produs un big kk! dar de data asta pare a fi normal...
kya,relax, nu te mai stresa! o sa pape fata:))
vali,deci matei a avut concurenta feminina la colacei? cred ca tare haios aratau cei doi pufosi, matei si andreea:)
sov, sunt invidioasa pe randunoiul tau ca a slabit 10 kg!!! dar cred ca s-a si chinuit cu regimul ala:))...oricum barbatii slabesc ma rapid, ei nu au hormonii nostri, care mai sunt si turmentati acum:))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mimonix spune:
Iaca ce stare de spirit am
Ce te legeni…
- Ce te legeni, codrule,
Fara ploaie, fara vânt,
Cu crengile la pamânt?
- De ce nu m-as legana,
Daca trece vremea mea!
Ziua scade, noaptea creste
Si frunzisul mi-l rareste.
Bate vântul frunza-n dunga -
Cântaretii mi-i alunga;
Bate vântul dintr-o parte -
Iarna-i ici, vara-i departe.
Si de ce sa nu ma plec,
Daca pasarile trec!
Peste vârf de ramurele
Trec în stoluri rândunele,
Ducând gândurile mele
Si norocul meu cu ele.
Si se duc pe rând, pe rând,
Zarea lumii-ntunecând,
Si se duc ca clipele,
Scuturând aripele,
Si ma lasa pustiit,
Vestejit si amortit
Si cu doru-mi singurel,
De ma-ngân numai cu el!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze